sâmbătă, 3 mai 2014

Horoscop Lunar Mai 2014

Soarele este in Zodia Turului. La multi ani la toti nativii. Luna trecuta s-a terminat cu o eclipsa solara in aceasta zodie de pamant, aducandu-ne un nou sens de stabilitate in viata. Crucea cardinala ne afecteaza inca. Dar in mai 2014, vom simti ca viata devine mai buna, desi unele probleme nu au disparut si nu dispar pana la sfarsitul lunii iulie. 

Dorim la toti o luna placuta. Iata cateva cuvinte despre Mai 2014 pentru fiecare zodie.

Berbec
Desi relatiile pot trece prin momente grele, vei avea sansa sa formezi aliante noi in aceasta luna.

Taur
Nu scapi de barfe si intrigi dar daca stii cu cine trebuie sa te aliezi, vei avea numai de castigat. De pe 7 mai vei face progrese la munca.

Gemeni
Viata sociala poate deveni uneori prea dificila, dar ai noroc pentru ca esti creativ si un optimist, mai ales in ultimele trei saptamani ale lunii. Spre sfarsitul lunii nu trebuie sa ti-o ei in cap pentru ca luna noua in Gemeni iti poate aduce surprize neplacute.

Rac
Oamenii importanti in viata ta, raman in viata ta si nu te lasi de ei. Insa in acelasi timp trebuie sa ai grija, pentru ca in special o femeie iti poate aduce necazuri si te poate vorbi de rau. Lectia este insa sa ai incredere in tine.

Leu
In continuare trebuie sa fii constient ca sunt elemente in viata ta care-s foarte subtile. Lucrurile nu-s mereu asa cum par la prima vedere. Ai grija de tine, de sanatatea ta, si accepta faptul ca lumea te indrageste mai mult. Incet incet popularitatea creste.

Fecioara
Multe lucruri nu-s prea bune in viata acum, si banii pot fi o problema importanta, dar dupa data de 7 ai mai mult noroc. Ai grija insa pentru ca s-ar putea sa cheltui mai mult.

Balanta
Familia este importanta dar ai nevoie si de libertate. Trebuie sa devii independent/a, sa te dezvolti ca individ asa cum doresti tu si cum iti este necesar. In luna mai parca ai mai multa ambitie si idei stralucite. Tot felul de debaturi merg bine. Conectiile cu lumea din strainatate sau internationale se inmultesc. Este o luna superba pentru studii.

Scorpion
Planeta Marte iti poate motiva forta pe care o ai in tine si de care inca nu esti constient/a. Discutiile si debaturile nu merg extraordinar de bine mereu, dar iti este usor sa conversezi cu altii intr-un mod in care te face sa te simti bine. Nu mereu trebuie sa ai dreptate si-ti dai seama si ca ai de-aface cu oameni destul de diferiti.

Sagetator
Dragostea poate trece prin drame complicate in luna asta, insa Venus in Berbec iti da forta sa lupti pentru ce iubesti. Desi cheltuielile sunt mari, si crucea celtica continua sa te provoace. La fel ca celelalte zodii de foc, in luna mea, dupa data de 7, viata sociala incepe sa se imbunatateasca.

Capricorn
Viata de zi cu zi poate fi instabila, si relatiile trec in continuare prin fel si fel de probleme. Insa poti sa compensezi. La munca esti persoana de incredere si ai sansa sa avansezi si sa progresezi.

Varsator
In continuare discutiile cu altii pot creea provocari. Un element ascus iti face viata dublu de grea. Ai vreo idee cine-ti/ce-ti pune bete in roate? Poate ca vei fi cel sau ceea care-ti vei da seama la urma urmei ca n-are rost sa te mai chinui cu altii si sa te certi. Razi, distreaza-te, ocupa-te de lucrurile care te inveselesc. Fii creativ/a.

Pesti
Problemele in viata sociala sunt conectate de situatia financiara. Poti trece prin lucruri care pot fi numite scandaluri. Tot ce se intampla te poate insa intari. Familia si prietenii dragi vor fi aproape de tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu