sâmbătă, 7 iunie 2014

Cuvinte cheie pentru planete in Astrologie


In astrologie, pamantul este centrul sistemului solar, iar soarele, luna, Pluto, Chiron sunt considerate planete. Perspectiva pe care-o avem de pe pamant, rezulta in faptul ca uneori planetele par a se misca invers, desi in realitate asta nu se intampla. "Planetele" sunt energii diferite afectandu-ne diferit pentru ca pentru fiecare zodie, ele se situeaza in diferite case astrologice si de aceea afecteaza diferite aspecte din viata noastra.


Soarele: Iti arata cine esti tu de fapt, esenta ta, vointa, individualismul, vitalitatea, dorinta de putere si reprezinta in general barbatii.

Luna: Luna reprezinta sentimentele tale, subconstientul, instinctele, obisnuintele, amintirile si femeile in general.

Mercur: Felul in care comunici, felul de-a gandi, istetimea mintii, mesajele, scrisorile.

Venus: Venus reprezinta relatiile, armonia, dragostea, atractia, sarmul, frumusetea, artele, comfortul, luxul, posesiunile, averea.

Marte: Pasiune, agresivitate, conflict, razboi, actiune, energie fizica, curaj, motivatie.

Jupiter: Cea mai norocoasa planeta este Jupiter. Jupiter este planeta expansiunii, dar si a excesului. Totul ce-i atins de Jupiter creste, infloreste, se dezvolta.

Saturn: Malificul Saturn nu este chiar atat de malific daca ne gandim bine. Saturn reprezinta lectiile in viata, drumul greu in viata, limitatii, restrictii, disciplina, fricile, dar si stabilitate, responsabilitate, structura si ambitie.

Chiron: Iti arata unde esti lovit, si ce trebuie sa vindeci. Este asociat cu energie holista.

Uranus: Dorinta de libertate, geniu, originalitate, neasteptatul, ganduri si actiuni originale, inventii noi, tehnologie, revolutii si transformari sociale.

Neptun: Neptun are doua fete, la fel ca si alte planete, insa Neptun este periculos prin felul in care se exprima. Partea buna este fantezila, visele, imaginatia, spiritualitatea, compasiunea, inspiratia. Partea proasta este realitatea falsa pe care-o creeaza - iluzie, deceptie, minciuni, manipulare, escapism, fuga de realitatea.

Pluto: Pluto este o planeta foarte mica, insa produce multa intensitate. Are de aface cu lupta de putere, eliminarile, distrugere, renastere, transformari profunde, obsesiile.

Soarele iti arata in horoscop adevarata esenta - zodia ta. Ascendentul este a doua zodie, care creeaza impresia pe care-o lasi. Cei care au ascendentul si soarele in aceeasi zodie sunt mai autentici ca ceilalti. Aparentele si esenta este aceeasi.

Astrologii considera de obicei ca prima casa este casa Ascendentului, insemnand ca soarele poate fi plasat in alta casa astrologica. Parerea mea si a altor cativa astrologi este insa ca prima casa este casa in care este soarele pentru ca este mult mai reala.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu