duminică, 20 iulie 2014

Fă acest test de personalitate și vei deveni uimit de răspuns


Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să alegi un ochi. Alegerea ta are o interpretare și scoate la iveală lucruri despre cum esti tu ca persoană. Dacă te simți atras de mai mult de unul, alege mai mulți.

1. Ești o persoană deschisă. Ești persoana care acceptă aproape orice fel de persoană in viața și în inima sa. Ești de părera că este mai bine să riști și să te lovești pentru a suta oară decât să trăiești cu neîncredre și în singurătate. Nu arăți lumii ce te doare sau ce te face nesigur pentru că ești de părerea că astea sunt lucruri personale. Deși ai problemele tale, mereu ajuți pe altii. Pentru tine a ajuta inseamnă a se vindeca.

2. În adâncul inimii ești o persoanâ conștiincioasă. Tu ești tipul de persoană care mereu este în căutarea de a face o impresie bună și de a face ceea ce trebuie. Tu crezi că acțiunile tale fac o diferență în viața altor oameni, indiferent de cât de mari sau mici sunt. Tu nu poți arăta lumii cât de îngrijorat și supărat ești. Vei vedea o mulțime de mizerie și nedreptate lucruri pe care le ții pentru tine. Simti că trebuie să fii cea mai bună persoană posibilă. Este ceea ce dă sens vieții pe această planetă.

3. În adâncul inimii ești o persoanâ care se simte torturată. Tu ești tipul de persoană care are un trecut foarte zbuciumat care încă te afectează în prezent. Crezi că viața este un fel de glumă cosmică bolnavă. Încerci să iți găsești pacea interioară ori de câte ori poți. Nu arăți lumii gândurile cele mai negre. Ai multe de îndurat, și nu povestești altora asta. Pari a fi suprinzător de fericită ca persoană de cele mai multe ori. Te ridici mereu după ce cazi.

4. Ești un filozof în adâncul inimii tale. Te gândești mereu la absolut totul. Iți place să cauți sensul tuturor lucrurilor. Te pierzi atât de mult in gândurile tale incât de multe ori nu te simți prezent aici și acum, și nu mai știi care este întradevăr adevarul. Nu arăți lumii cât de nesigur ești in general. Totuși posezi o încredere mare în tine. Vezi viața ca o enigmă, și îți place să de joci cu idelile pâna când încep sa pară logice. Nu te poți aștepta să găsești toate răspunsurile, dar ăsta nu este țelul.

5. Ești o persoană plină de mister. Încă nu știi exact ce ești, cine ești. Așa că și alții au această problemă. Ești o amestecătura de elemente contradictorii iar caracterul se schimbă de la o zi la alta. O dată ce ai inceput să te înțelegi, te schimbi din nou. Nu povestești lumii multe despre tine. Ești persoane care spune foarte puțin și care creează confuzie în jur. Preferi să obzervi și să înveți de la alții. Spui numai lucruri pe care le crezi și de care ești sigur.

6. Ești o persoană foarte sensibilă. Ești persoana care vede totul și nu uită nimic. Ești foarte în ton cu lumea care te înconjoară. Simți că cele mai mici lucruri te afectează. Ușor râzi și plângi la fel de ușor. Nu spui lumii cât de fragilă ești ca persoană. În loc, arăți lumii cât de perspicace sau profundă poți fi. Îți este foarte ușor să simți ce vine în viata ta. Nu ai nevoie de divinații.

7. Ești o persoană focoasă. Ai pasiune și energie. Nimic despre tine nu este subtil.. niciodată. Iubești sau urăști totul. Ai o tonă de opinii și ei decizii foarte rapid. Nu arăți lumii cât de nerăbdător ești. Ai foarte multă energie chiar prea multă, așa ca esti mereu neliniștit. Totul contează pentru tine și creezi drame in minte.

8. Ești o persoană excentrică. Ai interese, idei neobișnuite si faci lucruri la fel de neobișnuite. Ai fost mereu puțin ciudată ca persoană. Faci totul cum ți se năzărește si lași lucrurile să se dezvolte în voia lor. Arăți lumii totul despre tine. Nu ai nimic de ascuns și râzi de cei care te critică. Îți dorești ca toți să fie mai ca tine. Există multă fericire în a fi un non conformist.

9. Ești o persoană intuitivă. Ești tipul de persoană care/i înțelege pe alții și care înțelege lumea foarte bine. Nu arăți într/adevăr căt de multe știi. Descoperi foarte multe despre o persoană doar prin a observa tonul vocii și expresia feței. Îți dai seama imediat dacă cineva te minte. Arăți lumii exact ceea ce dorești să arăți. În afară de faptul ca citești lumea, mai ești conștient de cum ești văzut de alții. Știi când ești manipulat și poți să manipulezi pe alții dacă dorești, deși nu o faci.

Sursa: Preluat de pe FaceBook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu