vineri, 4 iulie 2014

Pluto in Capricorn Ce te imputerniceste?

Pluto este planeta transformarilor, dar pentru a putea transforma ceva este nevoie de-o anumita doza de putere. De cand a intrat Pluto in Capricorn, totul a devenit putin mai serios. Pluto nu numai ca transforma ci ne da si putere prin a ne creea fel de fel de obsesii.


Desi unii astrologi pot vedea Pluto ca o forta revolutionara, altii o vad ca o forta destul de corupta. Pluto a fost descoperit in anii 1930, coincidenta facand ca aceasta descoperire sa fie contemporana cu popularitatea fascismului, nazismului si  a stalinismului. Aceste miscari "revolutionare?" sau mai degraba obsesive, au dus la al 2-a razboi mondial. In aceeasi ani criminalitatea organizata si marea depresie erau in floare.

Pluto s-a aflat in Rac intre anii 1914-1939. Pluto in Rac, in general, tine la familie. Dar familia nu este constituita numai din legatura de sange ci poate fi extinsa la comunitati si natiuni intregi. Persoane ca John F. Kennedy si Martin Luther King JR au fost nascuti cu Pluto in Rac. In aceeasi perioada, frica de necunoscut era mare. Lupta pentru egalitate pentru cei care erau inrobiti de parerile altora (de ex oamenii de culoare in america era la fel de mare). Nationalismul si fascismul, din Europa, la fel ca si holocaustul, uciderea lui Martin Luther King si-a lui John F. Kenny, au fost expressile acestor frici.

Pluto in Leu intre 1937-1958 poate ca a creeat liderul carismatic, dramatic si impresionist insa a adus o noua epoca legata de creativitate, dragoste, si divertisment. Leul care este asociat cu inima, dragostea, generozitatea, creativitatea a creeat "the baby boomers".

Pluto este asociat cu Scorpionul - secrete, moarte, distrugere, renastere, obsesii, nevoie de putere. Daca sarim peste cateva zodii, cu Pluto in Scorpion, raspandirea virusului HIV a fost cea mai mare.

Acum, Pluto se afla in Capricorn. Traim intr-o epoca plina de schimbari datorita internetului. Unii au tendinta de-a tine mortis de vechile structuri, si poate ca in acest fel, multa lume merge la vechi idealuri - care le-au creeat, daca tinem cont de noile miscari nationaliste, desi America, pentru prima data, are un presedinte de culoare. Altii se lupta insa pentru noile posibilitati si libertati si posibilitatea de-a se autoetabla fara a cere voie nimanui de exemplu prin internet.

Pluto ne imputerniceste si ne obsedeaza in moduri diferite (indiferent de locul unde este Pluto in horoscopul natal).

Berbec: Pluto iti starneste dorinta de-a domina prin a deveni lideri. Desi o revolta are loc, incerci sa folosesti vechile metode si intr-un mod sau altul atarni inca de vechile structuri. Ai asadar putere prin a te lipi de putere, desi lumea pe care o conduci se poate indrepta impotriva ta.

Taur: Pluto iti starneste dorinta de-a domina prin a captiva mintea oamenilor si de-a etabla un nou fel de-a gandi. Desi unii Tauri pot deveni obsedati de unele idei, pot avea probleme cu faptul ca aceste idei nu-s credibilie sau nu pot fi practicate indiferent de circumstante. Poti avea putere prin a-ti raspandi ideile, prin a publica carti sau prin prezenta ta pe internet.

Gemeni: Cunosti multe secrete fie de stat, fie aflate prin alte metode. Posibil sa fii interesat de stiinte oculte. Nu te dai inapoi cand este vorba de-a folosi metode de manipulare. Deasemenea s-ar putea sa fii unul dintre cei care fac cercetari sau sustin aceste cercetari avand de-aface cu lucruri chiar misterioase. Descoperirile pe care le poti face le poti insa secrete, asa ca stai pe informatie interesanta.

Rac: Relatiile sunt importante si prin relatii speri sa te imputernicesti. Iti folosesti relatiile pentru a-ti atinge telurile uneori.

Leu: Prin munca grea poti ajunge unde doresti. Esti obsedat de munca si de aceea uneori poti ajunge stresat neavand mereu timp de altceva, insa asa iti faci un renume sau te simti imputernicit in mare parte pentru ca esti greu de inlocuit.

Fecioara: Dupa parerea ta nu esti om care nu poate sa fie afectat de frumusetea ta, zambetele tale, si dragostea pe care o exprimi. Deasemenea esti creativ.

Balanta: Familia este foarte importanta pentru tine. Indiferent de problema pe care-o ai, stii ca poti sa te bazezi pe ea. Prin rude sau alte relatii in familie te simti imputernicit si poate de neatins. In acelasi timp bine inteles ca exista o anumita frica, de-a fi parasit.

Scorpion: Nu accepti ce ti se spune imediat. Analizezi totul ce ti se spune si cauti sa intelegi ce inseamna ceea ce ti se spune, pentru ca exista dupa parerea ta alt nivel. De aceea intelegi ce-i motiveaza pe oameni, si poti deveni destul de convingator. Putere vine prin modul in care te exprimi si prin contactele pe care le faci.

Sagetator: Tii foarte mult la lucrurile materiale pe care le ai, dar nu numai la asta, ci tii si la valorile tale, care nu sunt usor de schimbat, indiferent de circumstante. Poti fi obsedat de bani si de-a face bani. Banii iti pot oferi intr-adevar un sentiment de libertate si putere.

Capricorn: Puterea ta este in magnetismul tau, in personalitatea ta, care uneori intimideaza. Poti fi insa foarte defensiv, ceea ce poate creea un sentiment in altii, ca orice ar face nu este bine.

Varsator: Esti obsedat de secretele care simti ca trebuie sa iasa neaparat la lumina. Esti obsedat de-a te intelege pe tine insuti ca om. Poate ca puterea vine din faptul ca te intelegi destul de bine, si faptul ca oricand vei fi pe faza si vei face dezvaluiri importante, sau vei intelege lucrurile mai profund ca oricare altul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu