duminică, 1 decembrie 2013

Venus retrograd in Capricorn 20 decembrie 2012 - 31 ianuarie 2014

Venus este planeta frumusetii, a placerilor, a iubirii si a prietieniei. Pe 20 decembrie aceasta planeta incepe o faza retrograda in Capricorn. Venus se misca din punctul nostru de vedere de pe pamant in sens invers.

Venus Rx aduce probleme in casnicie, in dragoste si in prietenii. Suntem nevoiti sa ne reevaluam relatiile si felul in care relationam cu altii. Nu este bine sa luam insa decizii subite si sa rupem relatiile cu altii total in timp ce Venus este retrograd. Venus Rx afecteaza fiecare zodie intr-un mod diferit. Cum te afecteaza pe tine?


Berbec: Venus este retrograd in casa nr. 10. Nu esti la fel de bine vazut. Oamenii iti aduc aminte ca nu still totul si uneori gresesti. Trebuie sa te straduiesti destul de mult sa-ti pastrezi auto-stima si mandria.

Taurul: Venus este retrograd in casa nr. 9. Unele idei trebuie revizuite. Ori sunt gresite ori prea pesimiste. S-ar putea sa alergi dupa lucruri sau persoane gresite. Invata sa respecti pe acei oameni care deja sunt in jurul tau. Nu este bine sa calatoresti acum.

Gemeni: Venus este retrograd in casa nr. 8. Nu prea ai noroc in bani acum si lumea nu prea vrea sa te ajute. Au pierdut poate toata increderea in tine. Incearca sa le dai timpul de care au nevoie si nu incerca sa manipulezi lumea care poate sa te ajute. Fii sincer.

Rac: Venus este retrograd in casa nr. 7, casa relatiilor si a partenerilor de afaceri si de viata. Venus aduce in primul rand probleme in relatiile cu altii, mai ales cu un partener anume. Nu este bine sa rupi o relatie acum cu nimeni, chiar daca este vorba doar de-un prieten sau de-o prietena necinstita. Pune-i pe acesti oameni pe lista cunostintelor.

Leu: Venus retrograd in casa a 6-a creeaza probleme in relatiile la munca, dar casa nr. 6 este si casa seviciului public. Nu prea vrei sa lucrezi pentru altii, sau sa-i ajuti pe cei care te-au folosit sau mintit. Simti poate ca vrei sa-ti oferi mai mult timp tie si nu altora. Oricum daca nu te simti bine la locul de munca sau ai ajutat pe cineva in zadar sau nu ai vazut recompense pozitive, nu trebuie nicidecum sa reactionezi puternic. Da-le sansa sa se explice.

Fecioara: Venus este retrograd in casa nr. 5 care are de aface cu jocuri, viata sociala, dragoste, creativitate si copii. Nu iti place cand cineva se joaca cu emotiile tale sau isi asuma credit pentru munca ta. Chiar si copii pot creea fel de fel de probleme. In dragoste poate ca te simti abuzat/a. Nu trebuie oricum sa exagerezi lucrurile acum. Adevarul c-a invinge.

Balanta: Venus retrograd in casa nr. 4 poate creea intrigi in familie. Relatiile cele mai bune pot trece prin diverse provocari. Poate ca ai priceput ca cei mai buni amici sau alti membri ai familiei nu ti-au luat mereu partea. Problemele in casnicie pot si ele sa devina din ce in ce mai dramatice insa acum nu este prilejul sa ei nici o decizie.

Scorpion: Venus este retrograd in casa comunicatiei si a interactiunii. Intelegi ca lumea din jur este falsa. Auzi numai lucruri care nu prea au de-aface cu adevarul. Poate iti dai seama ca cineva din jurul tau in care ai avut incredere foloseste prea multe tactici ascunse si te minte sau manipuleaza. Cel mai bine este sa lasi totul sa treaca. Oamenii care fac rau la un moment dat vor fi trasi la raspundere. Cand Venus este retrograd nu-i bine sa confrunti pe nimeni in mod direct.

Sagetator: Venus retrograd in casa banilor poate creea prea multe cheltuieli. Acum iti dai seama ca poate banii nu sunt totul. Oamenii din jurul tau sunt si mai importanti. Daca esti acuzat sau acuzi, ca a existat sau exista o anumita inselaciune, fii pe faza, si rezolva problema treptat. Reactiile puternice nu-s bune. Poate ca nu ai fost platit la munca destul sau nu ti s-a valorat munca; poate ca iti dai seama ca rivalul/rivala ta la munca castiga mai mult desi tu muncesti mai mult. Subiectul oricare ar fi este foarte sensibil acum. Nu lua nici o decizie definitiva acum.

Capricorn: Venus este retrograd in zodia ta, in prima casa a personalitatii. Simti ca ti-ai pierdut tot sarmul si toata frumusetea. Lumea nu te poate vedea acum prin cea mai buna prisma. Poate ca nu te mai iubesti pe tine insuti si te consumi pentru ceea ce crezi ca ti-au facut altii. Trebuie sa-i ierti. Lumea te poate chiar interpreta gresit. Nu incerca sa convingi pe nimeni despre nimic acum. Este o faza in viata ta care nu este foarte stralucitoare, dar care vrea sa te invete sa te autoapreciezi indiferent de ce fac sau spun altii.

Varsator: Venus retrograd in casa a 12-a iti aduce aminte de greselile din trecut. Esti poate putin cam pesimism si poate ca simti ca ai niste dusmani ascunsi cu agende ascunse. Poate ca in sinea ta stii ca ai gresit fata de oameni nevinovati si acum este timpul sa te schimbi dar si sa te ierti pe tine insuti.

Pesti: Venus este retrogad in casa nr. 11 care are de-aface cu viata sociala. Daca te-a suparat un prieten s-ar putea sa faci mara zarva, dar incearca sa nu faci asta. Poate ca este mai bine sa astepti si lucrurile se vor imbunatari treptat.


Un comentariu:

  1. Mda este adevarat ce i se intampla cu sanatatea stau prost, dureri de cap, varsaturi, prieteni nu am

    RăspundețiȘtergere