duminică, 22 iunie 2014

10 sfaturi legate de Legea Atractiei (Bob Proctor)


Uneori avem nevoie de inspiratie. In filmul "Secretul" a participat Bob Proctor care este unul dintre pionerii Legei Atractiei. Iata cateva citate de la el:

1. "Gandurile devin lucruri. Daca vezi un lucru in minte, il vei tine in mana."
2. "Castigatul banilor este cel mai usor lucru din lume dar trebuie sa inveti mai intai cum."
3. "Imagineaza-ti ca traieste in abundenta, si o vei atrage. Functioneaza intotdeauna."
4. "Pune-ti un tel atat de mare, atat de imbucurator, care te incita si te sperie totodata. Scopul tau trebuie sa fie un scop atat de atragator, atat de mult in linie cu baza ta spirituala, incat nu poti sa ti-l mai scoti din minte. Daca nu te trec fiorii cand iti pui un tel, atunci nu este suficient de mare."
5. "Tot ceea ce cauti te cauta pe tine. De aceea tot ce-ti doresti este deja al tau. In realitate nu primesti nimic. Devii pur si simplu din ce in ce mai constient de ceea ce este deja a tau."
6. "Sa incepem sa ne gandim la lucrurile pentru care simtim gratitudine, si sa ne punem gandirea in aceasta vibratie. Binele incepe sa vina pentru ca un gand duce la alt gand."
7. "Daca stii deja exact cum poti sa-ti indeplinesti un tel, telul nu este suficient de maret."
8. "Fii ca un timbru. Stai lipit pana ajungi acolo."
9. "Traim aceasta viata (incarnare) o singura data. Putem sa mergem prin ea in varful picioarelor, sperand ca putem ajunge la moarte fara mari cicatrice, sau putem sa traim o viata adevarata si completa in care ne atingem telurile si ne realizam visele cele mai salbatice."
10. "Singurele limite sunt cele impuse de noi."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu