joi, 30 iulie 2015

Horoscop Lunar August 2015 (Jupiter in Fecioara)


Ce ne facem in august cu Venus retrograd in Leu?

Berbec


Planeta Venus este retrograda in leu asa ca s-ar putea sa te simti nitel cam deprimat in aceasta luna. Pierderi economice pot avea loc, dar si putina gelozie sau invidie. Cea mai grea este probabil prima saptamana a lunii. Viata devine mai placuta dupa aceea. Marte intra in leu pe data de 8 iulie asa ca dupa aia esti mai competitiv si mai indraznet. Te vei lupta pentru ceea ce iubesti sau pentru ce este important pentru tine si de multe ori esti chiar fermecator. Cu Marte in Leu este creativ, dar nu te feresti nici de distractii. Evenimentul lunii august este insa ca Jupiter, planeta norocului, intra in fecioara, asa ca un an intreg ai parte de succes in domeniul muncii si-a carierei. Daca esti somer, vei primi de munca, daca ai o firma, vei putea sa o extinzi cucerind noi piete. Nu iuta insa sa traiesti cu teluri. Daca stii ce vrei vei putea sa vezi toate oportunitatile puse in cale de Jupiter.

Taur

Cu planeta Venus retro in leu, in aceasta luna, problemele cele mai mari apar in familie. Saturn in zona relatiilor este in cuadratura cu Venus, Mercur, Jupiter si soarele in Leu. Asa ca uneori nu functioneaza casnicia, asa ca unii dintre voi pot trece prin separari. In acelasi timp, poti sa inveti din experiente. Dupa 8 august, Marte se afla in Leu. Cu planeta conflictului si-a actiunii, atmosfera acasa poate fi chiar greoiae. Insa este necesar acum sa te gandesti si la ce este intr-adevar important pentru tine si unii dintre voi, dorind mai multa siguranta, se vor lupta pentru familie. Jupiter intra in fecioara pe data de 11 august. Un an intreg ai parte de mai multe bucurii, noroc in dragoste si noi prietenii.

Gemeni

Nu este foarte bine ca Venus este retrograd in casa comunicarii, si totusi poate lucrul asta-ti da un avantaj. Depinde acuma si de tine. Ai parte numai de barfe, intrigi, discutii care devin manipulative. Si pe undeva, relatiile la munca in special, devin absurde, asa ca s-ar putea sa cauti noi parteneri de munca, cu care poti sa colaborezi sau sa faci noi afaceri. Cea mai grea este prima saptamana, si responsabilitatile pot fi multe. Dupa aceea, cu Marte in zona comunicarii si-a interactiunii, ai curajul sa ei contact cu lumea si vei primi uneori suport neasteptat. Esti omul care are curajul sa spuna ce gandeste, si nu ti-e frica de conflicte. Jupiter intra pe 11 august in fecioara, asa ca pana in vara anului 2016, Jupiter afecteaza zona horoscopului care are de aface cu familia, casa si locuinta. Unii dintre voi se vor muta intr-o casa mai mare, altii au mai multi musafiri, se pot naste noi copii in familie si sentimentul de siguranta creste.

Rac

Venus retrograd in Leu poate aduce in august diverse probleme cu banii, care parca nu mai ajung. Poti sa faci niste investitii proaste sau sa pierzi niste bani. Dar si relatiile pot trece prin provocari, mai ales prieteniile si relatiile de dragoste. Totul se rezolva insa, asa ca dupa prima saptamana a lunii, viata devine mult mai buna si mai lejera. Banii apar si ei, cand te astepti mai putin. Uneori, chiar daca n-ar trebui, cheltui destul de mult. Insa deoarece Marte intra in Leu, zona banilor, pe 8 augusti, ai chef si de mai multa munca asa ca faci ce poti ca sa-ti rezolvi orice problema financiara sau sa castigi mai mult. Dupa 7 august, cu Mercur in fecioara incepe sa creasca interactiunea cu altii. Aceasta devine insa un trend care tine un an intreg pentru ca Jupiter, planeta norocului, pe data de 11 august intra in fecioara, unde sta un an. In acest an, competenta sociala se imbunatateste, vei comunica mai mult, cu mai multi oameni. Vei avea parte de multe prietenii noi, si multe cunostinte noi.

Leu

Cu Venus retrograd in zodia ta, s-ar putea sa nu te simti foarte bine in aceasta luna. Poate ca nu simti ca arati prea bine sau nu esti prea multumit cu garderobul. In acelasi timp, relatiile cele mai apropriate pot trece prin schimbari mari si prin provocari. Relatiile cu familia pot aduce fel de fel de provocari. S-ar putea sa te simti criticat si neinteles de cei din jur. Insa, totodata, esti istet, inteligent, si ai un farmec personal care-ti apartine doar tie si care este autentic. Asa ca uneori poti veni cu idei si comentarii stralucite, plus ca vezi lucrurile din toate perspectivele, asa ca intelegi situatia mai bine ca ceilalti. Cu Marte in zodia ta dupa 8 august, te simti energizat, si plin de motivatie, asa ca devii un luptator si nu ti-e frica de confruntari sau competitie. Banii devin insa din ce in ce mai importanti. Pe 7 august, Mercur intra in fecioara, zona banilor, asa ca te interesezi mai mult de ei in restul lunii. Pe data de 11 august, Jupiter, planeta norocului intra in zona banilor, unde sta in jur de-un an. Jupiter aduce multe noi oportunitati, si vei reusi sa castigi mai mult. Cheltuielile pot insa si ele sa fie destul de mari.

Fecioara

Saturn in scorpion te invata ultimele lectii despre comunicare si in august lectiile devin si mai interesante pentru ca Venus este retrograd in leu. In casa nr. 12 Venus retrograd in cuadratura cu Saturn poate sa aduca barfe si sa creeze intrigi. Relatiile pot de aceea sa fie foarte afectate. Unii dintre voi pot insa sa se simta nitel abandonati, ceea ce poate duce la depresie in unele cazuri, dar daca rezisti prin prima saptamana, dupa aia lucrurile se mai amelioreaza. Deasemenea poti sa te astepti la o anumita fericire si satisfactie interioara, datorita influentei lui Uranus. Acceptarea de sine insusi este o tema la fel destul de importanta. Luna august este totodata destul plina de activitate sociala, insa dupa prima saptamana esti din ce in ce mai sociabil si ai mai multe de spus. Jupiter intra in zodia ta pe data de 11 august, unde petrece un an si-o luna ajuntandu-te sa te dezvolti ca persoana si avand noroc, vei reusi sa-ti atingi unele scopuri. Norocul in dragoste vine si el datorita unui trigon cu Pluto. Incepe totodata o schimbare destul de majora in viata ta, tinand cont ca luna viitoare este o eclipsa solara in zodia ta.. Luna se termina cu bine, cu o luna plina in zona relatiilor, aducand idealizarea unei relatii sau a unei prietenii. Cineva te face fericit.

Balanta

Banii sunt o responsabilitate importanta in luna august si dovedesti destul de bine sa-ti atingi scopurile in primele opt zile ale lunii. Tot odata exista si probleme in viata sociala, create de Venus retrograd in zona vietii sociale. Activitatea sociala creste dupa 8 august, cu Marte in Leu. Exista insa competitie si relatiile pot sa se schimbe, schimband chiar anturajul, ceea ce nu este o problema, pentru ca oamenii care te stiu si care te iubesc te vor surprinde intr-un mod frumos si neasteptat. Cum se dezvolta lucrurile vei afla in jurul lunii noi pe 14 august care afecteaza viata sociala. Posibil sa se intample totul rapid subit si speranta este ca nu exista resentimente. Deoarece viata sociala devine o preocupare majora, iti este greu uneori sa te concentrezi la situatia financiara. Unele conflict pot apare din cauza banilor, chiar daca tu nu esti implicat direct. Viata interioara devine mult mai importanta dupa 11 august si pana anul viitor pe 9 septembrie cu Jupiter, planeta norocului, in fecioara. Vei avea de lucrat cu tine insuti, investind mult mai mult timp in autocunoastere, terapie, si in legaturile cu familia care devine din ce in ce mai importanta. Viata privata este si ea destul de importanta si nu te simti la fel de sociabil ca de obicei. Te retragi. Luna plina pe 29 august are loc in zona muncii si-a sanatatii. Esti destul de fericit pentru ca ai facut o treaba buna.

Scorpion

Venus retrograd in zona carierei si-a succesului poate aduce neplaceri in viata ta pentru ca reputatia poate sa sufere niste lovituri. Poate ca unii dintre voi incep sa aiba si-o impresie proasta despre sine sau sa faca o impresie mai proasta ca de obicei. Totodata reusesti in domeniul muncii in special sa te impui, si chiar data nu vine nimeni cu aplauze, tu trebuie sa fii multumit de tine pentru tine. Dupa 8 august, cu Marte in Leu, esti mai competitiv ca niciodata si vei reusi sa faci ceva progrese, desi cativa dintre voi pot ajunge sa se certe cu autoritati. Pe 14 augusti insa luna noua in leu, aduce schimbarea produsa de toate evenimentele si vine cu schimbari in domeniul muncii si-a carierei, asa ca vei afla cum iese totul atunci. Din cauza trigonului cu Uranus, orice se poate intampla, ceva destul de neasteptat probabil. Cel mai important este insa sa-ti asumi responsabilitatea pentru ca atunci nu poti sa ai nemuscari pentru ca ai facut greseli si daca faci greseli, esti o sansa buna, sa inveti din ele. Jupiter intra in Fecioara pe 11 august, under pretrece in jur de-un an. Jupiter iti mareste popularitatea si-ti aduce noroc prin altii. Felul in care atragi lumea este prin comunicare, asa ca politicienii, jurnalistii, celebritatile in zodia scorpion au mai mult success si influenta asupra maselor. Luna se termina intr-un spirit pozitiv cu o luna plina in casa dragostei si-a creativitatii. Te simti probabil in al 9-lea cer.

Sagetator

In aceasta luna poti sa te simti cam posomorat, relatiile nu functioneaza prea bine, si poate ca vei avea unele ganduri mai negative. Unii dintre voi pot chiar sa aiba ceva dusmani ascunsi, care pot aduce ceva probleme. Insa, totodata, Uranus aduce idei sclipitoare si momente de fericire, atractie, si poate sa de-a nastere la aventura si-un spirit pozitiv, asa ca supararea nu tine tare mult. Desi s-ar putea sa ai ceva succes in dragoste, Venus este retrograd asa ca s-ar putea sa intalanesti un partner nepotrivit sau care dispare dupa ce a reusit sa-ti provoace ceva durere. Asa ca daca nu ai nevoie de drama, evita relatiile noi. Modul de gandire se poate schimba, la fel si relatiile de distanta. Cand este vorba de studii, s-ar putea sa nu simti ca studiezi exact ceea ce-ti place. Pe data de 14 august, cu luna noua in leu, vei afla cum iese totul. Tot ce se intampla poate veni destul de neasteptat. Jupiter intra in zodia Fecioarei pe data de 11 august influentandu-ti cariera si statutul un an de zile, pana pe 9 septembrie, Poti face in acest timp progrese in cariera, si pentru ca Jupiter se afla in trigon cu Pluto, vei avea noroc in bani, si telurile economice pot fi atinse sau incepi sa mergi pe drumul cel bun. Trebuie sa stii ce vrei, asta este secretul reusitei. Daca nu stii ce vrei atunci nu poti sa vezi posibilitatile aduse de Jupiter. Pe 29 august, cu luna plina in pesti, simti o uniune speciala cu famlia, trecutul, clubul, prietenii.

Capricorn

In luna august sentimentele pot deveni intense si confuze, si desi te simti provocat de altii si de circumstante, magia planetei Uranus te ajuta sa-ti gasesti siguranta interioara. Trebuie sa fii putin mai atent cu banii ca de obicei, cu Venus retrograd in zona investitiilor. Lasa la o parte geloziile, invidia, si nu te simti atat de doborat de altii, Iubeste-te si atunci cand nu te apreciaza nimeni. Tu trebuie sa stii cine esti. Investitii noi, relatii noi, trebuie evitate. Ceva se intampla insa in primul rand in tine, asa ca in jurul lunii noi pe 14 august, vei afla ce. Unii dintre voi pot insa sa cheltuie niste bani facand o investitie in casa. Altii pot plati o datorie.  Cu Venus retrograd, ceva nu este deloc OK, insa experientele te duc intr-un loc mai bun si mai sigur. Jupiter intra in fecioara pe data de 11 august, marindu-ti orizonturile timp de un an de zile. Vei avea multe de invatat, si vei avea nevoie de stimulatie mentala. Vei intalni lume noua si unii dintre voi pot incepe sa simta nevoia de-a se exprima in scris, prin publicatii sau participand in discutii destul de intense cu altii. August se termina cu o luna plina pe 29 august in pesti, si o conversatie te face fericit.

Varsator

Venus retrograd in casa relatiilor pot aduce schimbari in relatii, dar multi dintre voi vor reusi sa-si imbunatateasca sau mentina relatiile foarte importante, desi despartiri nu-s excluse. Probabil ca modul inteligent in care comunici poate sa amelioreze forta acestei planete a dragostei si-a frumusetii. Zona relatiilor este chiar foarte activa, asa ca se pot intampla multe. La fel pasiune ca si certuri si conflicte. Pe data de 14 august, o noua evolutie in dragoste si relatii este de asteptat. Unii dintre voi pot vedea reintoarcerea unui prieten sau a unei persoane iubite. Jupiter intra in Fecioara pe data de 11 august. Cu Jupiter in aceasta zona, ai mai mult succes in investitii pana in Septembrie 2016 insa multi dintre voi trec si prin schimbari interioare, aducand sentimentul ca nu mai sunteti persoana carea-ti fost odinioara. Luna plina la sfarsitul lunii in pesti, duce o situatie financiara la sfarsit. 

Pesti

Trebuie sa ai grija cu sanatatea. Vei putea sa vezi ca uneori stresul este prea mare, si nu te vei simti foarte bine. La munca situatia poate fi cam complicata, insa totusi ai parte de ceva progrese, mai ales daca nu te lasi deprimat si doborat de circumstante. Nivelele de energie sunt totusi elevate. Jupiter intra in casa relatiilor pe 11 august unde sta un an intreg marindu-ti cercul de prieteni si cunostinte. Simti ca se intampla mai multe in relatii deja in august, incepand sa-ti rezolvi eventuale probleme cu altii. Jupiter in Fecioara iti promite o evolutie in felul in care relatezi si colaborezi cu ceilalti, aducand schimbari deja in septembrie care pot fi importante si pe care le simti si constiintezi. Luna noua pe 14 iulie poate sa te convinga ca este cazul sa revii la rutina normala si sa-ti continui proiectele sau munca, chiar in cazul in care nu totul este chiar OK. Luna plina in varsator la sfarsitul lunii te face sa simti ca esti pe calea cea buna in general, chiar daca viata este provocatoare. Luna septembrie este ceva mai buna, asa ca nu te lasa!


Un comentariu: