vineri, 4 iulie 2014

Tarot Horoscop: Ce trebuie sa stii? pentru Luna Iulie 2014


M-am gandit sa las cartile sa ne dea un mesaj - raspunsul la intrebarea: "Ce trebuie sa stiu?" pentru fiecare zodie.

Berbec: 5 de cupe - Poate ca te simti dezamagit, insa nu vezi ce este bun in viata ta. Apreciaza lectiile de viata, oamenii care te-au sprijinit si nu plange dupa ce-ai pierdut, si oamenii pe care i-ai pierdut.

Taur: 2 de cupe - Esti conectat cu o persoana poate pentru totdeauna. Imparti binele si raul cu aceasta persoana intr-un mod in care nu ai fi in stare s-o faci daca nu exista aceasta conexiune. Posibil sa ai o discutie cu cineva in Iulie care te ajuta sa te deschizi pentru ca te simti acceptat si inteles.

Gemeni: Regina de Spade - Poate ai de-aface cu o femeie care are puterea de-a vedea  lucrurile in moduri obiective. Asta nu o face rece, ci adevarul si stiinta sunt lucruri importante pentru ea, pentru ca ea crede ca unele lucruri numai asa pot fi descoperite si aduse la lumina. Daca esti femeie, aceasta femeie poti sa fii tu. Imbratiseaza-ti inteligenta, dar nu te astepta la mare noroc in dragoste.

Rac: Iubitii - Uneori trebuie sa facem o alegere. Calea pe care o alegem nu este mereu dreapta, nu este mereu cea mai buna, dar trebuie sa fie calea care ne ajuta sa ne atingem aspiratiile. Uneori calea este grea. Posibil sa fie drama in relatii in iulie, pentru ca apare un rival sau o rivala in relatie.

Leu: Roata Norocului - Trebuie sa intelegi ca unele lucruri asa-s date, si nu poti sa le schimbi - desi o nedreptate a luat loc sau te simti neindreptatit. Gaseste un mod prin care poti sa accepti limitele destinului, schimba ce poti, iubeste si accepta ce nu poti. Altfel, ajungi ostenit.

Fecioara: Echilibru - Trebuie sa facem de multe ori compromise in viata pentru a reusi sa avem liniste si pace. Utopiile nu exista si cand totul este rau, ceva bun apare, iar cand totul este perfect, apare ceva rau.

Balanta: 6 de pentagrame - Abundenta vine prin generozitate. Imparte cu altii. Nu trebuie sa iti fie frica de ziua de maine. Cartea poate insemna ca vei avea in curand bani destui ca sa poti sa imparti cu altii.

Scorpion: 10 de bate - Cari o povara grea si nu ai ajutorul de care ai nevoie, insa asa te simti demn de toate recompensele care nu sunt putine. Cum te-ai simti de pilda daca nu ti-ar pasa de ce este atat de important?

Sagetator: Nebunul - Uneori este bine sa traiesti pentru moment. Este foarte greu pentru multa lume. Si uneori trebuie sa ai curajul sa te avanti in lucruri nestiute, pentru ca vei fi protejat de viata si de univers. Pericolul vine numai atunci cand nu esti in stare sa inveti nimic, nici o lectie, din calatoriile pe care le ai in viata.

Capricorn: Rege de Cupe - Lumea din jur iti poate uneori creea sentimente profunde. Pentru a putea gasi pace interioara trebuie sa te maturizezi, sau sa te maturizezi din nou, sentimental. Asta nu vine de la sine mereu si nu inseamna ca trebuie sa fii rece, si pur si simplu sa intelegi ca ce fac altii n-are de-aface cu tine. Uneori "idiotii" fac ceea ce fac "idiotii" si atata tot.

Varsator: Cavaler de Bate - Sentimentul ca esti atacat si ca exista adversari nu este deloc gresit. Esti gata insa de-a cuceri lumea, dar atata timp cat iti este frica si traiesti cu frica poti deveni prea agresiv si uneori necumpatat - ajungand sa-ti ataci prietenii. Fii finut/a.

Pesti: 2 de bate - Uneori indepartezi lumea din jurul tau si creezi distanta greu de strabatut. Iti poate oferi un sentiment de putere dar pana a junge la putere, ai un drum lung de strabatut. Intrebarea este daca o poti face fara oamenii priceputi si daca poti intr-adevar s-o faci singur/a. Puterea adevarata este cea interioara.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu