duminică, 7 decembrie 2014

Cum manifestezi cu usurinta

Singurul mod in care poti trai, este in abundenta, zice Sonia Choquette, autoarea multor carti spirituale. Ca sa poti trai in abundenta, ai nevoie de trei lucruri: conștientizare, imaginatie si recunostinta.


Conștientizare inseamna sa-ti dai seama de abundenta din jurul tau, care deja exista. Trebuie in creerul tau, sa te muti in alt cartier, cu alte cuvinte, incepand sa vezi ce lucru maret este sa fii in viata. Multi oameni nu apreciaza viata in sine, si de accea nu vede frumusetea si bogatia care ne inconjoara. Incepe sa fii aceasta abundenta. Fii generos, zambeste, fii dragut cu altii, bucura-te de succesul lor. Cu cat dai mai mult, cu cat primesti mai mult. Cu cat devii mai constient de ce ai deja, du atat mai mult apare si in viata ta.

Imaginatia inseamna sa fii creativ. Sa gasesti solutii creative la orice problem. Inseamna puterea si curajul de-a vedea viata in felul dorit. Incepe sa-ti folosesti imaginatia si incepe sa creezi, incepe daca-I nevoie cu lucruri mici insa care-ti dau satisfactie si un lucru duce la celalat. Minuneaza-te de asemenea de totul si intreaba-te mereu ce miracole-ti poate adude ziua de azi, de maine, sau de poimaine. Pentru orice problema, este mereu o solutie, pentru orice obstacol, alta posibilitate. Incepe sa-ti imaginezi viata ca plina de posibilitati, si nu de obstacole.


Fii mereu recunoscator pentru tot ceea ce exista si tot ceea ce ai deja, chiar daca este putin. Bucura-te si apreciaza fiecare vorba buna, fiecare success oricat de mic ar fi, fiecare om care-ti apare in viata. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu