marți, 28 octombrie 2014

Horoscop Lunar: Noiembrie 2014


Putem sa ne asteptam la o luna zbuciumata insa totodata plina de fapte marete. Energia creste datorita faptului ca Marte si Pluto se afla in Capricorn, dar atentie la detalii poate fi necesar. In a doua jumatate a lunii, un mare trigon in semne de foc, ne aduce noroc si blandete. Probleme pot apare din caza cuadraturilor cu Neptun spre sfarsitul lunii: prea multe vise, asteptari prea mari, prea multa confuzie. Mai jos, poti citi horoscopul lunar pentru Noiembrie 2014 pentru fiecare zoie in parte.


Berbec
Concurenta te fascineaza in timpul lunii, cu Mars si Pluto in casa succesului. Esti foarte determinat sa faci progrese deosebite la munca si-n cariera. Pe 6 si pe 10 noiembrie, intelegi sigur despre ce vorbesc - acestea sunt zilele cand poti sa-ti indeplinesti telurile. Dupa 16 noiembrie cu Venus in Sagetator, un mare trigon cu Jupiter si Uranus iti aduce pofta de viata, noroc in dragoste, o viata sociala excitanta, si multe idei autentice foarte creative. Nesiguranta interioara este cel mai mare dusman al tau spre sfarsitul lunii.

Taur
Tii mortis la ideile tale si vei avea mare succes in timpul lunii pentru ca reusesti sa le imprastii in jur si sa convingi lumea. Relatiile devin mai stabile, desi uneori nu prea poti avea incredere in lume pentru ca sunt in stare sa te dezamageasca. Insa toate provocarile in timpul acestei luni te pot intari. Te dezvolti ca om, si o faci intr-un mod frumos, progresiv, constructiv, mai ales dupa 16 noiembrie cu Venus in Sagetator. Multi bani pot fi cheltuiti in a doua jumatate a luna, dar sunt bani bine investiti, asa ca nu-ti pasa. Ai grija, pentru ca s-ar putea sa te astepti la prea multe aplauze spre sfarsitul lunii, pe care poate ca nu le primesti. 

Gemeni
In aceasta luna vrei sa arati lumii ce poti si de ce esti in stare. La munca situatia arata buna, si mai multe progrese pot lua loc. In acelasi timp iti poti uneori exagera importanta sau vei crede ca tot succesul vine peste noapte. Desi nu este asa, o atitudine optimista este necesara. In acelasi timp multe lucruri se intampla in interiorul tau. Motivatia interioara este atat de mare incat mergi departe ca sa-ti urmaresti interesul. Lucruri bune si rele pot iesi la iveala, lucruri ca le-ai ascuns uneori de tine tu singur. Viata sociala este insa destul de interesanta dupa 16 noiembrie cu Venus in casa relatiilor in trigon cu Uranus in casa vietii sociale si cu Jupiter in casa comunicarii. Te simti popular si poti inchega o noua relatie destul de placuta, poate chiar romantica, cu cineva in jurul datei de 23 noiembrie.

Rac
In prima jumatate a lunii cele mai frumoase lucruri se intampla in zona relatiilor si a vietii sociale. Pe cand unii dintre voi se simt iubiti si relatiile voastre sunt pasionate, altii pot simti ca primesc atentia pe care o merita - pentru inspiratia creativa pe care ati produs-o in viata altor oameni. Pe data de 6 si 10 noiembrie schimbari interesante si importante iau loc in relatiile si-n viata sociala. In a 2-a jumatate a lunii noiembrie, munca, cariera, rutinele si sanatatea sunt mai importante. Deoarece Venus in Sagetator formeaza un trigon cu Uranus si Jupiter, succesul si banii vin usor, insa calitatea muncii si nu cantitatea aduce acest succes. Pe 23 noiembrie o luna noua in casa muncii poate sa-ti aduca in viata un proiect nou, sau un nou coleg de munca. Putina confuzie apare - poate chiar neliniste - insa totul devine mai clar mai repede decat iti imaginezi.

Leu
Relatiile cu familia se imbunatateste in prima jumatate a lunii, pentru ca Venus este in casa familiei. Niste decizii mai importante trebuie luate in jurul datei de 12, 17 si 23 noiembrie legat de casa si familie, sau relatii importante in viata ta. Dar in acelasi timp esti pus/a pe munca, cu Marte si Pluto in casa muncii, si-a sanatatii. Ai un exces de energie si exercitiii fizice pot reduce stresul. Teluri sunt atinse sau progrese importante iau loc in jurul datei de 6 si de 10 noiembrie. Dupa 16 noiembrie te simti multi mai bine, mai vesel/a, si esti mai atragator, carismatic si creativ ca persoana. Venus in casa creativitatii te ajuta sa descopeti noi talente si sa te exprimi in moduri hazlii, creative, dar poate in acelasi timp si sa-ti aduca noroc in dragoste. Date cheie in acest respect sunt 23 si 26 noiembrie. Ai grija insa: poti cheltui prea mult.

Fecioara
Viata sociala este destul de fascinanta si te astepti de multe ori la suportul si dragostea altora. Primesti atentie bineinteles si lumea importanta este de partea ta. Mai multe intelegeri pot fi efectuate in timpul lunii. Poti semna ceva hartii si contracte in jurul datei de 12, 17 si 13 noiembrie. In dragoste esti o persoana competitiva si te straduiesti mult sa tii persoanele iubite in jurul tau. Deasemenea esti o persoana foarte creativa, asa ca poti avea succes in orice proiect creativ, aducandu-ti multumire sufleteasca. Viata amoroasa poate fi deasemenea foarte pasionata, mai ales pe 6 si pe 10 noiembrie. Dupa 16 noiembrie familia este mult mai importanta si relatiile cu oamenii foarte importanti din viata ta devin mai armonioase. Investitii pot fi facute in casa, dar nu poti sa ai incredere oarba in toata lumea, asa ca fii putin pe faza.

Balanta
Afacerile pot merge destul de bine in aceasta luna. Saturn in casa banilor imbratiseaza alte planete pe 12, 17, si pe 23 noiembrie, asa ca vei gasi mai multa stabilitate si vei pretui banii castigati mai mult, desi in prima jumatate a lunii cheltui mai mult. Acasa se intampla destul de multe, cu atata energie in capricorn. Marte si Pluto poate creea conflicte si crize in familie, dar poate creea si activitati productive, de exemplu proiecte in casa, munca de-acasa, si renovari. Poti face si investitii importante in casa, mai ales in jurul datei de 6 noiembrie. Si data de 10 noiembrie este importanta, pentru ca reusesti sa rezolvi o problema legata de casa si familie sau te impui si ambitionezi asa ca vei fi mult mai respectat de ceilalti membri. Venus intra in casa comunicarii pe 16 noiembrie si formeaza un Trigon Mare cu Uranus in casa relatiilor si Jupiter in casa vietii sociale. Relatiile se imbunatatesc marcant in a 2-a jumatate a lunii. Pe data de 23 si 26 iunie, oameni noi, placuti, interesanti, intra in viata ta.

Scorpion
Relatiile trec prin faze placute in prima jumatate a lunii. Venus in zodia ta iti da carisma si sarm; iar Pluto si Marte in casa comunicarii te ajuta sa te impui si sa influentezi lumea din jur. In acelasi timp, trebuie sa pui poate la punct pe cineva care iti creeaza mereu probleme si intr-un mod sau altul trebuie sa ataci persoana sau problema. Data de 6 si de 10 noiembrie sunt importante relatat la comunicare si relatii. Dupa 16 noiembrie, cu planeta Venus in casa banilor, in trigon cu Uranus si Jupiter, aduce noroc in bani, si mult progres si calitate in viata de zi cu zi la munca. Iubesti ceea ce faci, ocupatia sau profesia ta, asa ca nu ai cum sa nu ai succes. Noi posiblitati apar totodata. Ai grija insa ca s-ar putea sa risti sau pierzi niste bani pe la sfarsitul lunii.

Sagetator
In prima jumatate a lunii poti fi mai retras, dar totusi multe lucruri se pot intampla mai ales la locul de munca. Ai ceva noroc in bani, mai ales pe 6 si pe 10 noiembrie. Dupa 16 noiembrie, cu Venus in zodia ta, esti cea mai carismatica persoana din zodiac. Poti avea o carisma persoanala destul de fermecatoare si atragi oameni buni, interesanti, in viata ta mult mai usor. Ai pofta de aventura si de viata, pentru ca Venus intra intr-un trigon cu Jupiter si Uranus. Poti calatori, te poti indragosti subit, mai ales pe 23 si pe 26 noiembrie. Deasemena poti avea idei noi autentice creative si esti mai inventiv ca niciodata.

Capricorn
Planeta Saturn in casa vietii sociale iti aduce mai multa stabilitate in viata sociala in luna noiembrie. Pe 12, 17 si 23 noiembrie, Venus, soarele si Mercur intra in conjunctii cu Saturn, marcand aceasta stabilitate noua mai trainica. Cu Pluto si Marte in zodia ta, ai o energie foarte intensiva, si poti simti ca esti in stare sa scapi de orice obstacol in aceasta luna - oricare ar fi. In acelasi timp, nu-ti place critica deloc, si poti sa devii stresat, nervos si impulsiv, daca te simti provocat. Dai doavada de mult curaj si vitalitate pe 6 si 10 noiembrie. Dupa 16 noiembrie, desi viata sociala contina sa fie destul de activa, te simti putin mai retrasa ca persoana si incepi sa te cauti pe tine insuti, realizand ca dragostea interioara pentru tine si altii, empatie si compasiune, este ce ne uneste. Devii din ce in ce mai intuitiv/a, si poti avea niste experiente spirituale. Poate ca totusi simti ca nu poti fi inteles de altii mereu.

Varsator
In prima jumatate a lunii, ai destule responsabilitati, insa nu numai. In a doua jumatate a lunii, poti face progrese in cariera si primi recompensele pe care le meriti, mai ales in jur de 12, 17 si 23 noiembrie. Motivatia vine in mare parte din interior: iti gasesti poate sursa creativa care-ti transforma viata. Cand este vorba de bani, poti atinge teluri, dar poti si sa pierzi. Dupa 16 noiembrie, cu Venus in casa vietii sociale, creste suportul altora, si la fel si popularitatea. Relatiile pot sa aduca surprize placute. Poti sa te astepti la o viata sociala mai activa, cu multi prieteni si petreceri.

Pesti
Viata sociala este plina de activitate dar si de intensitate. Tii mortis sa fii persoana care da altora tonul. Discutii sau evenimente importante pot avea loc in timpul acestei luni, mai ales pe 6 si pe 10 noiembrie. Decizii importante si progrese importante in unele domenii, cele legate de stiinta, de publicitate, si lucruri internationale pot avea loc pe 12, 17 si 25 noiembrie. Succesele in cariera apar in primul rand in a 2-a jumatate a lunii, pentru ca Venus in casa succesului, intra in trigon cu Uranus in casa banilor si cu Jupiter in casa muncii. Luna noua in casa carierei pe data de 23 noiembrie si trigonul intre Venus si Uranus pe 26 noiembrie, aduce noi succese, o reputatie mai buna, si noroc in bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu