marți, 20 decembrie 2011

Venus in Varsator 20 decembrie 2011

Venus, planeta armoniei, dragostei, frumusetii, si a banilor, intra astazi in Varsator, unde ramane pana pe 14 ianuarie. Varsatorul domina peste a 11a casa a vietii sociale, a grupurilor, a prietenilor, si organizatiilor mai mari. Cu alte cuvinte, planeta intra intr-un loc bun pentru sarbatori. Ne ajuta sa fim mai armoniosi si mai prietenosi cu altii.

Frumos, chiar de Craciun si Anul Nou! Cand vrem sa ne distram si sa ne angajam in traditiile noastre. Cand vrem sa fim mai buni cu toata lumea! Nu ar putea fi un timp mai oportun.

Insa, Venus in Varsator ne afecteaza pe plan personal in mod diferit. O idee cum, poti sa-ti faci  Cum?

Berbec
Venus intra in Casa a 11.a a prietenilor. Te vei distra de minune. Toata lumea te place, si ai darul de a te face placut. Vei primi multe invitatii, si poate gasesti dragostea, daca esti solo, printre amici.

Taur
Venus intra in Casa a 10a a carierii si oportunitatile pentru a fi mai bine vazut de altii. Oportunitati de munca pot si ele sa apara. Te vei simti putin mai bine cu tine insusi. Cand te respecti mult, si altii te respecta la randul lor mai mult.

Gemeni
Venus intra in casa a 9a a distantelor mari si-a calatoriilor. Te vei simti foarte bine cu lume straina, si pe alte hotare. A 9a casa are de aface si cu lucruri legate de cultura, filozofii de viata, si educatie. S-ar putea sa auzi despre o filozofie de viata care te fascineaza.

Rac
Venus intra in casa a 8a a intimitatii si viata ta intima se imbunatateste enorm de mult. Daca ai simtit in ultimul timp ca nu iti sunt satisfacute unele dorinte sau nevoi de baza, o perioade mult mai armonioasa apare. 

Leu
Venus intra in casa a 7.a a relatiilor. Este un semn bun, pentru ca vei lega relatii mult mai durabile cu altii, mai armonioase, mai sincere. Persoanele din jurul tau vor fi mai amabile cu tine.

Fecioara
Venus intra in casa a 6a a sanatatii. Probabil ca esti din ce in ce mai constient ca stilul de viata trebuie sa fie sanatos. Te gandesti si la cat mananci, si la cat bei, si vei gasi solutii pentru a te energiza.

Balanta
Venus intra in casa a 5a a distractiilor. Bineinteles ca te vei distra. Casa a 5a este si casa dragostei. Daca esti solo, intalnesti pe cineva de care sa te indragostesti cat de curand.

Scorpion
Venus intra in casa a 4a a familiei. Vei vrea sa ai o atmosfera mai buna in casa. Vrei ca toti care locuiti sub acelasi tavan, sa fiti prieteni. Au venit sarbatorile. Normal ca asta vrei! Probabil ca asa va si fi, pentru viata de familia se amornizeaza.

Sagetator
Venus intra in casa a 3-a a comunicatiei. Sub aceasta influenta poti sa castigi atentia oricui si sa vrajesti pe oricine! Bafta!

Capricorn
Venus intra in casa a 2a a banilor. Vei avea mai mult noroc in bani, dar vei cheltui si mai mult, pentru ca vrei sa te simti bine.

Varsator
Venus intra in zodia ta. Arati mai bine, te simti mai bine, si esti mai vesel. Esti in stare sa creezi armonia de care ai nevoie in jur.

Pesti
Venus intra in casa a 12a a secretelor. Iubesti pe cineva in secret? Sau esti pur si simplu mai generos si mai bun ca de obicei?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu