joi, 24 aprilie 2014

Eclipsa Solara in Taur - 29 Aprilie 2014


Din decembrie, de cand planeta Marte a intrat in semnul Balantei, am trecut prin multe. Motivul este ca Marte in Balanta creeaza o Cruce Mare in semnele cardinale si creeaza stres si probleme de care parca nu mai scapam. Pe scena globala, am vazut tensiuni politice si revolte. Aspectele au fost exacte intre 20-23 aprilie, insa continua sa ne afecteze pana la sfarsitul lunii iulie cand Jupiter paraseste semnul Racului, si Marte semnul Balantei (pe 16 respectiv 26 iulie). Marte finnd retrograd intre 1 martie - 20 mai, tendintele pasiv-agresive cresc. Probabil ca ramane de vazut cum evolueaza lucrurile in special in iulie, cand Marte direct reviziteaza unele grade si creeaza niste aspecte dificile.

Pe 29 aprilie insa, eclipsa solara in Taur, ne afecteaza pozitiv. Un nou inceput apare, care pare a deschide noi orizonturi. Depinzand de zodia ta, iata cum te afecteaza:

Berbec: O noua munca, o noua sursa de venit. Telurile economice se indeplinesc.
Taur: O schimbare in viata care duce la dezvoltare personala. Poate incepi sa studiezi sau te muti.
Gemeni: O descoperire iti schimba felul de-a vedea lucrurile si in acelasi timp viata.
Rac: Schibari pozitive iau loc in viata sociala care devine mai activa. Relatiile devin mai importante. Popularitatea creste.
Leu: Aceasta eclipsa iti afecteaza cariera in mod pozitiv. Faci progrese la locul de munca sau avansezi.
Fecioara: Pentru tine aceasta eclipsa poate afecta domenii diferite in viata ta, dar are de aface cu strainatatea, cu lucrurile noi, feluri noi de-a privi viata, justitie, calatoriile lungi, si pagini de internet. Poti gasi dragostea online, sau poti emigra. Poti lansa o pagina de internet sau incepi sa te angajezi intr-o cauza morala sau politica.
Balanta: Schimbarile pot avea loc in tine. Incepe o transformare. Dar poti sa primesti si niste bani sau sa faci o investitie importanta. Relatiile se adancesc. Autocunoasterea devine importanta.
Scorpion: O relatie noua sau noi contacte iti poate transforma viata in mai bine.
Sagetator: In cazul tau schimbarile iau loc la locul de munca. Poti primi o munca noua sau un proiect nou important. Vei avea de castigat.
Capricorn: Cred ca pentru tine aceasta eclipsa solara are de-aface cu trezirea la viata. Poti sa te indragostesti, poti scapa de-un necaz, poti sa descoperi copilul in tine cu toata curiozitatea si pofta de viata. Insa unii capricorni pot avea copii sau pot sa se angajeze intr-un proiect creativ.
Varsator: O schimbare in familie poate produce bucurie. Poate iti cumperi o casa, sau te muti intr-un loc mai frumos.
Peste: Aceasta eclipsa solara deschide caile de comunicare cu lumea si cu mediul inconjurator. Viata sociala se imbogateste. Unii vor incepe sa faca multe calatorii mai scurte care sunt frecvente. Pestii tineri pot lua carnetul de conducere. Altii pot lua o pozitie care are de-aface cu relatii publice. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu