luni, 26 mai 2014

Luna noua in Gemeni, 28 Mai 2014


In fiecare primavara avem o luna noua in Gemeni. Anul trecut luna noua ne-a adus noi revelatii de la Edward Snowden. Asta pentru ca zodia Gemenilor, are de-aface cu informatii, inteligenta, comunicare.

Luna noua in Gemeni anul acesta, pe 28 Mai 2014, este un pic diferita. Nu zic ca nu aflam lucruri noi despre spionaj si supraveghere sau ca Edwards Snowden sau liderul de la Wikileaks nu trece printr-o noua faza. Apropos, la luna noua din Gemeni in 2012, Julian Assange s-a mutat la Ambasada in care locuiesti si acum.

Ceea ce este evident cand este vorba de luna noua pe 28 Mai 2014, este misterul pe care-l produce Neptun in Pesti. Luna noua creeaza o cuadratura cu Neptun, iar pe 29 Mai, soarele formeaza o cuadratura tot cu Neptun. Este un timp al dezinformatiilor, a minciunilor, a iluziilor. In aceeasi zi, Mercur, stapanul Geminilor formeaza insa o sextila cu Venus in Berbec. Aceasta sextila poate trezi spiritul creativ si dorinta de-a clarifica lucrurile.

Fiecare zodie este si ea afectata de aceasta Luna Noua. Hai sa vedem in ce sens.

Berbec: Luna noua in casa comunicarii iti aduce vesti noi, informatie noua, dar si foarte multa confuzie, neincredere. Cum comunici cu lumea este important. Daca te gasesti acuzat de ceva, foloseste-ti carisma.

Taur:  Luna noua in casa banilor, iti poate aduce o pierdere. Nu iti pune increderea in promisiuni desarte, nu ajuta oamenii care vor sa te foloseasca. Cel mai important este sa-ti asculti inima.

Gemeni: Poate ca succesele din ultimul timp ti s-au urcat la cap. Te supraestimezi. Cand te intalnesti cu lumea care doreste explicatii sau care doreste suportul tau, este mai bine sa accepti provocarea.

Rac: S-ar putea sa afli lucruri care iti sunt impartasite numai tie. Este greu sa stii daca ce afli este adevarat sau nu. Confuzia este destul de mare pe 28 si pe 29. Ai rabdare pentru ca deja pe 30 lucrurile se amelioreaza.

Leu: Aceasta luna noua iti cere sa fii precaut/a cu banii, posesiile, cuvintele, impartasirile. Cel mai bine este sa nu crezi in lume. Inainte de-a accepta o oferta gandeste-te bine. Evita de asemenea alcolul si alte stimulante.

Fecioara: Aceasta luna noua iti poate aduce in viata un nou partener care promite multe dar care nu se tine de cuvant. Fii atent/a pentru ca s-ar putea sa ti se faca o oferta buna dar te vei simti inselt/a.

Balanta: Fii pe faza. Esti pe cale sa iti supra-apreciezi sansele de-a primi de munca, sau de-a primi o promotie. La fel, ai grija cu alcolul, medicamentele si alte stimulante. Calatoriile pot merge prost, iar strainii pe care-i intalnesti probabil nu sunt de baza, sau incearca sa te insele.

Scorpion: In aceste momente poti fi foarte nesigur/a pe tine. Problemele in dragoste pot fi mari, pentru ca nu mai ai incredere. Riscuri economice nu trebuie sa fie luate. Daca mergi la o distractie, ai grija cu alcolul si de cine te indragostesti.

Sagetator: O problema intr-o relatie poate sa apara acum din cauza necinstei sau a neintelegilor. Nu trage concluzii subite despre altii.

Capricorn: La munca apar informatii ciudate si poate ca nu mai stii ce sa crezi sau pe cine sa crezi. Poate ca este pur si simplu vorba de-o neintelegere. Incearca sa astepti pana pe 30 inainte de-a lua decizii importante.

Varsator: Nu-ti risca banii si nu crede ca oferta adusa este reala. La urma urmei te poti insela amarnic. Ai grija si-n dragoste.

Pesti: Poti sa fii tentat sa minti pe cineva care-ti este apropiat. Nu vei putea sa scapi cu fata curata. Deasemenea bineinteles s-ar putea sa fii inteles gresit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu