duminică, 18 mai 2014

Marte Direct in Balanta 20 Mai 2014


Planeta Marte este responsabila pentru ce se intampla in lume acum. Crucea Mare sau Marea Cuadratura in semne cardinale a inceput sa intre in vigoare deja in Decembrie 2014, cand planeta razboiului, agresivitatii, motivatiei, curajului, actiunii si-a energiei a intrat in Balanta. Asa ca Marte a intrat intr-o hora nebuna cu Uranus in Berbec, Jupiter in Rac si Pluto in Capricorn. Deoarece s-a intamplat ca Marte sa treaca printr-o perioada de retrogradare, Marte si-a prelungit vizita in Balanta. 

Pe 1 martie 2014 Marte a inceput sa se miste invers din perspectiva noastra pe pamant si intre 20-23 aprilie Marea Cruce Cardinala a format aspecte exacte, una drinte aceste aspecte fiind o cuadratura intre Pluto-Uranus. Vom mai avea parte de inca 2 cuadraturi intre Pluto si Uranus, una in decembrie 2014 si alta in Martie 2015. 

Luna aprilie a fost destul de bizara pentru ca a fost afectata si de 2 eclipse, una lunara in Balanta pe 15-16 aprilie, care a fost destul de trista. Cealalta a fost o eclipsa solara in Taur - mult mai fericita - producand pentru multi o schimbare in bine intr-un domeniu al vietii. 

Problemele insa nu s-au sfarsit inca. Marea Cruce Cardinala se dizolva in a doua jumatate a lunii iulie, iar in iunie vom vedea rezultatele intamplarilor care au inceput sa se desfasoare deja in ianuarie 2014. Date importante sunt 14 iunie cand Marte direct creeaza o cuadratura cu Pluto, si 25 iunie cand avem de-aface cu o surprinzatoare opozitie intre Uranus si Marte. Iunie este dificila si pentru ca Mercur este retrograd intr-un semn cardinal de apa (Rac), afectandu-ne stilul de comunicare si relatiile, incetinindu-ne deasemeni.

Planeta Marte retrograda creeaza tendinte pasiv-agresive, dar si stagnare, chiar monotonie. Dar pe 20 mai, Marte incepe miscarea directa, si probabil ca vom putea merge inainte; devenim mai sinceri, mai derminati, pusi pe treaba, ambitiosi, si motivati sa facem fata obstacolelor. 

Berbecii vor crea aliante noi, si se vor lupta contra dusmanilor bine cunoscuti.
Taurii vor munci de zor si vor face progrese la munca desi stresul este uneori insuportabil.
Gemenii vor fi mai pasionati ca niciodata.
Racii isi vor apara familia si siguranta.
Leii vor motiva si incuraja pe altii.
Fecioarele vor face bani.
Balantele vor izbandi prin orice provocare.
Scorpionii se vor simti mai puterinici ca niciodata fara sa stie de ce.
Sagetatorii se vor uni cu altii pentru un caz.
Capricornii vor face progrese in cariera.
Varsatorii vor lupta pentru dreptate si-si vor apara ideile. 
Pestii vor avea puterea sa se schimbe din interior, castigand increderea altora si-n sine. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu