vineri, 30 ianuarie 2015

Horoscop Februarie 2015


Aceasta luna este inca afectata de Mercur retrograd, iar aspectele lunare ne vor starni emotiile destul de des. Totodata putem avea si parte de fericire si succese.


Berbec

Luna incepe pe un ton placut, cu o luna plina in Leu care-ti aduce satisfactia romantica pe care-o doresti, sau care te ajuta sa duci un proiect pana la capat. Viata sociala este destul de activa, insa Mercur este retrograd pana pe 11 februarie asa ca nu mereu te intelegi cu toata lumea. Poti face insa niste compromise si poti sa-ti intaresti relatiile cu prietenii. Studiile te pot atrage deasemenea. Pe 18 februarie este o luna noua in pesti in cuadratura cu Saturn in sagetator. Incercarea de-a intelege ce se intampla in jurul tau sau de-a ajunge la o concluzie, poate crea eforturi care duc la cercetari si studii. Mai frumoasa este viata dupa 20 februarie si toata luna martie, cu Venus si Marte in zodia ta in trigon cu Jupiter si Saturn in semne de foc. Ai parte dupa aia de carisma si motivatie, si vei atinge teluri, si in viata sociala vei avea parte de succese. Deasemenea simti ca poti lua decizii informate asa ca nu mai este vorba de nici o nesiguranta. Poti avea noroc in dragoste la fel ca si noroc in studii si in toate proiectele creative. Totodata creste si bucuria si entuziasmul pentru viata, insa totusi ai si simtul raspunderei.

Taur

Luna incepe cu bucurie, adica in general simti ca totul merge asa cum ai dorit, si esti multumit de rezultate. Bucuria are de-aface foarte mult cu familia si oamenii la care tin. Dar totodata esti parca in siguranta, sigur/a pe tine. Ai rezolvat problemele, asa ca poti acum sa te linistesti. Asta-ti aduce luna plina in leu pe 4 februarie. Desi viata sociala este destul de placuta, multe lucruri pot avea loc, iar suportul social creste pana pe 20 cu Marte si Venus in pesti (viata sociala), ca de obicei, cum a fost si-n ianuarie, unele probleme pot apare din cauza conflictelor, geloziilor si-a concurentei. Mercur retrograd pana pe 11 februarie pot creea si unele inpotmoliri, trebuie sa te preocupi nitel de lucruri deja incepute sau neterminate. Viata sociala este importanta insa toata luna si-o mare parte din luna martie. In jurul datei de 18 este o luna noua insa putin mai dificila, asa ca viata sociala poate trece prin niste obstacole sau niste dezamagiri, asa ca prieteniile sau atmosfera se schimba. Ca sa poti satisface pe altii, trebuie sa te straduiesti mult si sa faci ceva compromise. Dupa aceea insa, de pe 20 februarie si in luna martie, cu Venus si Marte in berbec, te simti sigur/a pe tine, simti ca ai tot ce-ti trebuie, te simti puternic/a insa totodata intelegator si tolerant fata de ceilalti. Bucuriile continua insa sa vina, mai ales cand este vorba de viata ta privata, familie si casa. Orice proiect de asemenea in casa merge bine, chiar si-o firma.

Gemeni

Luna plina pe 4 februarie are loc in leu, in zona comunicarii si-a interactiunii. Negocierile se sfarsesc cu bine, tot ce are de-aface cu studii, scris, Cotracte pot fi in sfarsit semnate. Poti avea sansa sa-i spui cuiva ce te deranjeaza si este o decizie destul de buna. Cariera si munca, reputia, statutul, sunt lucruri la care tii in aceasta luna. Esti competitiv, si esti preocupat de parerea altora asa ca te straduiesti sa faci o impresie buna, dar uneori trebuie sa te straduiesti foarte mult. S-ar putea sa ai un dusman sau un partener de viata sau de afaceri care cere enorm de multe de la tine. Vezi cum se rezolva aceasta problema in jurul lunii noi pe 18 februarie pentru ca ceva se schimba. Viata sociala se imbunatateste marcant dupa 20 februarie cu Marte si Venus in berbec, pentru ca aceste planete vor afecta viata sociala si in luna martie. Marte aduce multa activitate si colaborari cu altii, iar competitiile sunt mai degraba intre grupuri. Venus creeaza admiratia altora, si poti sa te bazezi pe prieteni. Armonia intre tine si altii creste. Gasesti stabilitate totodata din nou in relatii. Mercur este retrograd pana pe 11 februarie asa ca poate sa creeze cateva neintelegeri si altfel de probleme.

Rac

In legatura cu banii, incepi luna cu o anumita satisfactie ca problemele sunt pe cale de-a se rezolva in acest domeniu. Telurile financiare sunt atinse. Asa ca simti ca poti sa te relaxezi. Mercur este inca retrograd pana pe 11 februarie si lucrurile din trecut sau neterminate continua sa fie interesante pentru tine. Stres mental poate sa apara uneori, si poate ca esti foarte preocupat/a cu studiile si niste relatii de dragoste, colaborari, prietenie, la distanta sau intr-o organizatie. Poti avea destul de multe ganduri provocative. Munca este de-asemenea importanta pentru tine in aceasta luna bineinteles, si responsabilitatea creste. Stres mental apare in jurul datei de 18 februarie cu luna noua in pesti, asa ca ai grija si cu graba dar ai incredere in tine, pentru ca dovedesti cu munca si cu tot ce trebuie sa faci. Cu putina straduinta poti sa pui pe roate un proiect sau poti sa clarifici un test. Cu Marte si Venus dupa 20 februarie in casa succesului, poti sa-ti atingi telurile si sa faci mari progrese financiare si la locul de munca. Aceste succese apar deja spre sfarsitul lunii dar continua in luna martie.

Leu

Luna incepe cu o luna plina in leu, care este luna ta plina personala. Telurile personale, importante pentru tine, sunt atinse. Te simti de aceea destul de implint/a pentru  ca o faza in dezvoltarea ta ca om s-a incheiat. La fel, poti sa te simti un om norocos si simti o anumita satisfactie. Relatiile s-ar putea sa mearga insa asa si asa, cu Mercur retrograd pana pe 11 februrie iar relatii noi nu trebuie incepute. In acelasi timp treci prin chestii care te provoaca sentimental, dar asta este stimulatia de care ai nevoie pentru ca a schimba unele lucruri. Unii dintre voi sunt si foarte stimulati de dorinta de-a rezolva niste probleme economice. Pe 18 februarie poti sa te debarasezi de cineva din jurul tau, realizand ca relatia ori nu merge ori creeaza prea multe framantari. Pentru a rezolva o problema economica, trebuie poate sa te straduiesti nitel deasemenea. La fel, cineva te poate dezamagi nitel. Insa dupa 20 februarie, cu Marte si Venus in berbec, situatia se schimba. Proiectele creative incep sa mearga super bine, si ai mai mult succes. Orice fel de studii incep sa mearga bine. Gandesti in mod pozitiv. Esti pus pe facut si pe gandit lucruri mari. Deci ultima saptamana in februarie si luna martie sunt timpuri placute cand entuziasmul pentru viata creste la fel ca si spiritul creativ.

Jungfrun

In primele zile ale lunii simti ca ai gasit niste raspunsuri destul de interesante la niste intrebari importante. Aceste intrebari pot fi chiar si existentiale. Te simti bine, chiar bucuros, poate pentru ca scapi de-o povara, sau pentru ca ai sansa sa faci niste cercetari importante. Relatiile sunt si ele pe primul plan, Venus aduce in relatii mai multa armonie si dragoste, desi unele relatii pot trece prin obstacole, dar in acest caz este vorba de relatiile cele mai intime, cu alti membri a familiei. Asta se intampla de exemplu in jurul datei de 18 februarie din cauza lunii noi in pesti, in cuadratura cu Saturn in sagetator. Un membru al familiei este destul de greu de satisfacut sau de ajutat. Daca incepi o relatie noua cu cineva, initial, aceasta relatie poate incepe cu fel de fel de probleme. Relatiile insa continua sa fie importante si-n luna martie asa ca ai timp sa iti rezolvi problemele in relatii si sa intalnesti lume noua chiar. Poate ca martie este mai buna pentru relatii, luand in considerare can Mercur - stapanul zodiei tale - este retrograd pana pe 11 februarie asa ca poate sa aduca ceva neintelegeri. Dupa 20 februarie si toata luna martie vei fi mai multumit/a cu relatiile cu familia si-n general te simti mult mai bine, si pe cale de insanatosire in unele cazuri, pentru ca vei avea planeta Marte si Venus in berbec in trigon cu Saturnus si Jupiter. Deasemenea vei avea mai mult noroc in bani.

Balanta

Ai bucurii legate de viata sociala la inceputul lunii pentru ca luna plina in leu pe 4 februarie aduce la capat niste probleme legate de prietenii. Poti sa te simti de acum in colo mai norocos si mai lejer, poate ca inchegi relatii mai bune cu niste oameni sau te simti pur si simplu acceptat in grup. Esti in acelasi timp pus pe munca. Lucrezi impreuna cu altii sau singur, insa faci treaba destul de buna. Mai prost stai cu comunicarea - poate ca mediul in care te afli te face nesigur/a. Pe data de 18 februarie ai o luna noua in casa muncii, ceea ce inseamna ca s-ar putea sa doresti sa incepi un proiect nou, sau un parteneriat nou insa acest lucru este greu de dus la capat. Vei vedea insa ca nu este chiar imposibil. Este totusi posibil sa nu primesti locul de munca pe care-l cauti. Nu dispera, inseamna ca n-a fost pentru tine. Marte si Venus intra in casa relatiilor pe 20 februarie si intra intr-un trigon cu Saturn si Jupiter, asa ca ultima saptamana a lunii si toata luna martie este o perioada foarte buna pentru relatii de tot felul. Nu numai ca te intelegi mai bine cu lumea, ci poti intalni oameni de treaba. In acelasi timp pot avea loc si foarte multe discutii destul de serioase cu lumea si poti chiar sa intri in conflicte si barfe. Cateva compromise au insa loc. 

Scorpion

Atingi telurile profesionale la inceputul lunii, cu luna plina in casa succesului pe data de 4 februarie. Marte si Venus in pesti, pana pe 20, aduc veselie, pasiune si creativitate, insa Mercur retrograd pana pe 11 februarie, poate sa complice relatiile. Ai grija insa, pentru ca pe data de 18 este o luna noua care poate duce ori la o pierdere materiala ori la o suparare in viata amoroasa, sau o suparare care are de-aface cu copii. Jocurile de noroc pot si ele sa aduca fel de fel de pierderi. Venus si Marte intra insa pe data de 20 februarie in casa muncii. Aceste doua planete pot sa-ti aduca mai multa energie, mai mult de munca, mai multe activitati de zi cu zi, plus ca relatiile cu colegii de munca se imbunatatesc iar calitatea muncii tale creste. Totodata te poti astepta la o stare financiara mai buna. 

Sagetator

Luna incepe cu ceva bucurii, poate pentru ca reusesti sa clarifici niste examene, sau poate pentru ca solutionezi ceva legat de niste lucruri intelectuale, dar chiar si legat de internet. Te simti de asemenea norocos, si mintea iti functioneaza superbine, si nu duci nici lipsa de creativitate. Acasa si-n familie multe lucruri se pot intampla, si bune si rele, inclusiv conflicte pot avea loc. Continua asa mai mult sau mai putin pana pe data de 20 februriarie, insa totusi creste activitatea in casa sau locuinta ta, poate pentru ca renovezi sau muncesti de-acasa. Mercur este inca retro pana pe 11 februarie asa ca poti sa te astepti la intarzieri si neintelegeri. Luna noua pe data de 18 februarie poate aduce ceva intarzieri si nemultumiri in casa sau familie, dar daca trebuie sa dovedesti cu ceva neaparat, nu vei ezita ci te vei stradui. Viata devine insa mult mai frumoasa dupa data de 20 februarie cu Marte si Venus in berbec. Vei fi mai fericit, mai indeplinit pe toate planurile, mai creativ si mai atractiv. Simti nevoia de-a te exprima si de-a invata mai multe. Relatiile cele mai bune se dezvolta probabil la distanta.

Capricorn

Luna incepe destul de bine, cu niste asptecte care aduc siguranta de sine si solutii economice datorita lunii pline in leu pe 4 februarie. Mercur este inca retrograd in casa banilor pana pe 11 februarie asa ca ceva intarzieri pot apare insa lucrurile nu arata rau deloc. Au loc multe discutii totodata dar si conflicte, incercari de manipulate si lingusiri. Exprimi parerea pe care-o ai cu mult curaj, si poti sa ai multe de spus la multa lume. Poti face si niste castiguri subite chiar neasteptate. Comunicarea cu altii este destul de activa si importanta toata luna februarie dar si in martie. Pe data de 18 februarie este o luna noua in pesti si vei simti ca o noua relatie sau un test, este o povara, poate din cauza nesigurantei. La fel, pot incepe tot felul de barfe. Dupa data de 20 februarie, cu planeta Venus si Marte in berbec insa, incepi sa ai multe de facut prin casa. Familia si relatiile cu familia este din ce in ce mai importanta. Iti aperi familia, siguranta, casa. Poti incepe sa lucrezi cu ceva prin casa - mica renovare sau imbunatatire. Poate ca ai mai mult de lucru la computer. In acelasi timp trebuie sa mai ai si ceva rabdare pentru ca uneori iti sare tandara prea repede.

Varsator

Luna incepe bine cu fericire in relatii si alte bucurii legate de oamenii din jur. Simti ca poti lua contact cu lumea de care ai nevoie, sau ca cineva te poate ajuta cu ceva important. Norocul in dragoste, poate sa apara si el, insa este necesar sa fim realisti: Mercur este retrograd in zodia ta pana pe 11 februarie asa ca relatiile nu merg mereu superbine. Banii sunt si ei importanti si pana pe 20 februarie s-ar putea sa si cheltui si sa castigi, dar te si straduiesti. Uneori poti sa simti ca valorile tale sunt criticate de altii, sau ca trebuie sa faci niste compromise. O noua sansa economica apare in jurul datei de 18 februarie, insa si aici trebuie sa fii realist pentru ca e munca multa si trebuie sa asumi noi responsabilitati, iar ceva obstacole pot apare. Viata sociala incepe insa sa se imbunatateasca dupa data de 20 februarie cu Marte si Venus in berbec in trigon cu Saturn si Jupiter. Acest mare trigon face relatiile stabile dar bineinteles uneori greoaie din cauza lui Saturn. Cum te comporti cu ceilalti este important, dar pentru ca relatiile sunt importante pentru tine faci compromise. 

Pesti

Ai parte de succese in munca la inceputul lunii pentru ca luna plina in leu nu este proasta deloc. Ba chiar din potriva, s-ar putea sa apara banii sau recompensa pe care o astepti. Esti o fire energica si carismatica si-n luna februarie, cu Marte si Venus in zodia ta. Mercur este retrograd pana pe data de 11 februarie in varsator, si desi tie nu-ti creeaza mari probleme unele lucruri pot iesi la iveala, si trebuie sa fii precaut/a. Usor este si sa intri in tot felul de barfe. Pe 18 februarie, soare intra in pesti, ceea ce inseamna ca este timpul sa incepi sa-ti faci planurile pentru "noul an". O luna noua in pesti in aceeasi zi, aduce noi teluri dar si mari responsabilitati de care n-ar fi cazul sa fugi. Trebuie sa pui efort si succesul vine. Dupa 20 februarie incepi sa ai si noroc in bani, cu Marte si Venus in berbec, dar eforturi, din nou sunt necesare. Totodata, vei putea sa ai o siguranta materiala mult mai stabila si buna. Aceste influente continua si-n luna martie. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu