joi, 22 decembrie 2011

Luna noua in Capricorn, 24 decembrie 2011

Luna noua este luna neagra; cand luna nu se vede pe cer. In zilele care urmeaza, luna incepe sa se vada, pe zi ce trece din ce in ce mai mult, pana ajunge sa fie luna plina. Luna noua este un timp bun pentru noi inceputuri, conform casei astrologice in case se produce aceasta luna noua. Pe 24 decembrie aceasta luna noua, se produce in zodia capricornului.

Daca incepem lucruri noi atunci cand este luna noua, chiar cateva zile dupa, cand luna incepe sa fie in crestere, ceea ce incepem va avea succes si durabilitate: fie ele relatii, proiecte creative, o noua slujba sau o afacere. Fii de accea atent la luna noua ca sa stii care lucruri noi incepute vor avea succes si care nu.  In jurul lunei pline, primim de obicei rezultate, si putem sa intelegem ce a functionat si ce nu.
Berbec
Luna noua in casa a 10a a carierei. Poti sa incepi sa faci o impresie mai buna. O sansa in cariera, poate acum fi luata. Un timp bun pentru a incepe noi afaceri. Daca esti somer, sansele sa gasesti o noua slujba sunt mai bune.

Taur
Luna noua in casa a 9a a studiilor si a calatoriilor. Este momentul oportun pentru a incepe sa inveti ceva nou, sa incepi o relatie stabila la distanta, sa incepi sa studiezi o limba straina, sa incepi afaceri internationale, sau sa faci o calatorie.

Gemeni
Luna noua in a 8a casa a intimitatii si a banilor pe care-i castigi prin altii. Este momentul oportun pentru a te deschide spiritual unei alte persoane: sa ii spui ce simti in adancul sufletului tau. Daca esti intr-o relatie de ceva timp, este momentul oportun pentru a incepe o relatie sexuala cu aceasta persoana. Afaceri impreuna cu alti oameni au si ele success. Aceasta casa are de aface si cu problemele juridice. Castiga un proces legal prin a-l initia acum. Da-ti raufacatorul in judecata acum, pentru ca sansele de success sunt mai mari.

Rac
Luna noua in a 7a casa a relatiilor. Este momentul oportun de-a incepe o noua relatie de dragoste sau de afaceri. Toate relatiile pe care le initiezi acum vor avea durabilitate; alegeti prietenii bine.

Leu
Luna noua in a 6a casa a rutinelor si-a sanatatii. A venit timpul sa incepi o noua dieta, de ex daca vrei sa slabesti. Tot ce are de-aface cu sanatatea si este inceput acum, are success. Daca ai fost cam lenes in ultimul timp, este momentul oportun pentru a incepe un nou stil de viata. Vrei sa incepi sa te antrenezi, este momentul oportun pentru a incepe un program de antrenament. Chiar de Craciun? Nu neaparat. Poti sa incepi chiar si cateva zile dupa. Pe 9 ianuarie este luna plina. Nu astepta sa se faca luna plina. Dupa luna plina, nu trebuie inceput nimic. Daca cauti o ocupatie sau o noua slujba, este timpul oportun pentru a lua contact cu oameni care te pot angaja.

Fecioara
Luna noua in a 5a casa a dragostei si a creativitatii. Este timpul oportun pentru a te indragosti. Poti sa incepi si noi proiecte creative.

Balanta
Luna noua in a 4a casa a familiei. Este timpul oportun pentru a imbunatati relatiile cu familia. Este si un timp bun pentru a invita lume noua in casa la tine. Daca esti in cautare de locuinta, cauta acum, pentru ca sansele de.a gasi ce-ti place, este mai mare.

Scorpion
Luna noua in a 3a casa a comunicatiei si a transportului. Este timpul prielnic pentru a incepe din nou sa scrii, sa duci o discutie foarte importanta cu alti oameni, sa scrii contracte noi si sa faci cereri, sa scrii scrisori la omeni importanti carora le doresti atentia.

Sagetator
Luna noua in a 2a casa a banilor. Este timpul oportun pentru a pune lucrurile pe care vrei sa le vinzi la vanzare, de-a pune in practica noi idei economice, si de a primi de munca. Suna peste tot si sansa se iveste de undeva.

Capricorn
Luna noua in zodia ta. Este timpul oportun pentru a lua decizii personale, care au de-aface numai si numai cu tine. Poti lua decizii majore, care sunt importante.

Varsator
Luna noua in a 12a casa a secretelor. Este timpu oportun pentru a incepe lucruri in secret, de care nu stie nimeni, doar tu si eventual cine iti este foarte apropiat. La fel, este un moment oportun pentru a dezvalui secrete, si de-a impartasi secrete cu altii, pentru ca vor fi primite bine.

Pesti
Luna noua in a 11a casa a grupurilor si prietenilor. Este un moment oportun de-a te intalni cu multi oameni, de exemplu de-a avea o petrecere foarte mare. Este si timpul oportun de-a tine o conferinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu