duminică, 4 mai 2014

Mercur in Gemeni, 7 mai 2014

Planeta Mercur este asociata cu conversatiile, gandirea, informatia si inteligenta. In Gemeni, ar fi cazul sa se simta acasa. Trigonul cu planeta Marte in Balanta ne poate duce lucruri bune. Hai sa vedem cum:


Berbec: Mercur in Gemeni poate sa-ti aduca capacitatea de-a gasi aliati in timpuri dificile. Desi Marte in Balanta si Venus in zodia ta poate creea incompabilitate si conflicte, Mercur in casa comunicatiei impreuna cu Marte in casa relatiilor iti aduce aliati. Increderea in tine, in puterea ta de convingere, este de invidiat. Asa ca nu vei avea numai dusmani ci si prieteni. Cu putin efort cooperatiile iti vor aduce succes si implinire, si-ti vor face viata mai usoara.
Taur: Mercur in casa banilor te poate ajuta in negocieri care-ti asigura succes in bani. Marte se afla in casa muncii, asa ca poti sa-ti negociezi un salar mai mare. Daca scrii ca meserie (jurnalist, PR, etc.) apar sanse noi care-ti asigura succestul material.
Gemeni: Desi viata sociala poate creea tot felul de surprize mai putin placute, dupa 7 mai, Mercur te ajuta sa-ti folosesti competenta sociala intr-un mod in care poti sa castigi atentia altora, pe care pur si simplu ii vrajesti. Iti exprimi creativitatea cu usurinta, si nu esti lipsit de umor si carisma. Viata devine mai frumoasa cand o imbratisezi din plin, cu bune si rele.
Rac: Siguranta care ti-o da casa si familia, nu este mereu cea mai importanta. Cel mai important lucru este sa fii sigur pe tine, sa stii cine esti, sa ei decizii mature, si sa poti reflecta in situatii dificile. Intr-un mod sau altul Mercur iti ofera aceste oportunitati de-a evolua in interiorul fiintei tale si cu asta vine linistea.
Leu: Pentru tine Mercur in casa vietii sociale inseamna multe discutii si popularitate. Iti este usor sa te exprimi si sa discuti cu altii intr-un mod firesc si tot odata pasionat. Poti convinge un grup intreg cu usurinta.
Fecioara: Aceste aspecte iti pot asigura succes economic. Desi s-ar putea sa ai o economie fragila, si poate multe cheltueli. Mercur si Marte iti creeaza bani - cu putina straduinta chiar bani buni.
Balanta: Lumea din jurul tau poate ca a luat-o razna. Nu te mai intelegi cu nimeni, pentru ca toata lumea se cearta cu toata lumea. Insa Mercur in Gemeni te ajuta sa te contectezi cu lume nou, care-ti pot aduce idei si oportunitati noi. La fel, toate examenele merg foarte bine si poti intelege lucrurile in perspectiva.
Scorpion: Esti una dintre acele semne care trece prin probleme si intelege ca nu poti schimba lumea. Singura persoana pe care poti s-o schimbi esti tu insuti. Si acum esti in sfarsit motivat/a sa te schimbi, si totul merge mai bine. Asta poate insemna ca sentimental te simti liber/a de opinia altora.
Sagetator: Desi s-ar putea sa fie oameni care te barfesc, esti capabil sa convingi pe altii ca esti om cu caracter nepatat. In dragoste, daca apare competitie, poti sa castigi, sa convingi, sa cuceresti. Relatia ta cu un grup este speciala si daca trebuie sa ei partea cuiva, ei partea celor care te respecta si care-ti ofera suport.
Capricorn: Poate ca familia si cei dragi nu-s de partea ta si poate ca ai probleme in casnicie iar familia zice ca telurile tale nu te vor duce nicaieri. Dar tu stii ce faci si ai ambitie si motivatie. Le vei arata tuturora ca poti sa reusesti.
Varsator: Nu esti nascut chiar ieri. Esti deja istet si stii sa-ti vezi interesul. Insa stii prea bine ca viata nu-i asa simpla acum, si suspiciunile ca ceva nu este in regula sau ca ai dusmani in jur, cresc din cand in cand. Mercur te ajuta insa sa te exprimi, sa aduci bucurie in viata altora, si reusesti vrei nu vrei sa inspiri pe altii. Daca viata devine prea grea sau nu te mai intelegi cu altii, o mica calatorie poate fi exact lucrul necesar - incarca-ti bateriile si largeste-ti orizonturile!
Pesti: Cum faci, cum dregi, reusesti sa pui economia familiei pe picioare. Mercur si Marte te ajuta sa faci investitii, sa-ti platesti datoriile, si rezultatul este ca te simti mai sigur/a pe tine insuti. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu