miercuri, 9 iulie 2014

Meditatie: Expandeaza-ti energia - pune-te in contact cu Universul


Aceasta meditatie este foarte buna pentru acei oameni care nu reusesc sa mediteza in mod satisfacator sau pentru care Legea Atractiei nu functioneaza.

Meditatia poate fi efectuata oricand si oriunde, insa normal ca intr-un mediu negalagios unde nu poti fi deranjat, efectele sunt mult mai bune. Poate ca cel mai bine este sa incepi aceasta meditatie inainte de-a adormi.

Pleaca de la ideea ca esti compus la nivelul micro din energie potenta, care poate sa expandeze. Inchide ochii si imagineaza-ti ca aceasta energie expandeaza afara din camera in care esti, afara din casa, afara din curte, afara din tara, mai departe de tarile vecine, mai departe de luna, mai departe de Jupiter, mai departe de Pluto, mai departe de galaxia noastra, pana ajungi la sursa de energie care face viata si universul posibile.

Simte cum aceasta energie pura ´venind de la sursa, te invigoreaza, te vindeca. Incepe sa multumesti sursei pentru aceasta energie si intentioneaza sa-ti vindece gandirea, inima, organele, relatiile, frica, eventuale probleme cu sanatatea, sau alte lucruri pe care le ai in minte. Fii cat mai concret/a.

In aceasta stare poti sa incerci cu intentia sa te conectezi cu Ghizii tai spirituali. Cerele sfaturi si raspunsuri la intrebari, care poate vor apare cand nu te astepti in mintea ta, ca o intelegere profunda. Continua pana adormi.

Te vei trezi dimineata foarte relaxat/a. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu