miercuri, 11 iunie 2014

Luna Plina in Sagetator, 13 iunie 2014 si Cuadratura Pluto-Marte 14 iulie 2014


Luna plina pe data de 13 iunie poate fi destul de intensiva. Motivul este ca aceasta luna plina are loc intre aspecte destul de malifice. Sagetatorul este zodia care are de aface cu sisteme de gandire, perspective noi, religie, politica, ideologii, intelligenta si expansiuni. Pe 13 iunie, aveam o opozitie intre Venus si Saturn, si in ziua urmatorare, o cuadratura intre Marte si Pluto, penultimul aspect din Marea Cuadratura care este exact. Probabil lucrurile culmineaza, dragostea este restrictionata sau plina de conditii, in timp ce dorintele noastre sunt mai puternice ca niciodata - ducant la impulsivitate, manipulatie si lupte de putere.


Berbec: In jurul lunei pline din Sagetator, simti ca nu te mai intelegi cu lumea din jur, iar problemele din cauza diferentelor de opinii dar si cu strainii, sau cei ce au idei diferite despre viata, politica si religie, pot deveni destul de acute. O relatie poate sa treaca prin probleme destul de mari. Se poate sa simti ca nici banii nu te ajung sau ca primesti bani numai anumit unor conditii.

Taur: Aceasta luna plina iti cere schimbari mari care trebuie sa se produca in interior. Ai nevoie de multa dragoste, dar dragostea pe care-o primesti este conditionata; esti iubit/a numai daca indeplinesti unele criterii. Dorinta de-a te impune nu duce decat la conversatii fara rost. Nu-ti ramane decat sa pui limite sau sa suferi.

Gemeni: Luna plina iti aduce probleme in relatii. Incerci sa critici pe cineva, sau esti criticat, dar nu ajungi nicaieri cu vorba. Esti constient de asta. Ti se pare ca cineva te manipuleaza. Iti este greu sa reactionezi si nu este usor sa faci exact ce doresti tu. Te simti limitat, parca ai cara problemele tururora. Simti poate ca este necesar sa parasesti o relatie care-a devenit obositoare, dar daca simti ca esti pe cale de-a fi parasit, s-ar putea sa nu poti sa accepti schimbarea. Incercarea de-a lua masuri poate duce la alte probleme - ai grija cu impulsivitatea, cu gelozia, cu riscurile financiare.

Rac: Aceasta luna plina te oboseste si la munca in general nu poti sa colaborezi acum cu nimeni pentru ca aveti idei atat de diferite. Te simti obosit/a pentru ca de exemplu viata sociala si romantica este destul de organizata, stricta, lipseste bucuria, inspiratia, si domina rutina. Poate ca oamenii care pretind ca tin la tine, iti pun fel de fel de piedici, asa ca si cand vrei sa incalci rutina, sa-ti exprimi creativitatea, te simti limitat/a, iar tu ai nevoie de libertate. Pe 14 iunie, cand Marte si Pluto te streseaza, o relatie cu un partner sau prieten bun trece prin mari provocari. Ai grija cu nervii si agresivitatea.

Leu: Poti dori sa intri intr-un joc de idei sau de cuvinte care poate ca ar fi cazul sa-l eviti, dar poate ca ai nevoie de claritate, sau de-a te impune. Familia nu-ti acorda poate recunoasterea pentru tot ce faci pentru ei, si poate ca exista o problema destul de grava cu cel putin unul dintre parinti. Relatiile amoroase iti provoaca probleme, poate pentru ca nu simti nici un fel de sinceritate, dar pe 14 iunie, cand Marte in casa comunicarii creeaza o provocare impreuna cu Pluto in casa muncii si-a sanatatii, s-ar putea sa spui lucrurilor pe nume, si s-ar putea sa te enervezi si sa vorbesti fara sa gandesti.

Fecioara: Probleme pot apare in familie sau in casa. Nu ajungi absolut nicaieri cu confrontarile. Dorinta ta de-a spune ceea ce ai pe suflet, s-ar putea sa fie intr-un fel sau altul impiedicata si te poti simti marginalizat/a. Probleme cu banii iti provoca alte dureri de cap, mai ales daca ii pierzi luand riscuri pripite, sau daca trebuie sa-ti ajuti pentru a mia oara copiii.

Balanta: Trebuie sa ai o discutie cu cineva neaparat, dar degeaba o ai. Nu pare a duce nicaieri. Nici un fel de negociere nu merge bine - singura sansa este sa compromiti si atunci esti impacat macar cu altii daca nu esti impacat cu tine insuti. Probabil ca banii pot produce unele restrictii care-ti afecteaza viata sociala si intima. Ai grija - nu cheltui mai multi bani decat ai. Problemele cu oamenii din jurul tau, in mediul imediat, devin din ce in ce mai dificile. Pe 14 iunie pot iesi scantei si s-ar putea sa ai probleme cu agresivitatea si impulsivitatea, si in cazuri extreme poate exista violenta in casa.

Scorpion: Discutiile care au de-aface cu banii nu merg super si problemele pot culmina. Este evident ca cineva te foloseste sau te iubeste numai atunci cand esti de ajutor. Marte si Pluto pe 14 iulie, o zi dupa luna plina, poate creea tot felul de intrigi si barfe rautacioase care nu-s lipsite de consecinte.

Sagetator: Simti ca este nevoia sa te impui, dar confrotarile cu cineva pot fi rezolvate numai prin a lasa de la tine, daca nu lasa celalalt de la el sau ea. Gasesti mereu comfort in viata familiara, si siguranta in casa ta, unde te poti simti tu. Dar viata sociala poate trece prin iesiri furioase si neplaceri din cauza banilor. Poti lua parte in greve si demonstratii.

Capricorn: Probabil ca aceasta luna plina iti dezvaluie un mister pe care nu l-ai priceput in trecut. Desi simti ca altii nu-s sinceri, cel mai bine este sa te faci ca ploua, pentru ca nu ajungi nicaieri cu intrebarile. Ai grija insa cu nervii pe 14 iulie, pentru ca Marte si Pluto iti creeaza o stare de tensiune si nervi insuportabili si pentru tine si pentru altii.

Varsator: Vrei sa termini o treaba, sa pui la punct o problema, sa atingi un tel important. Dar nu este chiar foarte simplu. Nu primesti suportul familiei. Probleme cu parintii pot apare - pentru ca te simti prins la mijloc. Poate ca si casnicia trece prin unele probleme - nu mereu poti sa faci ce doresti, cum doresti. Trebuie sa iti asumi toata raspunderea pentru ca altii nu te ajuta - mai degraba te acuza.

Pesti: Vrei sa te impui, dar nu te baga nimeni in seama, si simti ca esti in plus, si ca vorbesti in plus. Desi vorbesti vrumos si iti folosesti competenta sociala, te simti limitat, nu poti sa vorbesti in largul tau. Cuadratura intre Marte si Pluto pe 14 iunie iti provoaca probleme in viata sociala. Nu simti ca primesti ce doresti de la altii, sau ca poti sa-i convingi, si ca totul se intoarce impotriva ta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu