duminică, 28 iulie 2013

Jupiter in Rac - 25 iunie 2013


Jupiter, planeta norocului si expansiunii, a intrat in zodia Racului pe 25 iunie 2013. Planeta Jupiter sta un an in fiecare zodie. Fiecare zodie corespunde unei case astrologice pentru fiecare zodie.


Berbec - Jupiter petrece un an, de pe 25 iunie pana in iulie 2014 in casa astrologica nr.4 care are de-aface cu familia, locuita, radacinile si casa. Jupiter expandeaza si-ti aduce noroc. Casa si familia devine mai mare. Poti avea mai multi musafiri in casa. Copii sunt nascuti in familie. Te poti muta intr-o locuinta mai mare sau de multe ori.  Iti poti cumpara pamant sau o noua locuinta.

Taur - Jupiter petrece un an, de pe 25 iunie 2013 pana in iulie 2014 in casa astrologica nr. 3, care are de-aface cu comunicarea. Vei vorbi cu mai multa lume, competenta sociala se imbunatateste. Vei cunoaste multa lume is vei fi contactat de mai multa lume. Vei putea sa comunici cu altii prin mai multe feluri: email, telefon, TV, video.

Gemeni - Jupiter petrece un an in casa nr. 2, casa banilor. Vei avea noroc in bani si vor apare mai multe posibilitati pentru a-ti creea un viitor mai bun economic. Sansele apar in viata ta dar trebuie sa te folosesti de ele. Mai multe surse de venit pot fi creeate. Somerii pot primi de munca.

Rac - Jupiter petrece un an in zodia ta, in prima casa astrologica, a personalitatii. Te vei dezvolta ca persoana pana in vara anului 2014. Vei avea mai mult noroc si-ti indeplinesti mai usor visele. Trebuie sa fii precaut totusi pentru ca esti inclinat spre excese. Daca stii ce doresti de la viata, norocul iti surade.

Leu - Jupiter iti influenteaza casa a 12-a pana in vara anului 2014. Se spune ca o planeta in casa nr. 12 se ascunde si nu simti efectele ei. Insa fiecare planeta poate avea o influenta subtila pe plan subconstient in casa a 12-a. Daca ai mult bagaj emotional este bine sa nu-l inneci prin influentele medicamentelor sau drogurilor, de ex a alcolului. Este un an bun pentru a lucra cu tine insuti si pentru a te intelege mai bine. Foloseste-ti intuitia si asculta la ce-ti spune intuitia si ratiunea. Dovedeste ca poti lua responsabilitate pentru altii.

Fecioara - Jupiter iti expandeaza cercul de prieteni pana in vara anului 2014. Vei intalni mai multi oameni, vor fi mai multe grupuri formate in care vei fi membru sau membra. Daca ai un mesaj, poti sa-l lansezi la multa lume.

Balanta - Vei avea noroc in cariera, in acest an, si vei fi vazut mai bine de altii. Statutul si imaginea sociala se imbunatateste. Poti avea succes daca ai teluri bine definite. Nu iti cade totul in brate insa iti apar mai usor posibilitatile in drum. Trebuie sa le vezi.

Scorpion - Cu Jupiter in casa astrologica nr. 9, vei intalini pana in vara anului 2014 foarte multa lume straina. Poti face multe calatorii si poti lansa pagini pe net. Prin FaceBook sau alte medii poti lua contact cu lume noua. Mai ai noroc si in procese legale si in studii. S-ar putea sa incepi sa studiezi ceva nou si nu-ti este greu sa inveti.

Sagetator - Treci printr-o transformare interioara. Te regasesti, sau inveti mai multe depre tine. Jupiter iti aduce noroc si cand este vorba de bani: poti lua imprumuturi si sa primesti compensatii sau donatii, dar trebuie sa fii atent pentru ca si nevoile cresc. Nu trebuie sa pici pentru fiecare momeala. Carisma creste si ea si poti deveni putin mai misteior si atragator. Multe relatii devin mai putin superficiale.

Capricorn - Iti faci multi prieteni pana in vara 2014. Intalnesti multa lume si-ti este usor sa vorbesti cu oricine. Poti intalni fel de fel de oameni insa asa ca trebuie sa fii atent si sa alegi uneori. Vei simti nevoia sa ai lume in jur si sa intalnesti lume.Relationezi cu lumea intr-un mod total diferit care te face foarte placut.

Varsator - Mai multe posibilitati la munca, sau de munca apar. Vei avea foarte multe de facut si vei fi mereu ocupat. Jupiter afecteaza casa astrologica nr. 6 care are de-aface cu sanatatea si munca. Deoarece Jupiter creeaza excese este important sa incepi sa te gandesti la ce mananci si sa faci un pic de sport: Jupiter te poate ajuta sa iti imbunatatesti sanatatea. 

Pesti - Cu Jupiter in casa dragostei, creativitatii si a copiilor pana in vara anului 2014, vei avea noroc in aceste domenii. Vei fi creativ, vei avea carisma, si vei avea noroc in dragoste. Copiii iti aduc bucurii si poti face copii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu