marți, 24 februarie 2015

Horoscop Martie 2015 - ultima cuadratura intre Pluto-Uranus, Eclipsa solara in Pesti


Martie este o luna interesanta. In sfarsit, s-a rupt cuadratura cu Saturn in Sagetator. Nu numai Venus, ci si Marte au fost stresate de Saturn, aducand intarzieri si alte lucruri neplacute, inclusiv eventual rupturi de relatii. Sa nu uitam insa ca Neptun este in cuadratura cu Saturn pana in decembrie 2017, asa ca avem timp sa ne trezim din iluzii. In Martie trecem prin multe lucruri frumoase, insa nu numai - trebuie sa facem fata unor schimbari.


Berbec Martie 2015

In aceasta luna, Marte si Venus in zodia ta iti aduce carisma, motivatie, si un sentiment ca totul merge mai bine. Inceputul lunii este destul de frumos. Venus si Uranus, creeaza trigoane cu Jupiter in Leu. Asta inseamna noroc neasteptat, idei ingenioase, si multa fericire, pentru ca totul merge atat de bine.
Dupa aia voia buna continua pana pe la jumatatea lunii si luna plina in casa muncii si-a sanatatii pe 5 martie aduce si ea ceva progrese si-un sentimentul ca ai reusit intr-adevar sa duci o munca pana la capat. 
Simti tot odata in aceasta luna ca poti sa fii tu insuti, si cuadratura exacta intre Pluto-Uranus pe 17 martie iti aduce o ultima provocare, apoi pe 20 este o eclipsa solara in casa secretelor si-a lucrurilor ascunse. Deci, ceva se schimba in tine, in felul tau de-a gandi si simti. Poate fi o noua lectie invatata dar foarte pretioasa.
Vei simti tot odata ca a doua jumatate a lunii nu este la fel de activa social. Mercur paraseste casa vietii sociale pe 13 martie iar Venus paraseste zodia ta pe 17, deci si interactiunea cu altii scade nitel, si sarmul. 
Asta nu inseamna ca vei sta singur, ci pur si simplu ca vrei liniste si pace ca sa te poti concentra la proiectele tale, sau te izolezi cu fiinta iubita.
Motivatia si energia insa raman la fel toata luna cu Marte in zodia ta pana la sfarsitul lunii si soarele in zodia ta dupa 20 martie. Primesti multa atentie, esti pasionat, ambitios, ai noroc in dragoste si-n tot ce-i creativ sau ce inseamna o provocare pentru tine. 

Taur Martie 2015

Daca te-au dezamagit altii in ultima vreme asteapta-te acum la liniste. Nu neaparat se termina problemele, mai degraba simti ca poti sa treci peste ele, ca te dezvolti ca om, ca esti mai puternic ca niciodata, ca exista o forta in tine, care niciodata nu moare, care mereu creste si pe care poti s-o redescoperi. De asemenea cativa dintre voi, au ceva noroc in afaci si-n bani, desi s-ar putea sa tii totul pentru tine. Altii pot avea ceva experiente spirituale sau paranormale care va incurajeaza. Suportul familiei este tot odata foarte mare si te simti sigur in bratele celor dragi. Poti avea musafiri noi, poti sa-ti cumperi casa, sau sa faci niste renovari care merg foarte bine. Ai norocul de partea ta in acest sens mai ales in primele zile ale lunii. 
Luna plina pe data de 5 in casa creativitatii si-a dragostei, aduce bucurie intr-un fel sau altul si te convinge tot odata de sarmul si farmecul tau personal care este destul de castigator.
Viata sociala incepe sa devina din ce in ce mai activa pe la jumatatea lunii, dar din nou, Mercur si dupa aia soarele, vor avea de-aface din nou cu Saturn, asa ca nu-ti pune foarte mare baza in altii. Vor continua anume barfe, dar nu te mai deranjeaza la fel de mult, mai ales fiindca Venus, planeta satisfactiei si-a frumusetei este in zodia ta dupa 17 martie, asa ca vei compensa. Te simti dupa aia lejer si satisfacut si iti cam merge asa cum doresti tu.
Insa ceva schimbari mari au loc in viata ta deasemenea. Pe 17 martie avem ultima cuadratura exacta intre Uranus si Pluto, urmata de-o eclipsa solara in Pesti, in casa vietii sociale. Fie ca te muti, fie ca te rupi de altii, sau intri in alt grup dintr-un alt motiv, o schimbare destul de mare are loc, care poate fi destul de general, si care iti aduce probabil ceva total nou. Poate ca deja la inceputul lunii stii sau banuiesti despre ce este vorba.

Gemeni Martie 2015

Pentru toate semnele de aer, relatiile se imbunatatesc foarte mult in aceasta luna si luna incepe cu lucruri destul de bune, pentru ca Venus si Uranus in casa relatiilor sociale in trigon cu Jupiter in casa comunicarii, aduce mare satisfactie in viata sociala care nu numai ca te bucura, ci te si uimeste putin. Probabil ca este exact ce ti-ai dorit. 
Pe data de 5 martie, ceva este pus in ordine in legatura cu casa ta, familia, nu este necesar sa fie ceva mare, si nu simti ca totul merge struna, insa reusesti, asa ca te simti eliberat de-o chestie. 
In ciuda tuturor lucrurilor bune, te simti nitel pus la raspundere in legatura cu unele lucruri in a doua jumatate a lunii, si nu mereu functioneaza relatiile, asa ca s-ar putea sa devina greoaie, din nou. In acelasi timp viata sociala ramane destul de stralucitoare, chiar daca este putin mai agresiva. Probabil ca apar conflicte mai ales intre grupuri, si nu intre membri grupului tau.
Schimbari mari pot avea loc in martie, in a doua jumatate in luna. Sunt destul de semnificative pentru unii dintre voi, asa ca daca aveti teluri clare, s-ar putea deja sa stiti despre ce este vorba. Pe 17 martie este ultima cuadratura intre Pluto si Uranus, iar pe 20 martie este o eclipsa solara in Pesti. Viata sociala sau o organizatie iti creeaza ultima mare provocare, si poti sa faci o schimbare mai mare in cariera.
Se intampla multe in viata sociala insa pana in ultima zi a lunii martie. Exista meetinguri, intalniri cu oameni, si activitati in grup. Pana pe 17 martie insa ai mai mult suport social de la altii, dupa aia te clarifici singur.

Rac Martie 2015

La inceputul lunii se intampla cele mai bune lucruri. Motivul este ca Venus si Uranus in casa succesului sunt in trigon cu Jupiter, planeta norocului in casa banilor, asa ca reusesti sa atingi scopuri legate de bani, sau apar pur si simplu bani. La munca responsabilitatile continua sa fie importante, dar ai destula ambitie si forta si-o atitutinde competitiva. Chiar daca Saturn incetineste nitel treaba, faci totul mai bine. Pana pe 17, cu Venus in Berbec iti cam pasa de parerea lumii si te straduiesti sa te intelegi bine cu mai toti. Impresie buna faci insa de obicei. 
Pe 5 martie, cu luna plina in fecioara vei reusi sa ai o conversatie importanta care desi nu merge struna, iese totul bine si in caz ca vrei sa convingi pe cineva de ceva ai succes.
A doua jumatate a lunii este putin mai complicata. Mercur in casa calatoriilor si a studiilor intra in cuadratura cu Saturn asa ca nu-i cel mai bun timp pentru calatorii si pentru studii. Gandurile te pot stresa. Relatiile la munca, poti si ele trece prin conflicte. Pe 17 martie, o ultima cuadratura intre Uranus si Pluto creeaza probabil un ultim conflict cu cineva, sau o lupta de putere, dar dupa aceea relatia cu persoana acatare se amelioreaza pentru ca relatia intre Pluto si Uranus nu mai are la fel de multa putere.
Pe 20 martie avem o eclipsa lunara in Pesti, in cazul tau in casa calatoriilor lungi, a studiilor superioare, a relatiilor la distanta, asa ca se pot produce schimbari destul de mari in felul tau de gandire. Unii dintre voi pot sa termine sau sa inceapa studiile, sa intre sau sa iasa din politica, sa se mute in alta tara, sa publice ceva, etc.
Cu Venus in Taur insa dupa 17 martie, asteapta-te la mai mult suport social si o viata sociala in general mai satisfacatoare. Cariera si ambitiile tale sunt insa importante pana la sfarsitul lunii, finns in continuare motivat de planeta Marte in Berbec.

Leu Martie 2015

Te afli intr-o faza mult mai pozitiva in martie avand Venus si Marte in Berbec in mare trigon cu Jupiter si Saturn, asa ca te poti astepta la noroc, fericire, optimism si noroc in tot ceea ce are de-aface cu internationalismul, publicatii, studii, calatorii, internet, politica.
O luna plina pe data de 5 martie poate aduce un final legat de o situatie economica. Poate ca munca ta si straduintele tale in sfarsit aduc recompense. Unii dintre voi simt ca termina cu succes un proiect. Exista insa si ceva stres cu aceasta luna plina. 
Energia mentala buna pentru studii, discutii si calatorii exista toata luna. Mercur paraseste insa casa relatiilor pe la jumatatea lunii asa ca in a 2-a parte a lunii, nu ai mare chef sa stai prea mult la taclale cu altii. S-ar putea sa simti chiar ca ai ceva probleme cu unii - insa spiritul este in general pozitiv, desi dupa 17, esti putin mai atent la cum tratezi lumea, pentru ca-ti pasa de ce cred altii despre tine.
Ceva schimbari si ceva provocari apar de-asemenea. Pe 17 martie avem ultima cuadratura exacta intre Pluto si Uranus intr-o serie de 7 cuadraturi in ultimii ani. Probabil ca stresul si problemele legate de aceasta cuadratura cum ar fi dureri de cap sau multe ganduri si alte ciocniri cu diverse moduri de gandire, se amelioreaza dupa aceea.
Pe 20 martie exista si-o eclipsa solara in pesti, a 8-a casa astrologica care are de-aface cu investitii, intimitate, si transformari. Asa ca ori faci o investitie mai importanta, ori schimbi ca ceva se transforma in viata ta. Aceasta eclipsa solara nu creeaza aspecte tulburatoare insa s-ar putea sa te simti mai ciudat din cauza cuadraturei intre Pluto si Uranus in preajma.
Calatorii, studii, internet etc. continua sa fii importante in viata ta toata luna plus o mare parte din luna april. 

Fecioara Martie 2015

Sigur te simti mult mai bine in aceasta luna. Te simti mai norocos, mai stabil, tot ce este legat de imprumuturi si datorii se rezolva, iar banca iti da probabil banii pe care-l doresti daca doresti sa faci o investitie mai mare. Relatiile cu familia sunt si ele mai bune iar sentimentul de suport poate aduce miracole in primele zile ale lunii. 
Martie este insa si-o luna a schimbarilor. 
Pe 5 martie este o luna plina in zodia ta, este luna ta plina personala, si atingi scopuri destul de personale, ceea ce te face sa te simti destul de fericit, si mandru de tine intr-o anumita masura.
Viata sociala este putin mai importanta si mai activa in a 2-a jumatate a lunii, cu Mercur in Pesti, insa cuadratura cu Saturn in Sagetator poate uneori creea dificultati de comunicare.
Pe 17 martie, o ultima cuadratura intre Uranus si Pluto, poate creea o ultima provocare de-asemenea legata de relatii, copii, dragoste, optimism, proiecte creative, sau chiar jocuri de noroc. Dupa aceasta cuadratura problemele in aceste domenii si tot stresul si necazul provocat incepe sa se amelioreze.
O schimbare mai mare se produce insa intr-o relatie sau in felul in care relatezi cu altii, datorita eclipsei solare in casa relatiilor (pesti) pe 20 martie. Pentru unii dintre voi, poate insemna o separare pentru altii o casatorie, sau un nou parteneriat. Sigur insa ceva se schimba. Pentru unii dintre voi, poate se schimba pur si simplu modul in care tratati o relatie, invatand din trecut si din experienta.
Insa in acelasi timp, dupa 17 martie, cu Venus in Taur, casa gandirii, vei avea o perspectiva optimisma in general, asa ca viata intr-adevar devine mai buna.

Balanta Martie 2015

Cele mai mari bucurii apar la inceputul lunii, cand te intelegi foarte bine cu lumea si ai sansa sa te distrezi si sa te simti mai lejer ca spre sfarsitul lunii trecute. Venus si Uranus in casa relatiilor in trigon cu Jupiter in casa vietii sociale aduce promisiuni ca relatiile se imbunatatesc plus ca ai sansa sa te simti popular, iubit, fermecator.
Asa ca te simti in general mult mai bine, si mai fericit, si creste asadar si siguranta de sine, poate chiar si din cauza unei luni pline in fecioara pe 5 martie.
Relatiile pot insa trece si prin ceva frustrari pentru ca Mercur intre in a 2-a jumatate a lunii in cuadratura cu Saturn asa ca nu toate discutiile merg super.
Pe 17 marte, mai apar si niste conflicte din nou acasa, din cauza unei ultime cuadraturi intre Pluto si Uranus, dupa care relatia cu familia sau oricine altcineva din familie nu mai creeaza chiar asa de mari probleme. Probabil ca exista o tema in familie sau in mediul inconjurator care obisnuieste sa creeze fel de fel de probleme si stres.
Pe 20 martie este o eclipsa solara in pesti, in casa muncii. Aceasta eclipsa solara aduce schimbari legate de ocupatia ta. Poti primi sau schimba munca, sau atitudinea fata de munca. Unii pot trece printr-o schimbare destul de mare a rutinelor.
Relatiile continua insa sa fie importante pana la sfarsitul lunii si o mare parte din luna urmatoare.

Scorpion Martie 2015

Primele zile ale lunii sunt cele mai avantajoase si faci progrese in cariera mai ales daca ai teluri stabilite pentru ca sansele si oportunitatile cautate apar din senin si de-odata. De asemenea colaborarile merg destul de bine.
Pe 5 martie este o luna plina in casa vietii sociale in trigon cu Pluto in casa comunicarii, asa ca niste discutii importante, chiar si-o prezentare, sau un debat intens poate avea loc. Ai sansa sa spui asadar ce trebuie spus.
Motivatia si ambitia este mare toata luna martie, asa ca neaparat ai multe de facut, esti implicat in multe activitati, si reusesti sa-ti atingi scopurile. Ai grija insa cu banii in a 2-a jumatate a lunii si nu lua prea multe riscuri, pentru ca Mercur in pesti intra in cuadratura cu Saturn care se afla in zona banilor, si poate sa creeze investitii proaste, pierderi si multe cheltuieli fara rost.
Alte provocari apar din cauza ultimei cuadraturi intre Pluto si Uranus. Dar dupa probabil ultima cearta si ultimii nervi cu cineva in exces se mai amelioreaza situatia deoarece relatia dinre Pluto si Uranus nu va mai fi la fel de profunda in viitor.
Schimbari pot apare si in viata sociala sau in relatia cu copiii tai, pentru ca este o eclipsa solara in pesti pe 20 martie. De asemenea un proiect creativ poate lua avant sau poate fi incheiat. Zodia pesti este zona creativitatii, a copiilor, a dragostei, a anturajului, si-a optimismului, asa ca o schimbare in aceste domenii poate sa apara. Luna viitoare mai este o eclipsa de luna in balanta care insa din pacate este putin mai intensiva si chiar negativa, asa ca desi lucrurile merg destul de bine, fii pe faza.

Sagetator Martie 2015

Te paste norocul in dragoste in aceasta luna, mai ales pana pe 17 martie, cu Venus in zona dragostei. Marte in aceeasi zona, starneste pasiunea. Mai mult de atat, Venus si Uranus formeaza trigoane cu Jupiter, planeta norocului in Leu la inceputul lunii, asa ca simti ca ti-ai atins niste teluri si experientele in viata in general iti aduc bucurii. Este un timp bun pentru calatorii, pentru aventuri, dar si pentru ambitii creative, pagini de internet si design, la fel ca si amoruri la distanta. O luna plina insa pe 5 martie te ajuta sa te concentrezi la niste chestii pur si simplu materiale. Un scop economic poate fi atins.
Viata sociala este in general buna si activa, insa probleme cu familia si-n relatii intime pot apare in a 2-a jumatate a lunii. Daca locuiesti cu altii sau chiar cu familia, te simti uneori stingherit sau chiar criticat. Celelalte relatii in general insa sunt destul de armonioase si ai o fire in general iertatoare si toleranta, plus ca esti un optimist. In acelasi timp cu Saturn acum in zodia ta, viata este mai serioasa. Sclipiri de optimism, voie buna si de geniu sunt bine venite.
Pe 17 martie avem ultima cuadratura intre Pluto si Uranus, care creeaza o ultima provocare directa, in cazul tau fiind eventual legat de bani, pentru ca Pluto se afla in casa banilor. Pe 20 martie este o eclipsa solara in pesti, si aceasta eclipsa aduce schimbari in familie, asa ca s-ar putea sa te muti. Mai ramane insa de vazut ce v-a aduce eclipsa de luna pe 4 aprilie in balanta, care pare destul de intensiva, afenctand in cazul tau viata sociala. Eclipsa soara in pesti pe 20 martie pare destul de neutra.

Capricorn Martie 2015

Relatiile cu familia devin mai bune in aceasta luna. Creste sentimentul de incredere in sine totodata, te simti mai sigur pe tine, si simti ca ai suportul celor dragi care inseamna mult pentru tine. Probleme cu bani, datorii se rezolva, si poti face noi investitii in casa. La fel, te dezvolti ca om. 
In jurul datei de cinci, cu luna plina in fecioara, poti lua un test, sau poti domina un debat.
Prima jumatate a lunii este destul de armonioasa. A doua poate aduce ceva barfe cel putin, insa relatiile cu cei apropiati continua sa fie bune toata luna.
Provocarea mare ar fi mai ales ultima cuadratura intre Pluto si Uranus pe 17 martie care poate aduce ultimele probleme intr-adevar serioase cu familia sau legate de casa/familie, pentru ca relatia intre Uranus si Pluto in viitor nu va mai fi la fel de dura.
Pe 20 martie, eclipsa solara in pesti, afecteaza zona comunicarii si-a interactiunilor. Asa ca s-ar putea sa schimbi locuinta, sau exista schimbari in mediul inconjurator. Felul tau de-a comunica se poate schimba deasemenea. Casa, familia, continua sa fie importante chiar si luna viitorare datorita tranzitul soarelui. In acelasi timp, poti sa te astepti la bucurii, noroc in dragoste si-n general mai multa voie bune si satisfactie dupa 17 martie cu Venus in casa 5, casa optimismului, a dragostei, a creativitatilor si-a copiilor.

Varsator Martie 2015

Luna incepe cu un sentiment de fericire si buna voie. Jupiter, planeta norocului formeaza aspecte armonioasa cu Venus, planeta frumusetii si cu Uranus, planeta ideilor stralucite in primele zile ale lunii, aducand noroc in dragoste si-n viata sociala. Ai sansa sa ei contact cu oameni noi, si poti sa fii ajutat de acesti oameni, care-ti aduc noi posiblitati si noi oferte. Nevoile intelectuale pe care le ai pot fi deasemenea satisfacute. Si pe 10 martie se pot intampla lucruri deosebite in relatii, asa ca fii pe faza.
Luna plina pe data de 5 martie in fecioara, aduce un sentiment mai mult sau mai putin de dezvoltare personala. Este o luna plina care poate aduce ceva provocari, ceva dezamagiri chiar in unele cazuri, poate o intriga, dar cu luna aceasta plina sansa este s-o rezolvi, asa ca totul este bine cand totul se termina cu bine.
Esti foarte vorbaret si intri in primul rand in fel si fel de discutii in primele 2 saptamani ale lunii cu Mercur in zodia ta. Dupa aceea incepi sa te gandesti mult mai mult la bani, desi viata sociala continua sa fie importanta pana la sfarsitul lunii. Pana pe 17 martie, Venus in zona interactiunii creeaza si putere de convingere, si competenta sociala marita. Dupa aceea insa, cu Venus in Taur, relatiile cu cei dragi devin din ce in ce mai armonioase. 
Ultima cuadratura intre Uranus si Pluto are loc pe 17 martie, si pe 20 este o eclipsa solara in Pesti, in zona banilor. Cuadratura poate insemna ceva probleme de comunicate cu altii, ca de obicei, insa dupa aceasta cuadratura vei simti ca problemele cu altii si agendele lor ascunse, devin un pericol mai putin evident. Eclipsa solara in Pesti poate creea ceva schimbari legate de bani, salarii, etc. Poate fi o schimbare mai generala totusi, care se desfasoara in timp (trei luni inainte / dupa aceasta eclipsa).
Viata sociala continua sa fie activa si destul de satisfacatoare nu numai in martie ci si luna viitoare. 

Pesti Martie 2015

Pentru tine ca zodie de apa, norocul in aceasta luna este financiar. Castigi mai multi bani, sau rezolvi probleme economice cu succes. Aceste lucruri sunt foarte evidente la inceputul lunii, cand norocul financiar iti surade datorita faptului ca Jupiter formeaza aspecte armonioase cu Venus si Uranus in zona banilor. Alta zi norocoasa in acest sens este in special 10 martie.
Luna plina pe data de 5 martie poate sa-ti aduca o amestecatura intre probleme si bucurii legate de viata sociala si eventual poate ca reusesti sa scapi pentru totdeauna de-o problema legata de relatii, sau reusesti cel putin sa convingi pe cineva de ceva, si asta simti ca este o usurare.
In a doua jumatate a lunii devii mai vorbaret cu Mercur in zodia ta, dar nu mereu poti sa te faci auzit. Totusi norocul in bani continua toata luna.
Pe 17 martie avem ultima cuadratura intre Pluto si Uranus, si vei simti ca este greu sa te intelegi cu lumea, insa dupa aia, situatia se poate schimba nitel, pentru ca o veche problema de comunicare sau o veche sursa de conflict se amelioreaza, deoarece relatia intre Pluto si Uranus nu mai este la fel de neprietenoasa. 
Insa o schimbare destul de mare poate sa ia loc in viata ta din cauza eclipsei solare in pesti pe 20 martie. Poti sa iti gasesti o munca noua, sau sa te muti, sau sa simti ca ceva s-a schimbat sau se schimba in viata ta. Poate fi vorba de-o schimbare de personalitate. Oricum, ceva nou incepe, o noua calatorie in viata, o noua faza.
Relatiile cu lumea din jur se imbunatatesc insa dupa 17 martie cu Venus in zodia Taur. Iti este mai usor sa comunici despre orice cu oricine si poti sa te faci placut rapid. Banii si finantele continua sa fie importante nu numai toata luna martie, cand datorita planetei Marte in casa banilor esti foarte motivat sa faci bani mai multi, ci si in luna urmatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu