sâmbătă, 21 iunie 2014

Venus in Gemeni: 23 iunie - 18 iulie 2014


Venus - planeta frumusetii, comfortului, a iubirii, a luxului - intra in zodia Gemenilor pe 23 iunie unde se afla pana pe 18 iulie. Zodia gemenilor este considerata o zodie comunicativa si inteligenta, cu o competenta sociala destul de buna. Acest tranzit ne afecteaza diferit pe toti.


Berbec: Venus afecteaza in cazul tau pana pe 18 iulie stilul in care comunici. Esti mai placut, mai fermecator, lumea este atrasa de cuvintele tale frumoase. In negocieri ai mai mult noroc. 

Taur: Venus afecteaza starea ta materiala si te simti de aceea mult mai bogat/a. Cheltui mai multi bani pentru ca iubesti comfortul si lucrurile frumoase.

Gemeni: Cu Venus in zodia ta, este afectata intr-un mod pozitiv personalitatea ta. Ai carisma, te simti lipsit de griji, arati bine, ai farmec si bineinteles noroc in dragoste.

Rac: Venus iti aduce mai multa compasiune in viata, dar iti aminteste ca trebuie sa te iubesti pe tine insuti in primul rand. Este timpul sa-ti amintesti ca ai dreptul la dragoste si armonie.

Leu: Afectandu-ti viata sociala, te simti popular/a si relatiile cu altii se imbunatatesc. Ai noroc in dragoste, altii se simt foarte atrasi de tine, creste suportul altora. 

Fecioara: Imaginea sociala se poate imbunatati in aceasta perioada, la fel ca si relatiile cu sefii si in special unul dinre parinti. Poti sa faci niste progrese calitative la locul de munca.

Balanta: Venus iti aduce perspective pozitive. Esti mai optimist/a ca niciodata. Relatiile cu strainii se imbunatatesc si diferentele culturale sunt apreciate si nu creeaza nici un fel de probleme. Relatiile cu profesorii devin mai bune si primesti mai multe laude. Esti mai creativ la munca daca lucrezi cu pagini de internet, design, si ca scriitor sau jurnalist.

Scorpion: Nevoia ta de-a fi iubit si apreciat este destul de mare. Vrei sa ai o relatie intima cu cineva care te iubeste cu adevarat. Deasemenea doresti un comfort sentimental si poti compensa si prin a cheltui mai multi bani pe lucruri frumoase.

Sagetator: Multa lume vrea sa fie in jurul tau acum, cu Venus in casa relatiilor. Te simti sustinut/a, popular/a, iubit/a. Relatiile sunt mai bune si ai noroc in dragoste. 

Capricorn: Venus poate sa te faca putin mai lenes dar de fapt si de drept, chiar daca faci totul mai incet faci totul mult mai bine. Te simti apreciat de colegi la munca si ai si mai multa grija de tine.

Varsator: Ai noroc in dragoste, esti atragator, pasionat, si romantic. Copiii iti aduc multe bucurii. Este timpul cand poti sa te bucuri de viata. Distreaza-te dar evita relatii noi romantice pana pe 1 iulie, cat Mercur este retrograd. 

Pesti: Casa si familia sunt lucrurile care-s importante. Ai nevoie de suportul familiei, vrei sa vina lumea la tine acasa si sa-i faci sa se simta bine. S-ar putea sa iti schimbi perdelele sau sa-ti faci casa mai frumoasa acuma, pentru ca ai nevoie intr-adevar de mai mult comfort si mai multa frumusete in jur. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu