sâmbătă, 24 decembrie 2011

Jupiter direct in Taur, 25 decembrie 2011

Jupiter, planeta expansiunii si a norocului, a forst retrograda pentru o perioada de timp in zodia Taurului, under se afla din vara acestui an, si unde ramane pana  in iunie 2012. Jupiter ne aduce noroc intr-un domeniu al vietii, diferit pentru toate zodiile. Can Jupiter este retrograd, avem noroc, insa reluam de obicei si imbunatatim lucruri pe care le-am facut in trecut. Ne gandim cum ne-a mers in trecut; ce a functionat si ce nu a functionat. Pe 25 decembrie 2011, cand Jupiter termina cu perioada retrograda, privim in viitor. Expandam si ne folosim de sansele care ne apar in viata. Trebuie sa intelegem insa ca nimic nu cade din cer. Da, uneori ne surade norocul, dar ca sa putem intr-adevar sa-l pretuim si sa cladim ceva durabil, trebuie sa vedem potentialul, si cum sa folosim acest noroc ca sa ne ajute nu numai acum si aici, ci si in viitor. Taurul este o zodie stabila, inteligenta,  care se pricepe la afaceri si la bani. Valorile sunt importante pentru taur, la fel ca si viata buna. Zodia Taurului este dominata de planeta frumusetii, armoniei si a placerii: Venus.

Hai sa vedem cu ne afecteaza pe toti, conform zodiei.

Berbec
Jupiter este in casa a 2a a banilor. Vei avea de acum inainte mai mult noroc in bani. Cat timp Jupiter a fost retrograd, poate ca te-ai gandit la solutii si metode prin care poti sa-ti maresti castigurile. De acum in colo vei sti ce sa faci mai bine. Apar sanse pe care, daca le ei, iti mareste castigul.

Taur
Jupiter se afla in zodia ta, si s-ar putea, daca nu esti atent, sa te ingrasi. Viata este mai confortabila si mai armonioasa acum. In acelasi timp te dezvolti ca persoana foarte mult. Inveti lucruri noi, si primesti oportunitatea sa arati ce poti.

Gemeni
Jupiter se afla in casa a 12.a a secretelor si a vietii interiare. Treci prin schimbari subconstiente, care duc bine inteles la lucruri din ce in ce mai bune.

Rac
Jupiter in a 11a casa a prietenilor iti extinde cercul social de prieteni si vei avea mult noroc prin alti oameni.

Leu 
Jupiter in a 10a casa a carierei te ajuta sa devii un om respectabil. Vei avea mult noroc in afaceri, la munca, superiorii te vor privi cu ochi mai buni. Satutul social devine mai bun.

Fecioara
Jupiter in a 9a casa a calatoriilor lungi si a studiilor, te face sa calatoresti de mai multe ori pe an. Nu iti place sa stai acasa sau intr.un singur loc. Vrei aventura si vrei sa intelegi tot ce se intampla  in viata ta. Te intalnesti cu idei noi, care-ti expandeaza orizonturile.

Balanta
Jupiter in casa a 8a te ajuta sa castigi mai multi bani prin altii; de exemplu prin partenerul de viata. Viata sexuala devine mai interesanta.

Scorpion
Jupiter in casa a 7a a relatiilor iti imbunatatesti relatiile cu toata lumea. La munca ca si in vata privata contactele cu altii sunt multe si bune. Alti oameni se simt atrasi de farmecul tau si vor sa-ti fie prieteni. La toti ne trebuie prietenii.

Sagetator
Jupiter in casa a 6a a sanatatii si munci, iti imbunatateste sanatatea permanent. Vei avea sansa sa iti rezolvi anumite probleme pentru ca esti deschis pentru a proba idei noi. La munca, ai mai multe de facut ca niciodata. Esti mai efectiv si iti place sa muncesti.

Capricorn
Jupiter in a 5a casa a distractiilor, creativitatii si a dragostei adevarate, iti aduce fericire in viata.Viata sociala este mai intensiva si te distrezi mai mult. Devii totodata mai creativ.

Varsator
Jupiter in a 4a casa a familiei si a domiciliului iti mareste familia Multi dintre voi se muta la o casa mai mare sau isi cumpara mai multe case sau apartamente. Altii isi maresc locul in care locuiesc.

Pesti
Jupiter in a 3a casa a comunicatiei, iti mareste activitatea sociala si interactiunea sociala cu alti oameni. Lumea iti doreste binele si vrea ca sa iti fie alaturi. Telefonul suna non-stop si ai mereu ceva de facut, ceva de discutat, pe cine intalni.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu