marți, 30 iunie 2015

Horoscop Lunar Iulie 2015


Luna iulie nu este chiar simpla insa avem si cateva influente care ne ajuta. Planeta Marte, planeta conflictului, energiei si-a razboiului se afla toata luna in Rac. In mod general ne aparam casa si familia, traditiile si cultura, insa conflicte cu cei dragi si cu mediul inconjurator pot apare la fel de des. Marte se afla si in opozitie cu Pluto in Capricorn si de aceea in mod general si universal avem toti ceva conflicte cu autoritatile iar cei tineri cu parintii. Deoarece Marte se afla in cuadratura cu Uranus in Berbec, ne luptam pentru libertate si pentru un spirit autentic si liber. In acelasi timp, in mod normal, mari progrese nu facem, pentru ca ce dam, primim inapoi din cauza multelor opozitii intre planete. Despre Venus retrograd, putem sa vorbim mai mult in horoscopul pentru luna august.


Berbec


Deoarece Saturn este din nou in scorpion, in trigon cu Marte si Neptun, in aceasta luna vei avea de invatat lectii care te vor ajuta sa evoluezi ca om. Casa, familia, cei dragi, sunt importanti, insa apar lupte de putere de obicei fara castigatori. Unii dintre voi apreciaza un spirit liber si vor dori sa-si urmeze inima. Esti optimist/a in aceasta luna si uneori vei avea sclipiri de geniu care-ti aduc noroc. Esti deasemenea creativ, s-ar putea sa ai chiar si parte de ceva distractii la fel ca si noroc subit in dragoste, poate cand te astepti mai putin. La inceputul lunii, sa-ti atingi telurile cu luna plina in capricorn, nu este cel mai usor lucru. Apare opozitie si concurenta, insa cu putina rabdare, vine timpul oportun. Luna noua in rac pe 15 iulie aduce noi inceputuri sau noi dezvoltari in domeniul familiei si-a relatiilor cu cei dragi, insa acest nou inceput s-ar putea sa fie destul de intensiv si cineva-ti baga chiar bete in roate. Relatiile cu parintii sau/si cu autoritatie poate fi o tema importanta in aceasta luna. O a doua luna plina are loc pe data de 31 iulie in varsator, asa ca o faza in viata sociala s-ar putea sa se incheie dar s-ar putea sa se incheie cu o mare cearta. In aceasta luna lucrul pozitiv este ca desi conflicte apar peste tot, dusmanii nu pot sa invinga. Deasemenea deoarece Venus este in cuadratura cu Saturn, vei reusi sa inveti sa pierzi sau sa treci peste sentimente de ura, invidie, gelozie, etc. Venus aduce noroc in dragoste si-n viata sociala pana pe 18 iulie. Venus intra dupa aia in fecioara, in casa muncii si-a sanatatii. Venus iti aduce ceva satisfactie la munca numai pana pe 25 iulie, dupa aia, Venus intra intr-o faza retrograda si pe 31 iulie, se reintoarce in leu. In special in august, vei avea de invins probleme in relatii si-n dragoste si vei avea oportunitatea sa inveti sa accepti critica, punand deasemeni limite cand este necesar.

Taur

Planeta actiunii, concursului, motivatiei, curajului si-a conflictului – Marte - se afla in luna iulie in zodia rac, care corespunde cu zona comunicarii si-a interactiunii in cazul taurului. Asa ca nu ti-e frica sa-ti spui opinia iar viata sociala este destul de activa. Multe discutii aprinse pot avea loc. Cu Saturn in scorpion din nou, relatiile devin greoaie insa importante. De aceea vei putea sa-ti asumi responsabilitatea in comportamentul pe care-l ai fata de altii. Desi nu este mereu usor si trebuie sa faci multe compromise, vei reusi sa gasesti o anumita stabilitate in relatii. Desi probleme pot apare in relatiile pe care le ai cu familia si cu cei dragi, uneori acestea se pot totusi imbunatati. Increderea in tine poate sa creasca deoarece intuitia functioneaza destul de bine si de obicei (dar nu mereu) cam stii la ce te poti astepta. Pentru ca Marte se afla in opozitie cu Pluto, ideile pe care le exprimi nu sunt mereu acceptate. Poti intra in discutii aprinse si nimeni nu invinge, nimeni nu este invins. Asta poti sa simti chiar si in jurului lunei pline in capricorn pe 1 iulie. Certurile si opozitiile de opinii pot deveni si mai grave in jurul lunii noi pe 15 iulie. Luna se termina cu o a doua luna plina in varsator, cand toti se impun insa nimeni ni ia controlul. Asa ca luna este dominata de neintelegeri si totusi pe undeva reusesti sa compromiti si relatiile devin stabile. Venus intra in casa dragostei, in fecioara, pe 18 iulie. Insa de data asta Venus face foarte puntin pentru tine si pentru viata ta amoroasa, pentru ca incepe o faza retrograda pe 25 iulie si reintra in leu, in zona familiei pe 31 iulie. Relatiile cele mai apropiate trec prin drame in august.

Gemeni

Banii sunt deosebiti de importanti in aceasta luna si planete Marte in casa banilor te poate motiva sa castigi mai multi, insa asta nu poate sa se intample fara sarguinta. Saturn s-a intors in scorpion, in casa muncii si-a sanatatii, si poti parcurge chiar kilometri in plus, sau poti sa lucrezi ore in plus pentru ca sa-ti faci ordine in bani. Uneori insa, vei fi criticat si pot apare chiar si conflicte la munca. Totodata, ai suportul altora, si uneori acest noroc apare subit. Problema banilor apare din cauza ca Marte si Mercur in rac sunt in opozitie cu Pluto in capricorn. Unii dintre voi nu primesc banii pentru munca lor, altii nu pot sa-ti plateasca datoriile. Luna plina pe 1 iulie aduce ceva concurenta sau conflicte din cauza banilor. Luna noua in rac pe 15 iulie este si mai plina de conflicte. Pe data de 31 iulie este o a doua luna plina in varsator, si cu aceasta luna plina vei incerca sa ai o discutie cu cineva insa s-ar putea sa esueze. Ar trebui in aceasta luna sa te concentrezi mai degraba la ceea ce deja a inceput in domeniul banilor si-a muncii, pentru ca-ti este greu din cauza opozitiilor sa incepi proiecte noi. Competenta sociala este buna pe parcursul lunii iulie si desi unele barfe si intrigi apar, vei avea si parte de momente de mare bucurie venind de la altii. Venus in leu pana pe 18 iulie iti face vorba dulce, insa dupa aia Venus intra in fecioara, zona familiei si-a casei. Intre 18 iulie si 25 iulie poate ca Venus aduce ceva armonie, fericire si noroc in casa si-n relatii cu cei dragi. Pe 25 iulie Venus incepe o faza retrograda in fecioara si reintra in leu pe 31 iulie. Asa ca toate relatiile pot aduce si probleme spre sfarsitul lunii iulie si mai ales in august. Venus te ajuta sa inchei relatiile care nu functioneaza si sa estimezi valoarea fiecarui prieten.

Rac

Ai multa energie in aceasta luna si s-ar putea sa o folosesti intr-un mod constructiv. Te impui in alt mod insa cand este vorba de relatii, opozitia cu Pluto in zona relatiilor nu aduce nici un fel de castig. Ce dai, primesti, si ce primesti dai. S-ar putea uneori sa incerci sa-ti reorganizezi telurile si munca, pentru ca sa te simti mai independent. Totodata, cu altii, nu o prea duci la capat in nici un sens. Totusi, daca ai o relatie de dragoste cu cineva, vei reusi incet incet sa gasesti stabilitate in acea romanta. Asta nu poate lua loc insa fara compromise. Toate eforturile pe care le faci pot insa sa ti se para frumoase, pentru ca Neptun in casa gandirii, te transforma intr-un idealist. Uneori ai chiar si noroc in bani, iar banii apar destul de subit. Deasemenea uneori apar si conflicte din cauza banilor si chiar si pierderi. Desi conflictul la inceputul lunii, pe 1 iulie, cu un partener sau prieten, culmineaza pentru ca vrei o rezolvare, s-ar putea sa nu ajungi nicaieri, dar unii dintre voi pot sa fie chiar amuzati de lupta de putere care are loc. Luna ta noua personala are loc pe 15 iulie – si din nou – ai parte de conflicte. Asa ca o relatie nu pare a evolua in directia dorita, iar problema este ca orice solutie este evitate de ambii parteneri. Niciunul nu cedeaza. A doua luna plina pe 31 iulie aduce altfel de contradictii. De data asta insa este vorba despre bani. Planeta Venus este in leu pana pe 18 iulie. Cu Venus in zona banilor, uneori cheltuim prea mult, asa ca trebuie sa ai grija. Pe 18 iulie Venus intra in fecioara, zona comunicatiei, si poate sa aiba un efect pozitiv asupra relatiilor si modului de comunicare pe care-l ai. Norocul nu dureaza foarte mult pentru ca Venus intra pe 25 iulie intr-o faza retrograda si pe 31 iulie reintra in leu. De aceea in august s-ar putea sa ai ceva probleme si dezamagiri chiar din cauza economiei si-a banilor. Evita riscurile financiare si jocurile de noroc.

Leu

In aceasta luna trebuie sa ai grija in primul rand de tine insuti. Desi nu esti foarte sociabil, poti avea parte de cateva bucurii care vin de la altii. Totodata, unii dintre voi pot avea dusmani ascunsi, iar altii incearca sa ajunga la concluzii importante si sa faca dezvaluiri. Ai energie destul de multa, si razbesti chiar si prin probleme cu sanatatea. Uneori ai idei inovative si poti sa gasesti solutii inovative la probleme. Competenta sociala poate fi chiar stralucitoare. Familia si casa sunt lucruri importante, si unii dintre voi se simt responsabili pentru tot ce se intampla in casa pentru ca Saturn este acum in zona familiei. Nu mereu razbesti, si uneori familia poate sa-ti aduca necazuri si te poti simti chiar criticat. Totusi simti ca viata de familie poate deveni mai buna si poti face noi investitii in casa care-ti asiga un sentiment de siguranta. In aceasta luna iti este greu insa sa incepi si sa duci lucrurile la capat. Luna plina in capricorn pe data de 1 iulie poate aduce o provocare care are de-a face cu sanatatea sau cu munca. Luna noua pe data de 15 iulie in rac, poate sa scoata la iveala lucruri ascunse insa nu este usor sa scapi de ele. A doua luna plina in varsator pe 31 iulie poate aduce o contradictie care insa nu pare a fi finala desi incerci sa confrunti pe cineva. Multe opozitii intre planete poate aduce certuri si opozitii intre forte opuse, de obicei tu si altii, insa nu ajungi nicaieri, dar nici ei nu reusesc sa ajunga nicaieri. Venus este in zodia ta pana pe data de 18 iulie, apoi intra in fecioara unde incepe o faza retrograda pe 25 iulie apoi reintra in zodia ta in directie retrograda pe 31 iulie. Spre sfarsitul lunii si in luna august, trebui sa fii atent si cu banii, si cu santatea. Venus retrograd poate insa sa provoace depresie si probleme in relatii. Prietenii vor fi reevaluati.

Fecioara

Aceasta luna aduce si bune si rele. Un mare trigon in zodii de apa, cu Saturn din nou in scorpion poate sa provoace seriozitate in relatii, insa puterea de-a comunica in moduri responsabile, stabileste relatiile. Pot apare si bucurii, din cand in cand, si bucuria vine din interior. Santatea poate sa treaca printr-o faza pozitiva, si niste solutii ingenioase poate sa schimbe totul. Deasemenea unii dintre voi pot avea experiente paranormale iar dezvoltarea spirituala poate sa ia loc chiar daca nu te intereseaza aceste lucruri sau chiar daca nu crezi in ele. Viata sociala insa poate trece prin faze destul de obositoare pentru ca sunt multe opozitii intre planete care afecteaza relatiile cu altii in mare, si nu mereu primesti ceea ce doresti, si pot apare lupte de putere. Nu exista insa castigatori. Luna plina in capricorn pe 1 iulie iti poate aduce o contractie cu altii, insa luna noua in rac pe 15 iulie este destul de intensiva cu multe opozitii intre planete si-o groaza de certuri sau chiar tendinte pasiv agresive. Nu este prea bine sa devii membru in grupuri noi sau sa te muti in jurul acestei luni noi. Totul se rezolva mai mult sau mai putin insa, desi o faza marcata de conflicte poate incepe in viata sociala care nu pare a se mai termina. A doua luna plina este in varsator pe 31 iulie, o luna plina cand nu stai prea bine cu sanatatea si cand poti afla sau iti dai seama care-ti sunt dusmanii ascunsi si cat de departe sunt in stare sa mearga. Viata sociala insa in general este foarte activa, cu Marte in rac. Multe se pot intampla si cum a fost mentionat, apar si conflicte.

Balanta

In aceasta luna poti face progrese la munca, si responsabilitatile financiare pot fi mai mari ca de obicei. Ceva care deja s-a intamplat in domeniul muncii poate avea o noua importanta in viata ta, sau treci cam prin aceleasi chestii. Acum ai sansa insa cu o minte mai matura sa rezolvi aceste probleme. Planeta Marte in rac te poate ajuta sa faci progrese la munca si sa iti atingi telurile. Relatiile cu autoritatile si cu familia nu sunt cine stie ce bune, insa alte relatii functioneaza super mai ales cand nu te astepti. Viata sociala este activa si placuta mai ales pana pe 18 iulie, atat timp cat Venus, planeta frumusetii, dragostei si a armonei se afla in zona relatiilor. Pe 1 iulie este o luna plina in capricorn si o discutie sau o confrontare are loc, mai ales in domeniul familiei. Pe 15 iulie, cu luna noua in rac, s-ar putea sa fii foarte ambitios, insa degeaba. Pe 31 iulie o a doua luna plina in varsator aduce iar confrontari in viata sociala. Poate ca simti ca te zbati in zadar in aceasta luna dar asa simte mai toata lumea din cauza opozitiilor cu Pluto, care aduce si lupte de putere. Venus paraseste zona vietii sociale pe 18 iulie pentru putin timp. Intra in fecioara, insa incepe o faza retrograda pe 25 iulie si se reintoarce dupa aia in leu, zona relatiilor, pe 31 iulie. Relatiile vor fi de aceea reevaluate in august si pot trece prin diverse probleme.

Scorpion

Ai noi datorii, noi responsabilitati, viata este un pic mai dificila, insa probabil ca fazele intr-adevar grele au trecut. Intr-un fel te simti mai bine ca niciodata, dar din cauza ca planetele in rac sunt in opozitie cu Pluto in capricorn, uneori discutiile nu duc nicaieri – si ce dai, primesti inapoi. Asta simti de exemplu in jurul datei de 1 iulie cu luna plina in capricorn. Vrei neaparat sa ai o discutie serioasa si importanta cu cineva dar te izbesti in zid. Pe 15, la fel, luna noua in rac poate aduce debate si discutii, dar nu prea ai cu cine vorbi. O a doua luna plina in varsator pe 31 iulie muta discutiile si contradictiile in cadrul familiei. Confrontarile, nu duc nicaieri nici acum. Planeta Marte este in zona distantelor lungi, a studiilor, a relatiilor de distanta, asa ca in aceste domenii ai noroc. Poti sa calatoresti, sa faci publicatii , sa ai contact cu lume prin telefon si prin internet, si te ambitionezi sa inveti sau sa studiezi ceva. Esti deasemenea creativ, subtil in conversatii cu altii, si poti avea si noroc in dragoste. Jupiter continua sa iti mareasca orizonturile, pe cand planeta Venus, pana pe 18 iulie, aduce ganduri pozitive. Venus incepe sa se comporte putin mai bizar insa dupa 18 iulie cand intra in fecioara, aducand de obicei suport social si o viata sociala plina de armonie. Pacat insa ca Venus incepe o faza retrograda pe 25 iulie, intorcandu-se in Leu, pe 31 iulie. In august de aceea fii pe faza: ori reputatia trece prin probleme, ori iti pasa atat de mult de ce gandesc altii incat risti sa devii prea umil. Ai grija si cum cheltui banii.

Sagetator


In luna asta s-ar putea sa te zbati nitel cu datorii si plati, apoi mai este si necesar sa inveti sa treci peste niste probleme si sa-ti gasesti o noua pace interioara. Vei creste ca om, si vei avea de-aface cu lucruri uneori care sunt ascunse si greu de inteles, cu Saturn din nou in scorpion. Nu-i nimic, ai mai trecut prin chestii similare, si acum este cazul sa te reintaresti si sa inveti ultimele lectii despre tine si despre viata. Asa ca reusesti sa te protejezi. Banii pot duce insa la neintelegeri si ori ai multe plati, ori nu intra banii. Mai poti face si nenumarate cumparaturi sau investitii. Certuri si confrontari pot apare din cauza banilor, de exemplu in jurul lunii pline in capricorn pe 1 iulie, si mai ales pe 15 iulie cu luna noua in rac. Oricum, asa cum poti, te descurci. Pe 31 iulie este inca o luna plina, de data asta in varsator, aducand diverse certuri cu oamenii din jurul tau. Deoarece sunt atatea opozitii, nimeni nu cedeaza, asa ca orice fel de lupta este mai mult sau mai putin in zadar. Aspectele pozitive iti aduc insa incredere in tine si putere interioara, iar faptul ca Jupiter, Venus si soarele in leu se afla in trigon cu Uranus, aduce entuziasm, pofta de viata, idei noi, si noroc subit in dragoste. De aceea poti sa razi de multe ori de ironiile sortii. Venus intra in fecioara pe 18 iulie dar intra intr-o faza retrograda pe 25 iulie. Pe 31 iulie, Venus se intoarce in leu, casa calatoriilor, distantelor, studiior superioare, si relatiilor la distanta. Venus retrograd in august in primul rand poate schimba relatiile in rau, si poate creea multe ganduri negative. La fel, ai grija cu cumparaturile pe internet.

Capricorn

Se intampla foarte multe lucruri in viata ta, mai ales cand este vorba de relatii in aceasta luna. Viata sociala poate deveni mai stabila insa este in acelasi timp putin cam greoaie deoarece ai de aface cu lume care se impune, sau trebuie sa mergi dupa reguli stricte. Uneori, apar chiar si certuri in relatii, chiar si agresivitate, desi mai mult ca sigur, tendintele pasiv-agresive cresc cel mai mult. Luptele de putere nu aduc mare lucru, ce dai, primesti in revers. Pe 1 iulie simti asta, cu luna plina in zodia ta, cand problemele intr-o relatie culmineaza. Pe 15 iulie incep alte probleme si alte competitii in relatii sau intr-o relatie. A doua luna plina pe data de 31 iulie in varsator aduce insa confrontari si certuri din cauza banilor. Norocul vine in luna asta si el, de multe ori pentru ca poti primi cadouri, si cei dragi pot sa iti faca surprize placute si pozitive. Te simti destul de bine, pentru ca ai totul ce-ti trebuie. Chiar si sanatatea se imbunatateste daca ai probleme. Venus creeaza ceva probleme spre sfarsitul lunii pentru ca intra in fecioara din leu pe 18 iulie, apoi intra intr-o faza retrograda pe 25 iulie. Pe 31 iulie Venus retrograd reintra in leu. Nu cheltui foarte mult in iulie pentru ca Venus retrograd poate sa aduca nu numai probleme cu altii care sunt importante, ci chiar si pierderi economice.

Varsator

Planeta Marte se afla in rac toata luna. Asta inseamna ca vei avea multa treaba in aceasta luna asa ca esti cam ocupat. Esti ambitios si plin de energie, asa ca multi dintre voi fac progrese in domeniul muncii. Saturn in scorpion cere responsabilitate si te invata lucruri noi despre autoritate. Cu cat esti mai sarguincios, cu atat mai mari sunt progresele. Este posibil sa ai parte si de dusmani care pot fi dezvaluiti. Unele obstacole, stii bine sunt create de altii, dar nu sunt usor de confrontat. In acelasi timp, poti sa te aperi si reusesti s-o faci desi luptele de putere nu duc nicaieri. Cand este vorba de dus munca la capat sau de inceput proiecte noi, pe 1 iulie este o luna plina care te impiedica, si la fel pe 15 iulie, apar probleme. N-ar fi o luna buna pentru a incepe o noua meserie sau de a lansa o noua firma. Uneori stresul poate duce la probleme cu sanatatea. Totusi ai posibilitatea sa faci mari progrese. Alt lucru pozitiv este ca relatiile devin mai bune, si ai suport si dragoste mai toata luna, si poti intalni lume noua care este deosebit de interesanta. Lucrurile se pot schimba spre sfarsitul lunii. Pe 18 iulie Venus intra in fecioara dar incepe o faza retrograda pe 25 iulie. Pe 31 iulie Venus retrograd reintra in leu, zona relatiilor. Asa ca in august in primul rand, barfe, intrigi, probleme in relatii culmineaza. Reevaluezi oamenii din jur, te racesti de unii, si te rupi de altii.

Pesti

Luna iulie aduce lucruri bune si rele. Lucrurile bune se intampla in relatii in primul rand, nu de alta, insa fiindca esti sociabil, creativ, si pui depui in relatii inclusiv in relatii de dragoste multa energie. Esti deasemenea creativ si vrei sa arati la altii ce stii sa faci, asa ca unii dintre voi pot sa se straduiasca ca sa lanseze noi proiecte. Relatiile la distanta pot fi destul de serioase pe de alta parte. Esti atent la ce gandesti si incerci sa gandesti in moduri pragmatice. Pozitia intr-o organizatie poate sa devina mai stabila desi drumul spre succes este destul de greu. Ceva probleme in viata sociala apar si ele. Luptele de putere si certurile pot aduce o viata sociala plina de conflicte dar nu exista castigatori decat foarte rar, pentru ca nimeni nu cedeaza. Insa poti face ceva progrese la munca, si munca pe care-o faci este apreciata de ceilalti. Noi oportunitati de-a castiga bani apar uneori cand te astepti mai putin. Luna plina pe 1 iulie in capricorn si luna noua pe 15 iulie in rac, aduc probleme in relatii cu altii si in viata sociala in general. Nu este bine sa incepi relatii noi iulie si desi poate ca nu poti sa eviti certurile si competitiile cu altii, asteapta-te la foarte putin progres. Venus intra in zodia fecioarei si zona relatiilor pe 18 iulie. Poate ca pana pe 25 iulie simti ca relatiile se imbunatatesc nitel, insa deja pe 25 iulie incep sa se strice relatiile pentru ca Venus incepe o faza retrograda. Pe 31 iulie Venus retrograd se reintoarce in leu asa ca in august, ai grija cu relatiile in special la munca si cu sanatatea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu