luni, 12 mai 2014

Luna Plina in Scorpion 14 Mai 2014

Pe 14 Mai, cand Venus creeaza o cuadratura cu Pluto, viata ne este afectata de-o luna plina in Scorpion. Aceasca luna plina este destul de puternica, insa nu neplacuta. Trecem poate prin momente bizare dar ne renastem mai destepti si mai puternici.

Berbec: Luna plina in scorpion te ajuta sa scapi de-o controversa din viata ta. Se poate sa incerci sa-ti abuzezi carisma, dar in acelasi timp alcineva incerce sa faca abuz de putere.

Taur: Orice s-ar intampla astazi, totul se termina cu bine. O relatie devine mai puternica, mai stabila. Aveti multe in comun. Puteti sa impartiti si bucuria si necazul.

Gemeni: Esti destul de sigur pe tine insuti, dar ti-e frica de intimitate, de-a imparti ce este al tau cu altcineva. Poate ca totusi trebuie sa iti castigi incredea in lume si sa dobandesti incredea altora. Arata ca te tii de cuvant.

Rac: Dramele nu iti lipsesc din viata, dar pentru dragoste lupti. Astazi vei reusi sa invingi orice problema pentru ca stii sa iubesti.

Leu: Iti dai seama poate din intamplarile zilei ca-n straini nu te poti increde. La urma urmei cand nu conosti persoana nu poti sa stii de la inceput ce are in cap. Insa te poti increde in tine, in familie si-n persoanele dragi. Deasemeni o problema legata de casa, locuinta sau familie se rezolva.

Fecioara: In sfarsit poti sa vorbesti cu cineva despre lucruri care te privesc si care sunt intr-adevar importante. Nu este ziua ce-a mai fantastica insa poate ca unele lucruri se intampla pentru ca sa ne trezeasca la realitate. Intelege de ce simti ce simti, si comunica cu altii intr-un mod adult.

Balanta: Relatiile merg prin probleme si poate prin intrigi. Nu te intelegi prea bine nici cu familia. Insa poti sa ai incredere in faptul ca ai banii necesari acum. Toti s-au inselat, insa tu nu.

Scorpion: Luna plina in zodia ta inseamna ca o faza in dezvoltarea ta personala s-a incheiat. In sfarsit ai si curajul necesar sa-i spui cuiva care mereu creeaza probleme ceea ce te deranjeaza.

Sagetator: Din probleme, invatam. Ceva nou se reveleaza, si intelegi sursa necazurilor. Poti sa te lasi de-un viciu si viata prinde o alta nuanta.

Capricorn: Desi o problema intima nu pare a dispare si esti destul de nefericit/a, ai suportul prietenilor. Poate ca ai curajul acum sa ei contact cu o organizatie care iti ofera acest suport.

Pesti: In ultimul timp banii au creeat niste probleme legate de viata sociala sau un scandal a afectat felul in care lucrezi ca membru intr-un grup, organizatie sau asociere. Insa cu aceasta luna plina este timpul sa ei o decizie. Te vei simti mult mai bine dupa aia. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu