marți, 8 iulie 2014

Horoscop Lunar - August 2014


Primele trei saptamani ale lunii sunt foarte frumoase, desi simtim ca Saturn ne apasa. Mai avem niste lectii de invatat. Pe cand unii trebuie sa isi asume responsabilitati exterioare, altii au de lucrat cu cele interioare. Luna plina in varsator poate aduce lucruri destul de triviale cum ar fi certuri. Luna noua in Fecioara insa pe 25 august ne aduce numai lucruri bune. Afla horoscopul tau pentru August 2014 - pe scurt.

Berbec August 2014
Desi aceasta luna este o luna in care poti face tot felul de progrese, mai ales in domeniul muncii, nu esti mereu in largul tau. Viata sociala poate trece prin unele probleme, insa a venit timpul sa te simti in largul tau, sa-ti experimi personalitatea si creativitatea. Luna nou in Fecioara iti aduce mare succes in campul muncii pe 25 august.

Taur August 2014
Relatiile cu altii sunt foarte bune in primul rand in primele trei saptamani ale lunii. Desi Jupiter si Venus creeaza o atmosfera placuta in jurul tau si simti ca traiesti intr-o familie mare, poate ca ai si probleme datorita faptului ca nu toti se pot intelege cu toti. Luna noua de pe 25 august iti aduce mare noroc in dragoste, proiecte creative si copii.

Gemeni August 2014
In cariera lucrurile se desfasoara in modul cel mai placut si productiv posibil. Apar noi oameni in viata ta. Oameni deosebiti, interesanti, care-ti aduc mari surprize si chiar noroc. Dar poate ca prea multi oameni uneori creeaza si prea multe dicutii, de multe ori neplacute. Stresul creste uneori dar totusi cumva faci fata. Pe data de 25 august este o luna noua care-ti aduce vesti bune in legatura cu casa si familia.

Rac August 2014
Venus in zodia ta pana pe 12 august iti aduce carisma, lipsa de griji si noroc in dragoste in primele doua saptamani ale lunii. Poti insa sa te astepti si la noroc in bani, dar ai grija cu jocurile de noroc. Nu cheltui prea mult mai ales in ultima saptamana. Luna noua pe 25 august iti aduce o schimbare foarte pozitiva in viata sociala.

Leu August 2014
Primesti multa atentie in luna august, si te simti apreciat. Arati bine si ai intrat intr-o faza noua, pozitiva in viata. Esti creativ, ai idei originale. Te auto-descoperi, ai grija mai multa de tine, dar ai grija pentru ca esti uneori prea generos. Familia si cercul de prieteni iti poate creea cateva probleme toata luna, dar in primele 3 saptamani nu prea vezi asta sau nu-ti pasa. Luna noua pe 25 august iti aduce noroc in bani si-n casa.

Fecioara August 2014
Prietenii iti aduc multa bucurie in luna august si viata sociala devine din ce in ce mai frumoasa si interesanta. Poate ca ai noroc si in dragoste. Ai grija insa cu tendintele de gelozie. Nu lua riscuri financiare si nu bea prea mult la petreceri, mai ales spre sfarsitul lunii. Pe data de 25 august, luna noua in zodia fecioarei iti aduce un nou inceput frumos in viata si-o schimbare pozitiva.

Balanta August 2014
In aceasta luna reusesti sa te pui mai bine cu lumea ca in trecut si poti sa te astepti la succese. Si viata sociala devine din ce in ce mai frumoasa si infloreste, si intalnesti oameni interesanti. Banii iti mai produc ceva probleme in timpul lunii, dar nu prea bagi de seama asta prea mult in primele trei saptamani ale lunii cand simti ca viata este destul de buna. Pe 25 august, o luna noua in fecioara iti aduce la iveala lucruri care te vor ajuta sa-ti creezi un viitor mai bun. Poti primi raspunsurile pe care le cauti.

Scorpion August 2014
Te simti foarte bine in aceasta luna si ai o pofta de aventura imensa. Calatoreste, bucura-te de viata! Desi te ei prea in serios, vei simti uneori ca poti sa-ti asumi responsabilitatea macar in ultimul minut si sub mare stres. Cariera si telurile incep sa se indeplineasca, posibilitati noi apar treptat. Desi apar uneori si certuri, poti sa te astepti la o mare schimbare pozitiva in viata ta sociala in jurul datei de 25 august cu luna noua in Fecioara.

Sagetator August 2014
Ai atatea ganduri noi, pozitive in aceasta luna! Intalnesti lume noua, interesanta, care te incita. Norocul in dragoste poate apare din cand in cand - mai greu este sa legi insa o relatie foarte stabila. O schimbare interioara poate avea si ea loc, si investiile facute in aceasta luna te satisfac. Un nou inceput in cariera sau chiar o mare dragoste poate incepe in jur de 25 august.

Capricorn August 2014
Relatiile si parteneriatele trec prin momente pozitive in primele luni. Insa in continuare, simti ca lumea nu te apreciata mereu, asa cum ai dori, si pot apare conflicte cu altii, mai ales in ultima saptamana, cand totul ustura mai tare. Dar banii vin usor in luna August si iti cumperi lucruri noi in casa. Te simti mai bine, si nu mai cauti ca altadata un sentiment neaparat comun cu altii - pentru ca totul vine de la sine. Pe 25 august este o luna noua in fecioara, care iti aduce surprize foarte placute de departe sau in domenii care au de aface cu scoala, politica, dreptate.

Varsator August 2014
La munca totul merge struna in luna august. Faci progrese si mai multi bani. Lume noua intalnesti mereu si discutiile pe care le ai sunt interesante. Poti primi multe vesti noi chiar uluitoare, mai ales in jurul datei de 8 august. Din cand in cand te simti intr-adevar putin cam subestimat si simti ca ai ceva dusmani spre sfarsitul lunii. Telurile nu sunt mereu usor de indeplinit, poate pentru ca te astepti la prea mult sau traiesti dupa asteptarile altora. Pe 25 august, cu luna noua in fecioara, o relatie de dragoste poate deveni chiar foarte serioasa. Unii dintre voi trec insa prin alte transformari pozitive sau pot face investitii importante.

Pesti August 2014
Relatiile pot trece in luna august prin momente magice. Este o luna pentru dragoste, aventuri si petreceri, dar si pestii creativi pot avea noroc de mult succes. In domeniul muncii apar noi oportunitati fiananciare, dar pentru a le vedea trebuie sa-ti schimbi forma de gandire. Luna noua in Fecioara pe data de 25 august iti aduce in viata un nou partener sau o noua relatie, si multa multa bucurie si dragoste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu