vineri, 26 septembrie 2014

Horoscop Octombrie 2014 / Eclipsă lunară Berbec, Eclipsă solară Scorpion

În această lună, putem să ne așteptăm la lucruri bune, armonie. Un mare trigon format de Marte, Jupiter și Uranus, promite semnelor de apă noroc în bani, muncă, carieră; semnelor de aer o viață socială abundentă; semnelor de pământ dezvoltare personlă și putere interioară; iar semelor de foc aventură, idei strălucitoare, autencitate și spirit creativ. Eclipsa lunară pe 8 octombrie în berbec trigon Marte, trigon Jupiter, marchează beneficiile acestui mare trigon. Eclipsa de soare pe 25 octombrie are loc in scorpion, conjunct Venus, și aduce dragoste pentru alții și dragoste de sine, comfort, frumusețe și armonie. Mercur este retrograd între 4 - 25 octombrie în scorpion și balanță, însă nu ne aduce foarte multe prilejuri de ceartă și neînțelegeri.

Berbec
Relațiile se înbunătațesc în luna octombrie cu Venus în casa relațiilor si un trigon mare in semnele de foc. Planeta Marte, Uranus și Jupiter creează aspecte armoniase aproape toată luna, mărindu-ți pofta de viață și de aventură. Ești creativ, pus pe glume, și în primul rând ești tu, unic și autentic. Mercur poate creea câteva neînțelegeri, și in prima parte a lunii, poți avea căteva probleme cu un prieten sau un dușman. Însă a doua parte a lunii este dominată de armonie în relații. Dezvoltare personală pare importantă, cu o eclipsă lunară in zodia ta pe 8 octombrie și una solară pe 23 octombrie in casa transformărilor profunde. Deasemenea eclipsa solară pe 23 octombrie poate aduce investiții noi, materiale sau sentimentale. După 26 octombrie cu Marte in casa carierei vei incepe să faci noi progrese la locul de muncă. Este bine dacă știi ce vrei.

Taur

Deși ai o viață destul de activă, nu exista mult stres in viața ta. Faci totul încet poate, dar bine. Mercur retrograd nu te afectează negativ, mai ales după data de 10 octombrie, dar nu este timpul să călatorești, sau să începi lucruri noi. Marele trigon în semne de foc, aduce revelații noi, răspunsuri, si putere interioară. Deasemenea te dezvolți rapid ca persoană. Este necesar pentru starea ta fizică și psihică. Siguranța de sine adevărată vine din interior. Pe 23 octombrie eclipsa solară în scorpion, creează o nouă armonie într-o relație. Dragostea căștigă de fiecare dată.

Gemeni
Este destul de evident că viața socială trece prin schimbări pozitive în luna octombrie. Venus și soarele te face irezistibil, cercul de prieteni expandează. Optimismul tău este de invidiat. Deși Mercur este retrograd între 4 - 25 octombrie, nu creează decât mici neînțelegeri; nu există într-adevăr piedici, dar trebuie uneori să pui puțin efort pentru ca păstra pacea în relații si pentru a te reconecta cu lumea. O eclipsă lunară pe 8 octombrie poate să indice o schimbare generală sau specifică legată de viața socială. Depinde de situația fiecăriua. Ceva intrigi pot apare pe 4, 8 și 11 octombrie, chiar și gelozie. Pe 25 octombrie munca și/sau sănătatea sunt afectate de o eclipsă solară. O colaborare este posibilă; un coleg de muncă poate deveni iubit sau amic bun. Poți simți că a venit și timpul să te relaxezi, să începi să te gândești mai mult la tine.

Rac

În cazul tău te poți aștepta în luna octombrie la progres în carieră, muncă, bani, țeluri pentru care ai trudit. Marte, Uranus și Jupiter te ajută mai ales în prima săptămână a lunii; iar eclipsa lunară în casa carierii pe 8 octombrie confirmă progresele efectuate. Acasă te simți însă cel mai bine; poți avea grijă de locuința ta, de familia ta, de cei dragi, așa cum rar ai avut. Pe 4, 8 și 11 octombrie pot apare tensiuni în relații apropiate. După 23 octombrie, cu soarele și Venus în scorpion, începe voia bună, si chiar și petrecerile. O eclipsă solară tot pe 23 octombrie, poate aduce dragoste, fericire, optimism, un copil, sau un proiect creativ vede lumina zilei. Spre sfărșitul lunii, nimeni nu-ți poate dărâma visele sau fanteziile.

Leu
Spiritul aventurier nu te părăsește în această lună. Ideile sunt strălucitoare, și ești pus pe învățat. Ai multe idei noi si vrei să începe multe proiecte creative. Ai o energie mentală extraordinară. Nu este ciudat: Marele trigon în semne de foc creează această influentă. Cercetezi, vrei poate să scrii, să înveți pe alții ce știi deja. Lanseazi poate o nouă pagină de internet, o carte nouă, sau poate că ei un examen. Vezi tu ce se intâmplă în jur de 8 octombrie cu eclipsa lunară în berbec. Relațiile în această lună pot fi plăcute; poți să te exprimi în foarte multe feluri: verbal, în scris sau în mod artistic. Dar trebuie totuși uneori să depui efort, pentru a putea ține legătura cu lumea. Ceva se schimbă spre sfârșitul lunii datorită eclipsei solare în scorpion. Te muți, faci o schimbare mai mare în casă sau o investiție. Poate că ceva frumos se intâmplă în familie.

Fecioară
Banii nu aduc fericirea dar o întrețin, si într-adevâr ai de unde cheltui în luna octombrie. Nu prea duci lipsă de nimic. Poți face chiar și unele investiții importante în casă; dar te simți și ceva mai bine, mai satisfăcut/a. Marile transformări se întămplă în interior iar familia este aproape de tine. Ceva renovări în casă nu sunt excluse. Poate că ești pe cale de a te muta, pentru că ai o eclipsă solară pe 23 octombrie în casa comunicării și a contractelor. Deasemenea această eclipsă poate aduce pe cineva plăcut în viața ta.

Balanță
Venus este planeta iubirii și a frumuseții și această planetă se află în zodia ta în această lună. Este perfect, pentru că te simți mult mai bine, viața pare mai frumoasă, iar lumea te percepe ca o persoană placută și atrăgătoare. Popularitatea crește deoarece Marte, Uranus și Jupiter creează armonie în viata socială. Împreună cu alții te simți fericit. Cresc numărul petrecerilor și-a întâlnirilor. Voia bună nu te prea părăsește. În prima săptămâna a lunii vezi cele mai interesante schimbări. Eclipsa solară pe 8 octombrie afectează în mod pozitiv casa relațiilor, și o schimbare excitantă se întâmplă în viața ta socială. Totul se petrece deasemenea foarte rapid. Mercur retrograd între 4 - 25 octombrie cere puțină râbdare de la tine. Nu merge totul foarte repede însă nu trebuie să te îngrijorezi. Evită dacă poți marile decizii acum. Gândește bine, și fă planuri noi luna viitoare. Pe 25 octombrie o elipsă solară în scorpion aduce o schimbare mai mare și mai generală în economie.

Scorpion
Un mare trigon cu Marte, Jupiter și Uranus promite succese la muncă, și avans în carieră. Norocul este cu tine, și totul se întâmplă repede în prima saptămâna a lunii, marcată chiar și de eclipsa lunară pe 8 octombrie în berbec, casa astrologică legată de muncă, unde se află Uranus. Marte se află în casa banilor, și promite că ai succes financiar, iar Jupiter, planeta norocului se află în casa astrologică legată de carieră. Așa că acțiunile luate aduc noroc în toate domeniile. Este un timp oportun pentru șomeri să caute muncă. În această primă săptămână, pot apare probleme cu alții pentru că Mercur este retrgrad în zodia ta între 4-10 octombrie, apoi între 10-25 octombrie în balanță. Mercu retrograd în balanță nu aduce aceleași probleme. Zile critice, atunci cănd alarmele mentale și psihologice sună legat de alții la fel și intențiile lor, sunt data de 4, 8 și 11 octombrie. În a doua jumâtate a lunii, viața este mai lipsită de schimbări excitante, însă norocul legat de muncă, bani și carieră, continuă până pe 26 octombrie când Marte intră în capricorn. Luna se termină cu o eclipsă solară în scorpion, casa personalității pe 25 octombrie, conjunct Venus, planeta frumuseții. De aceea te poți aștepta la o schimbare calitativă în viața ta.

Săgetător
Ai atât de multă energie încăt nu mai știi ce să faci cu ea. Te urmărește voia bună, spiritul de aventură, și înveți lucruri noi cu ușurință. Cei creativi vor avea mult succes în orice domeniu legat de activitățile lor. Deasemena norocul în dragoste poate apare oricând, mai ales în prima săptamâna a lunii. Vezi tu ce se întamplâ mai ales în jurul datei de 8 octombrie cu eclipsa lunară în berbec, casa creativității și a dragostei. Nu duci lipsă de idei inovative, creative, cu adevărat strălucitoare. Ai gânduri noi, care sunt total diferite de gândurile din trecut. Mercu retrograd poate creea ceva neînțelegeri însă nimic care nu poate fi rezolvat. Armonia cu alți oameni poate fi întreținută și păstrată cu puțină străduință. Eclipsa solară pe data de 25 octombrie în scorpion creează empatie și scoate la iveală lucruri importante.

Capricorn
Marele trigon în semne de foc poate creea o dezvoltare psihologică și personală. Venus te ajută să faci o impresie bună. Atingi noi țeluri cu ușurință. Te înțelegi mai bine cu lumea, deși pe 4, 8 și 11 octombrie pot apare controverse în relații, și adevărul este că o persoană în mediul înconjurător poate creea tot felul de probleme și dispute. Pe 8 octombrie, o eclipsă lunară în zodia berbec, afectează familia și casa, și tot odată sentimentul de siguranță. Îți aduce aminte că siguranța exterioară are legătură cu cea interioară. Mercur poate creea câteva neînțelegeri între 4 și 25 octombrie, pentru că intră într-o perioadă retrogradă, dar cu răbdare și puțină străduință luna octombrie poate fi liniștită și calmă. De asta ai nevoie. Pe 25 octombrie, eclipsa lunară în casa vieții sociale în scorpion, aduce armonie în relații și eventual o schimbare în viața socială în bine.

Vărsător
Fiind semn de aer, marele trigon în semne de foc, aduce schimbări fericite și plăcute în viața socială. Întâlnirile sunt mai frecvente și petrecerile neașteptate. Discuțiile sunt foarte interesante. Ai de aface cu lume nouă, care te stimulează. Pe 8 octombrie ai o eclipsă lunară în Berbec trigon Marte, trigon Jupiter. Poți semna un contract sau poți cumpăra o mașină. Deasemena poți începe să faci multe călătorii scurte pentru reuniuni periodice cu alții, de exemplu pentru că acum faci parte dintr-o organizație, sau pentru că începi niște studii. Mercur este retrograd în perioada 4-25 octombrie. De aceea poți simți uneori că lucrurile ar trebui să se miște putin mai repede. Nu începe proiecte sau relații noi, și nu călători dacă nu este neapărat obligatoriu. Perioada 10-25 octombrie este foarte calmă și armonioasă. Poți lua contact cu lumea pe care nu ai mai văzut-o de mult, repetă, gândește bine și profund, dar nu lua decizii foarte importante acum. Pe 25 octombrie casa carierei și a imaginei sociale este afectată de o eclipsă solară. Venus joacă un rol foarte important în această eclipsă. Poate să îți aducă faimă, popularitate, succes care te afectează plăcut sentimental, și relații bune cu autorități și șefi.

Pești
Banii vin mai ușor acum, poate din cauza marelui trigon în semne de foc. Pe 8 octombrie, cu eclipsa lunară în berbec, o schimbare poate avea loc în viața ta care îți afectează pozitiv situația economică. La muncă poți face progrese rapide, iar Marte în casa carierei aduce motivație nouă. Mercur retrograd, poate creea ceva neînțelegeri, însă nimic ce nu poate fi clarificat sau rezolvat. Evită să ei decizii foarte importante mai ales între 4 - 10 octombrie cu Mercur retrograd în scorpion. Evită la fel decizii importante economice când Mercur este retrograd în balanță, între 10 - 25 octombrie. Felul tău de gândire poate trece printr-o schimbare. Începi să gândești mai pozitiv, spre sfârșitul lunii, cu eclipsa solară în scorpion. La fel poți să ai ceva bucurii pe plan juridic, sau legat de studii, relații cu ziariști, și relații cu lumea internațional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu