vineri, 20 iunie 2014

Legea Atractiei - cum manifestezi usor ceea ce-ti doresti


Probabil ca nu o sa vezi lume care foloseste Legea Atractiei si care are succes, daca incearca sa atraga lucruri pe care nu le doreste cu adevarat. Poate ca ai fi in stare sa spui: "Normal, dar toti dorim milioane!" La un nivel mult mai adanc insa, realitatea este mult mai diferita.

Unele lucruri nu le primim pentru ca le dorim din cauza care nu vibreaza cu cine suntem noi ca persoane. Credem ca dorim acele milioane, insa pe undeva, ne simtim nesiguri. Simti intr-adevar ca meriti acei bani? Te gandesti cu groaza la schimbarea in viata care ti-ar produce-o in viata? Universul tine cont de aceste lucruri. Apoi putem sa vorbim si despre incredea noastra in puterea interioara.

Sonia Choquette, autorea cartii "The Answer is Simple" spune ca vei manifesta ceea ce iti doresti de fapt, ceea ce deja exista in propria ta esenta, ceea ce poti inr-adevar sa devii, sa fii, ceea cu care te poti simti comfortabil.

Bine inteles ca poti sa-ti "antrenezi" aceasta esenta prin a lucra cu idea ca intr-adevar ai o putere personala si ca intr-adevar meriti ceea ce-ti doresti. Dar nu poti manifesta nimic decat atunci cand dorinta iti este pura si nu vine din minte ci din inima.

Cum poti sa inveti sa crezi in puterea personala?
Aminteste-ti reusitele, scriele pe o hartie. Incepe sa manifestezi lucruri mici - o cafea de exemplu intr-un moment cand ai intr-adevar nevoie de ea si nu-i usor de procurat.

Cum devii ceea ce-ti doresti sa manifesti?
Fii o persoana care stie sa-si enumere calitatile si mofturile. Fa un pact cu un cerc de prieteni si compimentativa reciproc. Pune la indoiala gandurile si sentimentele negative si gandeste critic, de ce nu crezi intr-adevar ca nu meriti una sau alta.

Un exemplu - manifesta dragostea.
Autocomplimenteaza-te. Scrie o lista cu toate lucrurile care sunt frumoase, calitatile interioare si exterioare. Nu te sfia cand primesti un compliment de la altii. Roaga-ti prietenii sa te complimenteze si sa-ti aminteasca cat de extraordinar/a esti si ce gaseste iubitul pe care-l manifesti la tine .Intoarce bine inteles gestul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu