marți, 13 decembrie 2011

Mercur direct, 13 decembrie 2011


Ura! Noutatile sunt bune! Poate ca deja simtiti schimbarea! Parca aveti o pofta mai mare de-a comunica cu altii si parca cuvintele vin mai usor ca niciodata. O fi oare din cauza ca planeta comunicatiei, Mercur, astazi, pe 13 decembrie, si-a reluat cursul normal, asa numit "direct"?

Posibil! Astrologii spun ca Mercur cand retrogradeaza ne poate creea probleme de tot felul: nu gandim extraordinar de bine, nu ne prea duce capul la nimic bun, ne gandim mereu la trecut, simtim nevoia sa recapitulam, sau sa corectam greseli, si nu prea avem chef sa vorbim!


Dar cum ne afecteaza acest lucru pe fiecare? In general, toti putem de acum in colo sa privim in viitor si nu numai in trecut.

Berbec: Mercur direct in casa a 9-a, inseamna ca de acum incolo relatiile cu oamenii din alte tari si studiile merg mult mai bine.
Taur: Mercur direct in casa a 8-a a intimitatii inseamna ca tot ce te leaga intim de altii merge mai bine. Poti sa exprimi mult mai bine ceea ce doresti si ceea ce simti. Partnerul te intelege mai bine.'
Gemeni: Mercur direct in casa a 7-a a relatiilor inseamna ca deodata ai chef sa discuti cu partenerii si cu prietenii apropiati si ca iti faci aliati in jur mult mai usor.
Rac: Mercur direct in a 6a casa a muncii si a rutinei de zi cu zi, inseamna ca s-au cam terminat cu neintelegerile si cu conflictele zilnice.
Leu: Mercur direct in a 5a casa a creativitatii, inseamna ca esti din nou creativ, si poti sa-ti exprimi ideile intr-un mod placut.
Fecioara: Mercur direct in a 4:a casa a casei si a familiei inseamna ca discuti din nou mult cu familia si ca va este usor sa comunicati.
Balanta: Mercur direct in a 3a casa a comunicatiei, inseamna ca poti sa vorbesti cu orice orice si ca esti din nou sociabil si ca telefonul suna non-stop.
Scorpion: Mercur direct in a 2a casa a banilor, inseamna ca tranzactiile si discutile despre bani iau iarasi avant.
Sagetator: Mercur direct in zodia ta, inseamna ca tot ce are de-aface cu comunicatia merge superb.
Capricorn: Mercur direct in a 12a casa, inseamna ca incepi sa intelegi adancurile sufletului tau.
Varsator: Mercur direct in a 11a casa inseamna ca esti din nou sociabil si ca toata lumea vrea sa te asculte.
Pesti: Mercur direct in a 10a casa inseamna ca esti din nou capabil sa te gandesti la viitorul carierei tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu