joi, 10 iulie 2014

Tarot - Viitorul nu este batut in cuie, poate fi schimbat

Din pacate, multa lume crede ca ceea ce-i cade in carti - de exemplu in tarot - este un viitor batut in cuie. Intr-adevar, daca aceeasi carte apare mereu, atunci trebuie sa-i dai atentie. Insa asta nu inseamna ca ceea ce-ti spun cartile se v-a indeplini neaparat.

Viitorul poate fi schimbat. Cartile arata un viitor posibil, nu unul batut in cuie. In fiecare zi prin intentiile pe care le avem si prin actiunile pe care le luam, ne cream viitorul.

Magicianul in tarot este cartea care ne arata ca noi suntem cei care cladim viitorul. Pe masa are o cupa pentru sentimente, o pentagrama pentru resurse, o sabie pentru inteligenta si o bata pentru energie fizica.

Avem sentimente si intuitie pentru a lega relatii si pentru a intui ce dorim in viata (cupe); avem energie fizica care ne ajuta sa muncim si sa gasim motivatie (bate); avem inteligenta pentru a putea sa intelegem ceea ce dorim sa facem (sabii, spade) si avem resurse, cum ar fi cunostinte, know-how, diligenta, si puterea de-a invata mai multe pe care le folosim ca ceea ce dorim sa se materializeze (pentagrame).

Exista mai multe feluri in care poti sa schimbi viitorul:

1. Daca vezi ca esti pe drumul gresit care duce la un viitor pe care nu il doresti schimba drumul sau schimba-te ca om. Poti sa intrebi cartile orice! Cere un sfat.

2. Respinge emotional raspunsul cartilor si trage mai multe carti. Desi multi tarotisti avertizeaza ca nu trebuie sa iti dai in carti prea des, prin a respinge posibilitul viitor ai sansa de-a schimba viitorul.

3. Foloseste Legea Atractiei: schimba cartile care-ti apar cu cartile pe care vrei sa le ai.

- Sa spunem ca iti doresti bani si-ti apar carti care arata saracie, pierdere sau esuare. Schimba cartile astea cu alte carti care-ti arata belsug, cum ar fi Imparateasa pentru creativitate si belsug; 3 de pentagrame pentru a-ti cladi un viitor trainic; 10 de pentagrame pentru a primi bani; 9 de pentagrame pentru un viitor comfortabil; As de spade pentru o noua afacere.
- Daca vrei dragoste si relatii bune, schimba cartile care arata suparare si despartire in carti care-ti aduc prietenie si dragoste, cum ar fi Valet de Cupe, Imparateasa, 10 de cupe sau 2 de cupe.

Observatie: Unii oameni au destine foarte ciudate. Daca intrebi de ce ti se intampla ceva, si apare Roata Norocului, asta inseamna ca iti este destinat, sau ai o problema karmica de rezolvat. Nu-ti pierde speranta insa. Cauta mereu fel de fel de metode pentru a-ti face o viata cat man buna si suportabila. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu