marți, 6 mai 2014

Iunie 2014 - Marea Cuadratura Cardinala si Mercur Retrograd

Iunie nu este o luna necomplicata. Marea cruce cardinala formeaza 2 aspecte care decid rezultatul evenimentelor care au inceput sa se desfasoare deja in Ianuarie, poate chiar deja in Decembrie 2013, cu intrarea planetei Marte in Balanta.


In afara de acest lucru, Mercur este retrograd intre 7 iunie si 1 iulie in Rac si Gemeni. 


Cele doua aspecte coincid cu o luna plina in Sagetator cand lucrurile culmineaza, si cu o luna noua in Rac, aducand un nou inceput.


Marea Cuadratura

Primul aspect are loc pe 14 iunie, o zi dupa luna plina in sagetator. Planeta Marte in Balanta creeaza pe aceasta data tensiune datorita cuatraturii cu Pluto in Capricorn. Desi Balanta este un semn al balantei, armoniei si-a justitiei, Capricorn este un semn al puterii, si al structurii. Pamant si aer, agresivitate si lupta de putere. Oare aceste lupte de putere vor fi intr-adevar balansate si cumpatate?

Luna plina in Sagetator, o zodie de foc, care are de-aface cu politica, religia, strainii si educatia, are loc pe 13 iunie. O luna plina indica culminare.

Al doilea aspect interesant se produce pe 25 iunie. Uranus formeaza o opozitie cu Marte. Acest conflict poate fi mai incins ca precendentul. Aer si foc. Uranus aduce surpriza. Ceea ce se v-a intampla, ne v-a lua prin surprindere.

Dar pentru fiecare sfarsit exista un nou inceput. Pe 27 iunie, avem parte de-o luna noua in Rac. Aceasta luna noua ne aduce speranta.

Mercur Retrograd

Pe data de 7 iunie Mercur incepe o faza retrograda in Rac si se intoarce pe 17 iunie in Gemeni. Mercur poate creea neintelegeri, intarzieri, greseli, decizii pripite. Racul, semn de apa, are de-aface cu casa, radacinile, familia, natiunea, relatiile cele mai importante. Gemenii, semn de aer, are de-aface cu informatia, viata sociala, comunicarea. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu