miercuri, 29 iulie 2015

Venus retrograd i leu in cuadratura cu Saturn in scorpion, august 2015

Saturn in scorpion are de aface cu capacitatea noastra de-a deveni maturi cand este vorba de sentimente. Viata ne aduce si bune si rele, si trebuie ca sa cultivam stabilitatea interioara pentru a putea sa dovedim cu nuantele schimbatoare ale vetii putand asadar sa fim fericiti si multumiti chiar si in momentele in care linistea sufleteasca ne este provocata de greutati, deceptii, si esecuri.


Venus nu este numai dulceata, dragoste, frumusete si armonie. Cand planeta este retrograda, Venus distruge relatii care chiar pareau ca functioneaza, desi nu totul era perfect. Frumusetea devine otravitoare, dragostea manipulata, plina de conditii.

In august avem nevoie sa fim pregatiti pentru ca vom intalni sentimente apasatoare si neplacute cum ar fi invidie, gelozie, dorinta de-a domina pe altii, in loc sa incercam sa ne dominam pe noi insasi.

Oamenii pot sa ne intoarca spatele, altii ne pot folosi pentru scopuri egoiste. Ca persoane, in acelasi timp, ne renastem.

Cand Venus se afla in cuadratura cu Saturn ne luptam cu nesiguranta interioara, si nu avem incredere prea mare in puterea de-a atrage ce este bun in viata.

In acelasi timp, avem prilejul perfect de-a invata sa ne iubim si sa ne acceptam asa cum suntem. Devenim mai autentici si mai sinceri cu noi insasi. Adevarul este mereu un cadou care ne ajuta sa infruntam adevarul crud.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu