sâmbătă, 28 martie 2015

Horoscop Aprilie 2015: Eclipsa Lunara in Balanta


Cel mai important eveniment in aceasta luna este Eclipsa Lunara in Balanta pe 4 aprilie. Motivul este aspectele pe care le formeaza: opozitia cu Uranus in berbec si cuadratura cu Pluto in capricorn. Eclipsele ne formeaza si ne schimba viata prin procese indelungate. Schimbarile pe care le aduc sunt profunde si importante. Multa activitate are loc in Taur. Luna noua in berbec pe data de 18 aprilie ne impiedica in dorinta de-a incepe cu lucruri noi. Iata horoscopul pentru zodia ta. (Afla cumva ascendentul pentru ca este a doua zodie si uneori ti se poate potrivi mai bine).

Berbec

Eclipsa lunara in balanta pe 4 aprilie iti aduce nemultumiri in felul in care esti tratat si-o faza in viata in care nu te prea intelegi cu lumea. Poti cauta eliberare in relatii, dar conflictele si jocurile de putere marcheaza o anumita relatie pentru un timp mai indelungat. Dusmanii sunt insa cunoscuti. Unii dintre voi pot trece prin divorturi. Pastreaza-ti insa simtul umorului. Desi la inceputul lunii ai probleme cu auto-increderea, ai norocul in general de partea ta, asa ca poti sa te bucuri de viata. Banii sunt importanti in aceasta luna asa ca poti sa termini cu cheltuielile multe pe la jumatatea lunii si incepi sa te straduiesti mai mult sa faci mai multi bani si sa cheltui mai putin. Cele mai norocoase zile in acest respect sunt data de 21-22. 

Taur

Eclipsa lunara in balanta pe 4 aprilie iti aduce nemultumiri cu sanatatea si la locul de munca. Dureri de cap, stres mental, eventual ceva dusmani ascunsi. Nu este vorba de ceva care se intampla peste noapte ci de-un proces care poate ca va fi rezolvat spre toamna acestui an, care poate ca deja a inceput ce cateva saptamani (sau cu trei luni in urma). In acelasi timp la inceputul lunii ai incredere mare in tine si relatiile cu cei dragi sunt bune. Noroc vine din investitii. Unii dintre voi vor sa-si cumpere probabil casa sau sa faca investitii in proprietatea sa sau una noua. Poti castiga mai mult prin altii decat pe cont propriu. Cu multe planeten in zodia ta vei primi destul de mula atentie in aceasta luna. Desi unii te sustin, altii te pot critica.

Gemeni

Eclipsa lunara in balanta pe 4 aprilie afecteaza viata sociala, proiectele creative, relatia cu copiii. Riscurile luate pot duce la pierderi. O perioada de dezamagire in dragoste si in relatiile de prietenie poate sa inceapa sau a inceput deja. Te poti insa baza pe stilul tau de comunicare, ca sa trece cu bine prin aceste procese. Desi comunici bine, mai este inca loc de evoluare, pentru ca numai comunicare buna si competenta sociala ajuta si-ti aduce noroc. Viata sociala se dezvolta bine in prima jumatate a lunii in primul rand, dar in a doua jumatate vei trece prin ceva dezamagiri. Pe 15 aprilie s-ar putea sa fie necesar sa pui unele limite. Nu duci lipsa de motivatie in aceasta luna dar ai o tendinta sa tii secrete si sa faci multe lucruri in secret.

Rac

Eclipsa lunara in balanta pe 4 aprilie aduce schimbari in casa si in familie. Pot incepe probleme din cauza problemelor cu parintii, fratii, surorile, partenerul de viata, socrii sau rudele. Mutari pot avea loc, chiar si divorturi. Insa acesta este un proces care incepe acum sau care este deja inceput si care poate ca se termina spre toamna. Depinde. Ai posibilitatea insa sa pui ceva bani de-oparte. Spre inceputul lunii poti avea noroc destul de mare in cariera si poti sa te astepti la castiguri, un nou contract de munca si mai multa stabiliate. Viata sociala este destul de activa toata luna si multe activitati se pot desfasura impreuna cu altii. Puterea ta sociala creste, mai ales in jur de 21-22 aprilie. In a doua jumatate a lunii apar si ceva barfe care pot duce la intrigi. 

Leu

Eclipsa lunara in balanta pe 4 aprilie afecteaza modul in care cumunici cu altii, si mediul inconjurator. Poate ca vrei sa te faci auzit, insa discutiile devin aprinse si nu mereu poti sa eviti nervii. Deasemenea poti sa ai multi critici, iar uneori o schimbare in mediul inconjurator poate duce la stres poate pentru ca ai de-aface cu lume noua care gandeste altfel. Multe calatorii scurte care trebuie facute pot fi obositoare si stresante. Vorbim de-un proces care deja a inceput sau care este pe cale de-a incepe, nu despre ceva care se intampla peste noapte. Cariera si telurile tale sunt deosebit de importante in aceasta luna. Cum esti vazut este important si te straduiesti sa tii la o anumita imagine. Pe 21-22 aprilie esti deosebit de ambitios si poti sa faci progrese mari.

Fecioara

Eclipsa lunara in balanta pe 4 aprilie afecteaza banii pe care-i castigi si valorile la care tii. Vorbim de-un proces mai indungat, o faza in viata care poate ca deja a inceput sau care este pe cale de-a incepe. Poti sa te astepti la mai multe cheltuieli sau la bani mai putini. Ai grija cu jocurile de noroc si riscurile economice. La inceputul lunii poti de-asemenea sa fii fericit, poate pentru ca reusesti sa ei un imprumut sau put si simplu stai mai bine cu sanatatea fizica si psihologica iar familia este de partea ta si te sustine. In aceasta luna orizonturile se deschid deasemenea poate din cauza studiilor, relatiilor internationale, si o gandire destul de excitanta care-ti provoaca dezvoltarea unor noi idei si teorii. Ideile creative iti pot aduce ceva succese sau rezolvarea problemelor. Studiile merg bine si poti gasi dragostea pe internet. 21-22 aprilie sunt cele mai norocoase zile, cand farmecul tau este intensiv si castigator. In a doua jumatate a lunii poti avea ceva intrigi su altii din cauza barfelor.

Balanta

Eclipsa lunara pe 4 aprilie in zodia ta, aduce schimbari in viata ta personala care afecteaza nu numai viata ta personala si personalitatea ta in timpul unei faze mai indelungate. Relatiile pe care le ai cu altii pot deveni putin mai explozive si te pot schimba ca om. Relatiile in casa si-n familie sunt si ele destul de obositoare, si vor dura o perioada mai indelungata - cel putin 3 luni sau chiar pana in toamna 2015. Unii dintre voi pot avea probleme in casnicii, care pana la urma duc la divort. Altii pot simti ca prietenii buni, se intorc impotriva lor. Indiferent de situatie, solutia este sa fii cat mai social, cautand noi prieteni, oameni noi care-ti pot auzi punctul de vedere sau care te pot ajuta. Relatiile cu familia insa se imbunatateste in aceasta luna, mai ales in a doua jumatate a lunii. Increderea in tine si-n altii creste, si poti sa-ti aperi interestele.

Scorpion

La inceputul lunii, pe 4 aprilie, este o eclipsa lunara destul de dificila in balanta care creeaza o faza mai indelungata in viata marcata de energia acestui fenomen. In cazul tau pot apare probleme din cauza oamenilor necinstiti in jurul tau, barfe si intrigi, uneori chiar si suspiciune imaginara sau reala. Nimic nu se intampla insa peste noapte. Tot la inceputul lunii, faci progrese la munca si financiare, poti sa-ti gasesti o munca noua daca vei cauta de munca si esti somer. Daca lucrezi, lucruri bune se intampla la munca sau in profesia/firma ta. Relatiile sunt foarte importante in aceasta luna si relatiile se imbunatatesc in prima jumatate a lunii. Insa in a doua jumatate a lunii poti sa-ti faci prietenii noi. Puterea ta de convingere este super pe 21-22 iulie. 

Sagetator

Pentru tine, eclipsa lunara in balanta pe 4 aprilie aduce schimbari in viata sociala care pot totodata sa aduca si multe costuri in plus. Este insa vorba de inceperea unei faze in viata care poate avea cu faptul ca incepi sa studiezi, sau faci parte dintr-o noua organizatie, sau te muti si schimbi mediul, ai de-aface cu alti oameni. Dintr-un motiv sau altul aceasca schimbare este uneori costisitoare. Deasemenea s-ar putea sa intri in conflicte frecvente cu altii. Ai o dispozitie buna si optimista insa la inceputul lunii si totul iti merge in general bine. Efectele eclipsei dureaza insa cateva luni, chiar poate pana in toamna sau mai mult timp - depinde. In timpul acestei luni esti foarte activ, si ai multe de facut toata luna si poti face castiguri mai mari pe 21-22 aprilie. 

Capricorn

Pentru tine, eclipsa lunara in balanta pe 4 aprilie, aduce schimbari in cariera si in statut. Poti intra intr-o faza in viata cand iti este greu sa te simti respectat de cei din jur, si iti este mai greu sa faci progrese, si sa-ti atingi telurile. Deasemenea unii dintre voi pot intra in conflicte cu autoritatile. Aceste provocari te pot intari ca om, intari psihic, asa ca exista mari sanse de-a te dezvolta ca om. Probabil eclipsa lunara afecteaza viata ta pana in toamna. Inceputul lunii este destul de placut si-ti merge bine in general mai ales in afaceri si daca vrei sa ei imprumuturi sau sa fac investitii. In general luna este insa placuta si ai multa pofta de viata si de distractii. Ai noroc in dragoste si poti sa convingi lumea cu usurinta mai ales pe 21-22 aprilie. 

Varsator

Luna incepe cu o eclipsa lunara in balanta pe 4 aprilie, si aduce schimbari in felul tau de gandire. Poti intra in ceva intrigi deasemenea si discutii aprinse si probleme cu lumea din jur. Poti fi foarte critic asa ca ceilalti se simt atacati. Aceasta faza iti afecteaza viata o perioada mai lunga - poate pana in toamna. Daca incepi studii noi, studiile vor fi grele si obositoare si uneori nu ai incredere in tine. Daca emigrezi, nu este usor pentru tine sa te adaptezi. Un sfat este sa gasesti mereu aliati pentru ca va puteti ajuta reciproc. Inceputul lunii merge insa bine, si viata sociala pare placuta, te intelegi bine cu lumea si poti sa faci niste compromise sau sa semnezi ceva contracte. Hotarasti probabil ceva impreuna cu altii chiar la inceputul lunii. Familia este si ea importanta toata luna. Multa activitate are loc in casa. 

Pesti

Eclipsa lunara pe 4 aprilie in balanta afecteaza increderea in tine, in altii dar produce si ceva probleme cu banii. Viata ta psihologica este provocata, asa ca lupta si invidia si gelozia poate sa creeze de multe ori sentimente negative. Este important sa cauti de munca sau alta munca, si sa ai grija de tine, de sanatatea ta si sa te intaresti ca om. Aceasta faza in viata ta dureaza ceva timp, si poate sa se termine in toamna. La inceputul lunii poti sa faci progrese insa la munca actuala sau sa-ti gasesti de munca. Toata luna este plina de discutii iar puterea ta de convingere este extraordinara pe 21-22 aprilie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu