duminică, 28 decembrie 2014

Ianuarie 2015 - Horoscop scurt pentru toate zodiile


Ianuarie este o luna placuta cu Venus, Marte si Mercur in Varsator, asa ca pe plan global, lumea cauta mai multa toleranta, si grupurile de oameni devin mai unite. Avem o luna plina insa in Rac care este cam intensiva pe 4 ianuarie, iar pe 21 o luna plina placuta in Varsator. Mercur este retrograd intre 21 ianuarie si 11 februarie.


Berbec
Ianuarie este o luna pentru dragoste si prietenie cu Venus, Marte si Mecur in casa vietii sociale. Relatiile sunt mai armonioase si lumea te respecta mai mult. Dorinta de a exprima ce este unic in tine este evidenta la inceputul lunii, insa aceasta scade dupa aceea. Luna plina in Rac (casa familiei) pe 4 ianuarie este intense, dar nici o relatie care trece prin drama nu se termina total, atata timp cat te straduiesti sa eviti asa un lucru. Luna Noua pe 20 ianuarie promite afaceri si contracte. Mercur este retrograde intre 21 ianuarie si 11 februarie. Evita caltoriile, si lucrurile noi.

Taur
Luna incepe cu o confrontare, pentru ca Luna Plina pe 4 ianuarie iti stimuleaza emotiile si creeaza dorinta de-a spune cuiva ce ai pe suflet. De altfel, desi cum esti privit de ceilalti este important pentru tine, esti o fire competitive si ambitioasa cu planeta Marte in casa carierei pan ape 12 ianuarie, asa ca dorinta ta este mai importanta ca a altora, insa merge totul dupa cum vrei tu. Cooperarea cu altii, si activitatea in viata sociala creste dupa 12 ianuarie. Noua luna pe 20 ianuarie promite autostima si afaceri bune. Mercur este retrograde intre 12 ianuarie si 11 februarie dar poate creea ceva intarzieri.

Gemeni
Venus in casa ideilor creeaza o atitudine pozitiva si mult optimism. Este important pentru tine sa tii contact cu lumea, pentru ca nu vrei sa-ti pierzi nici un prieten. Ca membru in orice fel de organizatie, discutiile si intalnirile sunt multe. Cele mai intensive momente au loc in jurul lunei pline in Rac pe 4 ianuarie, cand probleme cu banii sau alte valori trebuie rezolvate. Daca chiar este totul atat de important, cu putina straduinta rezolvi absolut totul. Cu planeta Marte in casa carierei dupa 12 ianuarie este timpul sa actionezi pentru ca poti sa-ti atingi telurile sau sa te apuci sa sfarsesti lucrurile neterminate. Ceva negocieri pot avea loc in jurul datei de 12 iaunuarie cu Luna Noua in Varsator. Poate incepi sa studiezi sau clarific un test cu aceasta Luna Noua. Ia totul usurel in timp ce Mercur este retrograd intre 21 ianuarie – 11 februarie.

Rac
Relatiile sunt pe primul loc, dorind acum sa te conectezi cu lumea la un nivel mai adanc. Incepi sa te preocupi de intrebari existentiale. Vrei sa stii cum afectezi pe ceilalti si cum esti afectat la randul tau. Incepi sa intelegi ce te motiveaza. Echilibru interior poate fi realizat, cu cat te cunosti mai bine. Viata amoroasa poate fi pasionata, dar o relatie trece prin tensiuni in jurul datei de 4 ianuari cu Luna Plina in Rac. Ai ceva de invatat din situatie, asta este sigur. Aceasta luna este si o luna a shoppingului si-a investitiilor. In a doua jumatate a lunii, creste dorinta de-ati exprima ideile pentru ca Marte in Pesti iti mareste curajul de-a invata pe altii ce stii tu. Aceeasi energie te ambitioneaza sa-ti protectezi felul de-a gandi si ideile tale. Luna Noua in Varsator pe 20 ianuarie vrea sa te gandesti la ce este de fapt important in viata ta, pentru a focusa energia in mod eficace. Mercur retrograd intre 21 ianuari si 11 februarie poate creea neintelegeri si intarzieri. 

Leu
Luna este perfecta pentru dragoste, relatii, intalniri romantice si discutii. Nu este cel mai bun moment pentru a incepe relatii cu totul noi, ci sa lucrezi cu relatiile deja existente. Luna incepe cu stress din cauza Lunei Pline in Rac pe 4 ianuarie, insa dupa aceea, viata devine mai buna. Daca esti indragostit, relatia devine stabila in jur de 20 ianuarie cu Luna Noua in casa relatiilor. Daca nu, atunci intri intr-o negociere sau incepi sa colaborezi cu cineva. O noua prietenie de durata poate incepe. Ai multa motivatie in ianuarie mai ales dupa data de 12, si vei avea ambitia de-a merge dupa ce doresti intr-adevar. Mercur este retrograd intre 21 ianuarie si 11 februarie, asa ca mai bine eviti noile inceputuri – de relatii sau proiecte.

Fecioara
In prima jumatate a lunii ai multa energie asa ca poti sa faci multa treaba. Cand ai ceva de rezolvat, nu stai mult pe ganduri, si actionezi. La munca, totul merge bine, cauti calitate in ceea ce faci, nu cantitate, iar relatiile cu colegii sunt mai bune. In a doua jumatate a lunii, cu Marte in casa relatiilor, pot incepe conflictele cu altii, insa iti aperi prietenii adevarati. Acest transit poate creea si multa pasiune in dragoste. In jurul lunii noi pe 20 ianuarie ei decizia sa reincepi sau sa termini un proiect, probabil ceva pe-acasa. Mercur este retrograd intre 21 ianuarie si 11 februarie, asa ca poti sa te astepti la cateva intarzieri si problem tehnice.

Balanta
Ai multe planete in casa dragostei asa ca te distrezi in aceasta luna. Poti sa te astepti insa la scandal intre tine si cineva in jurul datei de 4 ianuari cu luna plina in Rac. Trebuie insa sa incerci sa discuti cu acea persoana ca sa se amelioreze situtia. In acelasi timp, pentru ca luna este placuta, compensezi pentru problemele de-acasa. Atragi lumea in jurul tau rapid pentru ca esti inteligent, placut, glumet si imprastii bucurie in jur. Dupa 12 ianuarie Luna Noua in Varsator promite ca o relatie amoroasa devine serioasa. Pentru ca Mercur este retrograd intre 21 ianuari si 11 februarie este mai bine daca nu incepe proiecte noi si relatii total noi.

Scorpion
Cea mai multa actiune ara loc acasa si-n familie pana pe 12 ianuarie cu Marte in Varsator. Atmosfera acasa este iubitoare, si aveti grija unul de altul. Luna incepe insa cu tensiune si conflicte verbale din cauza unei Luni Pline in Rac care este destul de intensive, dar neintelegerile pot fi rezolvate daca doresti. S-ar putea sa fie vorba pur si simplu de-o contrazicere sau de-un conflict de interes. Te simti mai energic dupa 12 ianuarie cu Marte in casa creativitatii si-a dragostei. Vrei sa te distrezi, vrei dragoste, vrei sa creezi. In jurul datei de 20 ianuarie posibil sa chemi pe un specialist sa-ti rezolve o anumita problema acasa. Pentru ca Mercur este retrograd intre 21 ianuarie si 11 februarie, lucrurile merg mai incet de cum doresti. 

Sagetator
Ianuarie este o luna placuta pentru ca exista atat de multe feluri in care poti sa comunici – in scris, prin vorba, telefon, internet, etc. Iar lumea continua sa te contacteze. Iti este si foarte usor sa te exprimi, in feluri stimulante, glumete. Ceva probleme cu banii te supara pe la inceputul lunii, din cauza lunei pline in Rac pe 4 ianuarie, insa nimic care nu se rezolva cu putin efort. Ai grija pentru ca Marte poate creea certuri in familie dupa 12 ianuarie. Luna Noua in Varsator pe 20 ianuarie finalizeaza un contract sau o negociere. Nu incepe relatii si proiecte noi pentru ca Mercur este retrograde intre 21 ianuarie si 11 februarie. 

Capricorn
Relatiile trec prin probleme pe la inceputul lunii din cauza unei lune pline in Rac pe 4 ianuarie. Sunt afectate in primul rand relatiile cu familia si daca incerci sa comunici vei intelege mai bine pe celalt. Ianuarie este o luna a banilor, cand si cheltuielile si castigurile sunt mai mari pentru ca Venus, Marte si Mercur tranziteaza casa banilor. Dupa 12 ianuarie, cu Marte in casa comunicarii, ai mai multa incredere in tine si stilul de comunicare este mai agresiv. In jurul Lunii Noi pe 20 ianuarie, iti schimbi valorile si ei decizii financiare. Mercur este retrograde in varsator intre 21 ianuarie si 11 februarie si viata incetineste nitel. 

Varsator
Nu prea stii ce sa crezi pe la inceputul lunii, pentru ca luna plina in Rac pe 4 ianuarie este destul de intensiva. Esti nesigur pe tine, pe altii, putin cam scheptic, ai impresia ca altii urmaresc ceva care nu duce la lucruri bune pentru tine. Cu Marte, Venus si Mercur in zodia ta insa dupa aia, personalitatea ta este un amestec de curaj, charisma, si competenta sociala. Este foarte ambitios insa dupa 12 ianuarie cu Marte in casa banilor, energia este canalizata in munca, pentru ca vrei mai multi bani. Chiar daca viata sociala la un anumit nivel este serioasa, pot apare si momente romantice. Luna noua in Varsator pe 20 ianuarie confirma stabilitatea in viata ta sociala sau devii in sfarsit membru intr-un grup asa ca viata sociala intr-un fel ia o noua directie. Mercur este retrograd in zodia ta intre 21 ianuarie si 11 februarie. Alege-ti cuvintele!

Pesti
Ianuarie este o viata cu multa activitate in viata sociala si partea personalitatii care este mai moale, mai iubitoare iese la iveala cu Venus in casa secretelor. Luna incepe cu tensiune in schimb, pentru ca Luna Plina in Rac pe 4 ianuarie creeaza conflicte din cauza valorilor sau din cauza banilor. Cu Marte in zodiac ta dupa 12 ianuarie ai mai mult curaj, este pus pe actiune si este mai competitiv ca de obicei. Teluri financiare pot fi atinse. Cu Luna noua in Varsator pe 20 ianuarie stii exact ce doresti si ce strategie poti sa folosesti pentru a atinge scopuri. Mercur este retrograde intre 21 ianuarie si 11 februarie in casa secretelor si s-ar putea sa umbli cam mult cu barfele. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu