joi, 30 aprilie 2015

Horoscop Mai 2015


Aceasta luna este putin mai dificila din cauza ca avem multe aspecte stresante. Mercur este in opozitie cu Saturn, si in cuadratura cu Neptun. Venus se afla dupa 7 mai in opozitie cu Pluto, si cuadratura cu Uranus. Pe langa toate astea Mercur este retrograd intre 18 mai si 11 iunie. Asta nu ajuta deloc situatia. Mercur Rx aduce intarzieri si neintelegeri.


Berbec
Noutatea buna in aceasta luna este ca vei avea succes in bani si cariera. Marte in taur pana pe 17 mai te ambitioneaza asa ca poti sa-ti atingi telurile. In acelasi timp apar probleme in mediul inconjurator. Te simti putin mai posomorat, putin mai retras, si chiar dezamagit si neincrezator. Multe probleme pot apare si din cauza concurentei cu ceilalti. Mercur este retrograd de pe 18 mai pana pe 11 iunie, asa ca nu forta lucrurile. Pe 17 mai este o luna noua in taur care poate sa-ti aduca o noua posibilitate economica.

Taur
Farmecul tau in aceasta luna este inteligenta si increderea in ideile tale. De aceea esti mai ales pana pe 12 mai foarte motivat si vei reusi sa treci printr-o luna grea cu bine. Nu cheltui prea mult in mai pentru ca s-ar putea sa apara probleme financiare. Relatiile cu altii pot fi si ele distante din cand in cand, dar pe langa astea dupa 7 mai cresc si barfele. Unii prieteni pot chiar sa te dezamageasca. Luna nou insa pe 17 mai in zodia ta, iti aduce niste idei noi, si iti poate deschide orizonturile. Mercur este retrograd in casa banilor intre 18 mai  - 11 iunie. De aceea trebuie sa fii putin mai rezervat financiar din toate privintele.

Gemeni
Norocul tau este ca in aceasta luna ai o incredere neclintita in tine pentru ca viata poate sa devina complicata. Mercur si Venus se afla in opozitii si cuadraturi dificile cu Pluto, Saturn, Neptun si Uranus. Relatiile pot trece prin crize destul de mari in luna mai, si poate ca nu mereu ai chef de altii. Dupa data de 7 mai, din cauza ca Marte intra in opozitie cu Saturn, ar fi cazul sa fii pe faza daca deja te afli intr-o relatie agresiva. Nu ar strica o mica pauza. Impresia ta despre tine poate trece prin dezamagiri totodata si unii dintre voi se simt uneori respinsi. Pe langa toate astea Mercur este retrograd intre 18 mai si 11 iunie in zodia ta, asa ca nu prea spui ceea ce trebuie cand trebuie. Insa, trecand prin fel de fel de experiente si provocari, te dezvolti ca om. De aseamenea - nu dispera pentru iunie este o luna fantastica.

Rac
In aceasta luna relatiile cu prietenii se dezvolta in bine si puterea ta sociala poate sa creasca, desi uneori intre in concurente fara sens dintr-o cauza sau alta. La munca situatia nu arata foarte bine si toata lumea este competitiva. S-ar putea sa intri intr-o rivalitate cu o anumita persoana in primul rand, insa mai multe relatii pot trece prin probleme din cauza tendintelor pasiv-agresive. Neincrederea in lume, poate sa creasca si ea. Mercur retrograd intre 18 mai - 11 iunie afecteaza o zona din horoscop care are de aface cu secretele, asa ca nu te afecteaza in mod special insa totusi, relatiile foarte noi si inceputurile foarte noi, ar fi mai bine evitate. Luna nou in taur pe 18 mai aduce totusi o schimbare pozitiva in viata sociala. Influenta neptuniana spre sfarsitul lunii poate insa sa creeze foarte multa confuzie. Nu dispera, pentru ca iunie este o luna frumoasa.

Leu
Viata sociala poate fi destul de confuza in aceasta luna. Unii dintre voi nu prea au chef de lume, altii pot sa se simta respinsi. Te poti afla tras in barfe si conflicte. Uneori esti pur si simplu nervos. Neintelegeri pot apare mai des ca de obicei pentru ca Neptun are o anumita influenta pe cand Mercur este retrograd intre 18 mai si 11 iunie. Evita daca poti si cheltueli nechibzuite. Luna mai este luna opozitiilor si-a cuadraturelor intre multe planete asa ca in fiecare saptamana apare cate-o problema. Unii dintre voi pot deasemenea sa intre in probleme din cauza neincrederii in altii. Totusi, daca reusesti sa te preocupi de munca si ambitiile tale, poti sa eviti poate cat de cat situatiile sociale care pot sa provoace stres si conflicte. In jurul lunii noi in taur pe 17 mai poti sa faci ceva progres in cariera.

Fecioara
Esti o persoana destul de fermecatoare in aceasta luna si nu-ti lipseste nici inteligenta. Asta este de mare ajutor pentru ca luna mai este o luna destul de dificila. Mercur intra intro opozitie cu Saturn care aduce probleme cu familia pe cand cuadratura acestor doua planete cu Neptun, dezamagire in relatii cu familia sau cu cei dragi. Venus in opozitie cu Pluto dupa 7 mai, poate sa-ti aduca ceva concurenta in viata romantica si sa creeze drame in viata sociala care pot fi intensive. Gelozia poate fi destul de mare, dar unii dintre voi pot face si niste pierderi economice care aduc nervi si dezamagiri. Mercur este retrograd in aceasta luna intre 18 mai - 11 iunie asa ca nu mereu ei deciziile cele mai bune. Pe 17 mai, cu luna noua in taur, poti avea o idee geniala.

Balanta
In aceasta luna, unele lucruri merg foarte bine. Daca vrei sa faci investitii in casa sau in imobiliare poti avea succes. Deasemenea poti de exemplu sa primesti eventual credit sau imprumut de la banca. In sinea ta, te simti deasemenea destul de bine si-ti gasesti linistea cand toti sunt nervosi. Totusi, unele relatii de familje in primul rand pot trece prin probleme care nu sunt noi insa te pot lua prin surprindere. Poate ca nu ai nici foarte mare chef de-a sta la discutii cu altii si unii dintre voi nu se simt deloc auziti cand vorbesc. Situatia la munca s-ar putea sa nu fie cea mai buna. Nu mereu gandesti corect, pentru ca Mercur este retrograd. Pe 17 mai insa, cu luna noua in Taur, poti face o investitie destul de buna.

Scorpion
Desi viata sociala este destul de placuta in aceasta luna si-ti faci prieteni noi usor, exista si unele probleme. Pot apare destul de multe intrigi si dispute, chiar si unele momente de gelozie intensa nepravezuta. Multe aspecte obositoare in aceasta luna poate sa te duca de la o extrema la cealalta. Nici finantele nu arata super, asa ca ar fi bine sa fii atent cu cheltuielile. Mercur este retrograd intre 18 mai - 11 iunie asa ca multe intarzieri pot avea loc si nu e cazul sa fortezi lucrurile. Neptun poate creea dezamagiri in dragoste si neintelegeri. Totusi ai darul de convingere si pe 17 mai, cu luna noua in Taur poti sa incepi o relatie noua.

Sagetator
Luna mai nu este cea mai usoara luna pentru ca multe planete se afla in multe conflicte si creeaza tot felul de probleme si frustrari. In cazul tau, relatiile pot trece prin probleme, pentru ca devin din ce in ce mai reci sau trec prin conflicte destul de mari. A doua jumatate a lunii este si mai obositoare pentru ca unii dintre voi pot avea si ceva lupte din cauza banilor. Totusi economia este destul de buna si esti mai activ ca niciodata si poate ca este mai bine pentru ca poti sa te simti preocupat cu lucruri constructive. O schimbare pozitiva la munca poate avea loc in jurul datei de 17 mai cu luna noua in Taur. Mercur retrograd in Gemeni poate insa sa faca viata sociala si in special relatiile de cuplu si mai problematice.

Capricorn
Aceasta luna este intr-un fel pozitiva pentru ca te poti exprima, poti rade, poti fascina, si te simti destul de atragator. In acelasi timp apar probleme cu altii, si la munca lucrurile nu merg bine iar dusmanii se fac simtiti. Poti trece prin probleme din cauza neintelegerilor si din cauza ca tendintele pasiv-agresive cresc. La randul tau, iti faci simtita prezenta, te faci auzit, simtit si poti avea si ceva noroc in dragoste. Magnetismul planetei Pluto nu te paraseste dar uneori poti sa reactionezi abrupt si nimeni nu se asteapta la asta. Relatiile in familie si relatiile cu prietenii pot sa treaca prin conflicte, barfe si toata lumea pare mai rautacioasa ca de obicei. Mercur, din cauza unei faze retrograde, nu ajuta, ci incurca, asa ca nu se prea poate vorbi cu nimeni serios. Pe data de 17 mai este o luna noua in taur si-ti poate aduce ceva placut - un proiect creativ nou, o noua dragoste.

Varsator
Relatiile cu altii devin mai reci in aceasta luna si poti avea si ceva probleme proiectele tale creative si chiar si cu copiii. In acelasi timp s-ar putea sa te simti barfit, poate lumea vorbeste despre tine lucruri care nu-s adevarate. Ceva probleme cu banii pot apare uneori, si poate ca te simti uneori respins pentru ideile tale. Unii dintre voi pot insa sa se simta pur si simplu respinsi sau n-au chef de altii. Decizii foarte importante nu trebuie luate in aceasta luna si trigonul intre soare si Pluto te poate ajuta sa te odihnesti. Chiar si Mercur poate creea ceva intarzieri si neintelegi din cauza perioadei retrograde 18 mai - 11 iunie. Luna noua pe 17 mai poate aduce o schimbare in casa sau in familie care nu este neaparat mare.

Pesti
In aceasta luna poti sa simti ca stai pe loc, si discutiile cu altii nu sunt mereu constructive mai ales in domeniul muncii. Straduintele nu mereu duc la ce doresti si de aceea trebuie sa ai rabdare. Lumea poate fi stresata sau distanta, critica sau incapatanata. Nu este vina ta. Desi felul de comunicare este destul de bun si poti avea influenta asupra altora, ai si o serie de dusmani. Unele minciuni pot iesi la iveala ceea ce duce la dezamagiri si poate intelegi in ce fel te-ai minti pe tine insuti, asa ca poti sa inveti si cateva lectii, la fel ca orice alta zodie pentru ca toti suntem afectati in moduri diferite. Luna noua pe 17 mai in Taur aduce probabil o noua relatie sau iti aduce sansa sa schimbi modul de transport sau sa te conectezi cu alti oameni. Iunie este o luna linistita asa ca nu te speria - lucrurile vor deveni din ce in ce mai bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu