miercuri, 25 iunie 2014

Luna Noua in Rac 27 Iunie 2014


 Luna noua semnifica un nou inceput. Luna noua de pe 27 iunie are loc in zodia Rac. Racul este zodia care este legata de mama, de patrie, de casa si familie, si dorinta noastra de-a fi iubiti si tratati cu grija de altii. Aceasta luna noua este influentata de Pluto printr-o opozitie, facand-o cam intensiva dar si de Neptunus, care creeaza inspiratie, vise si asteptari pozitive. Ca sa fim sincer, aceasta luna nou, aduce mister, fantezie, imaginatie dar poate si creea dezamagire. Totul depinde de propria ta situatie.


Berbec: Luna noua are loc in casa familiei. Oppozitia cu Pluto poate creea frica si nesiguranta, dar trigonul cu Neptunus poate creea compromise si ideea ca totul se schimba in bine, cu putina rabdare. In iulie vei avea destul de multe provocari care-ti afecteaza casa, familia, sentimentul de siguranta, dar ai noroc mare pe 9 iunie cand Jupiter imbratiseaza soarele intr-o conjunctura.

Taur: Luna noua are loc in casa comunicarii si-a interactiunii. Incepe o noua discutie, sau un nou debat, dar ai de aface cu oameni destul de agresivi sau opinionati si incapatanati. Trebuie sa te astepti la un compromis, si de aceea nu prea exista sinceritate. Soarele in Rac poate sa-ti aduca multe scrisori, multe mesaje si poti sa-ti faci noi cunostinte. Insa ai grija cu oamenii nesinceri in jurul acestei luni noi, pentru ca influenta lui Neptun este destul de puternia. Asteapta cateva zile si vei afla adevarul.

Gemeni: Luna noua are loc in casa banilor. Opozitia cu Pluto iti poate creea o problema economica - poate apare o plata neasteptata. Insa trigonul cu Neptun te poate ajuta sa gasesti solutii creative. Fii pe faza insa, pentru ca Neptun are o influenta destul de puternica si devine negativa in cateva zile. Banii pot creea probleme si luna viitoare, insa pe 9 iulie poti avea mare noroc.

Rac: Luna noua in zodia ta este luna ta noua personala. Incepe un an nou pentru tine, cu noi sperante, noi idei dar si-o problema parca de nerezolvat care afecteaza o relatie. Nu te minti insa pe tine insuti, si nu avea asteptari foarte mari. Faci poate un compromis sau incerci sa-ti imaginezi ca totul este bine si frumos. Intr-o buna zi insa, poate ca este necesar sa ei o decizie importanta.

Leu: Luna noua in casa secretelor creeaza intuitie profunda, insa s-ar putea sa te minti pe tine insuti, pentru ca nu totul este ceea ce pare. Cand esti din nou in forma, incearca sa-ti faci o parere mult mai clara.

Fecioara: O luna noua iti afecteaza viata sociala. Poate ca ai de-aface cu oameni care sunt obsedati intr-un mod sau altul. Unii dintre voi pot avea niste probleme cu altii care nu par a avea solutie. Neptun te ajuta insa sa speri, sa compromiti, sa ai curajul sa crezi in lume si-n bunatatea lumii. Ai grija insa, pentru ca in urmatoarele 2 zile s-ar putea sa fii un pic cam deceptionat/a.

Balanta: Te poti simti fortat de familie sa prestezi, si nu duci lipsa de imaginatie. Dar deoarece esti nesigur, sau inca nu este timpul pentru actiune, cladesti in minte palate de nisip care se pot spulbera oricand. Incepand cu luna August, nu te mai simti la fel de presat. Ai rabdare si nu crede in promisiuni desarte.

Scorpion: Fara imaginatie si fantezie, nu poti sa gasesti nici o solutie in situatia de fata. Discutiile cu altii nu merg prea bine pentru ca nu te poti intelege cu lumea. Compromite, dar nu te minti pe tine insuti, si ai grija cu dragostea. Acum totul poate arata bine, dar in cateva zile poti simti ca totul se schimba in rau. Foloseste imaginatia ca o sursa de inspiratie pentru proiecte creative. Mercur este retrograd asa ca nu poti incepe usor proiecte noi pana pe 1 iulie.

Sagetator: Poate ca nu ai banii necesari acuma, insa stii exact ce ai face cu ei daca ai avea acei bani. Fii insa atent, pentru ca nu-i bine sa investesti acum, cu Mercur retrograd. Pune-ti planurile la punct prima data si analizeaza fiecare aspect.

Capricorn: Aceasta luna noua iti afecteaza relatiile. Ca sa ajungi la o intelegere trebuie sa comunici in mod efectiv. Intrebarea este insa, in cine te poti increde? Poate ca esti obligat/a sa te faci ca ploua pana ai mai multa claritate.

Varsator: Poate ca esti convins/a ca ce ti-ai propus nu se mai poate face. Asa ca vrei neaparat sa gasesti alte solutii, care-ti aduc bani si prosperitate. Nu incepe nimic pana nu esti sigur ca functioneaza, si incearca sa fii realist.

Pesti: Se pare ca prieteniile vechi merg prin timpuri grele, dar tu continui sa inspiri lumea din jurul tau, pentru ca vrei sa-i ai in jur. Poate ca ii atragi, dar ai grija ce fel de oameni atragi. Chiar acum, oricat de nobile sunt intentiile tale, s-ar putea sa te simti putin cam dezamagit/a in cateva zile. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu