joi, 12 iunie 2014

7 sfaturi pentru succes de la Coco Channel


Coco Channel a revolutionat moda si-a eliberat femeile din corsete. A insemnat mult pentru feminism, fiind un rol model pentru femeile de succes. Iata cateva sfaturi de la ea legate de succes.


1. Nu toti stiu, insa daca vrei succes trebuie sa devii atat de bun la o anumita meserie incat esti greu sau imposibil de inlocuit. Coco Chanel a spus: "Ca sa fii de neinlocuit, trebuie sa fii diferit."

2. Individualitatea este subestimata. Normal ca suntem dependenti de altii, insa oamenii de succes sunt originali, si atrag creeaza noutate in viata altora, a maselor. Coco Chanel a spus: "Cel mai curajos act este sa ai o gandire independenta."

3. Eleganta este un lucru frumos si toti suntem atrasi de eleganta. Coco Chanel a spus: "Eleganta nu este pentru cei care au evadat adolescenta, ci este pentru cei care deja posedeaza viitorul." Si a mai spus ca "Eleganta nu consista in a-ti pune o alta rochie pe tine."

4. Sunt cativa oameni care cred ca daca zic o minciunica, temporar, castiga ce doresc. Insa oamenii autentici sunt cei mai de succes, pentru ca intr-adevar au de oferit ceva real, ceea ce creeaza incredere si de aceea succes. Coco Chanel a spus: "Timpurile anevoioase trezesc o dorinta instinctiva de autenticitate." Nu esti de acord? Nu vine intr-adevar timpul in care trebuie sa incepi a sa fii cinstit cu tine insuti macar? Daca te afli intr-o situatie dificila incepe cu a-ti recunoaste problemele acum, aici.

5. Te-ai impotmolit? Sunt lucruri pe care vrei sa le faci, insa n-ai aia, n-ai unde, n-ai cu cine, nu poti? Este timpul sa cauti alta cale pentru ca posibilitatile sunt nenumarate. Coco Channel a spus: "Nu-ti piede timpul batand intr-un perete, sperand sa-l transformi intr-o usa."

6. Se spune ca omul este atat de diferit de alte specii, pentru ca este inventiv si creativ. Coco Channel a spus insa: "Cei care creeaza sunt putini, cei care nu creeaza sunt multi. De aceea ultimii numiti au putere." Descopera-ti sursa creeativa si inventiva si creeaza pentru cei multi, care inca nu au descoperit-o. Au nevoie de tine.

7. Coco Channel a spus: "De cate griji nu scapa omul cand nu decide sa devina ceva, ci cineva." Te las pe tine sa tragi concluziile aici, dar vreau sa-ti pun o intrebare: Meriti mai mult?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu