duminică, 16 ianuarie 2011

Horoscop săptămânal, 17-23 ianuarie 2011

Berbec
Sâmbătă, Jupiter în Berbec semnalează începutul unei perioade în care multe pot fi obţinute. De acum apare din nou oportunitatea de a expune talentul dumneavoastră. Aceasta nu înseamnă că viaţa până în luna iunie va fi uşoara şi că nu vor exista provocări şi obstacole, dar ai acum vointa si puterea de a atinge obiectivele, în ciuda provocării. Marţi în această săptămână, sunteti foarte dornici de a scăpa de un om în viaţa, sau de a termina cu o situaţie problematică.


Taurul
Începând cu mijlocul lunii decembrie, comunicarea cu alţii a fost frustranta, dar puteţi cel puţin acum sa rezolvtia un mister. Informaţiile ascunse acum vor aduce lumina asupra unei situatii care a cauzat confuzie şi unele dificultăţi. Acum este momentul pentru a tăia buruieni, astfel încât iarba noua poate să crească. Tu nu ar trebui să aveti nici o anxietate de lucrurile pe care nu le mai doriţi în viaţa voastra. Cu toate acestea, dacă aveţi nevoie de curaj pentru a începe un nou proiect de amploare, aveţi acum un climat perfect pentru a face acest lucru. Mulţi oameni realizeaza obiective importante acum, care iti face inima să cânte sau să plângă.

Gemenii
Miercuri, soarele se va muta la zona din diagramă legată de zonele distante şi noi orizonturi. Acest lucru va încurajeaza să vă întindeţi aripile şi să dati o privire la totul dintr-o perspectivă mai largă. Acest lucru vă poate ajuta în timpul săptămânii, deoarece pot apare conflicte şi confruntări care ar putea beneficia de a vedea situatia din alte perspective. Bineînţeles, puteţi spune ce aveti pe inima la cei implicaţi, dar dacă faceti asta, va trebui să înceapeti din nou şi vă puteţi arde podurile. Aveţi nevoie de aceste poduri ca sa va puteti intoarce. Este posibil sa aveti nevoie de oamenii pe care doriti sa-i confruntati in viitor.

Rac
O lună plină în semnul dvs. pe 19 ianuarie va poate încuraja sa puneti capăt la o temă care a durat mai multe saptamani. Dacă încă va tineti agaţăt de situatii incomode sau care sunt fără speranţă, tu ar trebui să îndrăznesti acum sa dai drumul. Sâmbătă, sosirea lui Jupiter în zona caracterului tau, vă ajuta să recuperati ocaziile pierdute şi drumul spre succes se deschide. Această planetă va fi ghidul dumneavoastră în următoarele şase luni şi va introduce în noi domenii. Cu aceasta în minte, poate veti intelege de ce trebuie sa scapati de un bagaj suplimentar acum.

Leu
Prima parte a săptămânii ar trebui să fiti exigenţi, dar sâmbătă Jupiter se deplasează în domeniul pentru orizonturi noi, ceva care va schimba modul de a privi lucrurile. Această influenţă va continua în întregime şase luni. Nu te poţi aştepta numai la lucruri bune, dar va fi, probabil, totul mai clar ca pana acum. În această săptămână veti dovedi, de asemenea, cu o sarcină evitata pana acum.

Fecioară
Începând cu mijlocul lunii decembrie 2010, stelele au încercat să vă ajute ca sa scapati sau sa va lasati de obicee care stau în calea succesului dvs, si aici vine încă o săptămână în care vechiul este lasat in urma si dă drumul lucrurilor noi. Pentru multi dintre voi, în această săptămână se va stabili o nouă relaţie. Un proiect nou poate sa inceapa. Altii sunteţi implicati în proiecte de creatie cu alţii. Unii dintre voi vor fi vizitati de către un membru al familiei. Miercuri, în contextul lunei pline, puteti vedea rezultatele muncii grele din ultimul timp. Acum începe  2011 cu adevarat.

Balanta
Clumatul incepe sa se schimbe pe 22 ianuarie. Nu este vorba doar de noroc, ci de preparare care va ajuta sa nu scapati oportunităţile care apar. În ultimii ani, aţi făcut mari eforturi. Recompensele vor veni în jur de iunie 2011. Alte persoane joacă un rol important acum, deoarece acestea pot deschide uşile pentru tine. Dacă nu sunteţi deja căsătoriţi sau locuiti împreună, o nouă relaţie poate vi construita. În această săptămână se marchează o schimbare, chiar dacă nu puteţi vedea sau simţi această schimbare.Tu ar trebui cel puţin sa sărbătoresti faptul că ai supravieţuit ultimele săptămâni.

Scorpionul
De la începutul lunii decembrie 2011  ai gândit o problemă destul de mult. Uneori crezi că ai găsit soluţia. Alte ori, nu eşti atât de sigur. De-a lungul timpului, discuţiile dvs. au fost problematice şi acuzaţiile au fost multe. Există o legătură între evenimentele care au avut loc timp cu aprox. 6 săptămâni în urmă şi cele care se întâmplă acum. Decizia definitiva este luata acum. Deşi rezultatul nu este cel dorit, trebuie să te simţi uşurat, chiar dacă nu te poti simti fericit pentru asta. După luna plină de miercuri, începe un nou ciclu şi se clarifică totul la domiciliu, sau aceasta clarificare este primul lucru pe care vrei sa-l faci.

Sagetator
Dacă ajungi la sfârşitul săptămânii, fara sa te certi cu cineva poti sa te consideri o exceptie printre sagetatori.  Combinaţia dintre Mercur şi Pluto trezeste antagonistul în tine şi te ataca cu probleme enervante. Dupa ce ati abortat subiectele necesare, puteti sa va linistiti pentru ca vine iar pacea si linistea. Poti sa alegi sa te confrunti si sa te certi cu cineva, dar daca situatia se rezolva de la sine, nu este nevoie sa faci galagie. Jupiter se muta sambata in Berbec si vei obţine mai multă încredere in tine şi timp de şase luni, creativitatea pare sa înflorească.

Capricornul
Au trecut in jur de 7 saptamni de cand ai avut combinatia Mercur şi Pluto in semnul tau si si la fel de mult timp cat a trecut ti-a luat sa rezolvi o anumita problema sau sa intelegi o situatie. Puteţi, în orice caz merge mai departe. Cel care te va ajuta de-a lungul drumului este Jupiter, care inspiră speranţă şi optimism pentru viitor. Este rădăcina vieţii de care Jupiter va avea grija in urmatoarele 6 luni în cazul tau. Pentru unii capricorni, acest lucru înseamnă un copil, o logodna, o casatorie,  un statut mai bun, sau că brusc deveniti conştienţi de ceea ce face ca viaţa sa merite sa fie trăită: familia şi casa. În următoarele şase luni veti avea succes in cariera si la locul de munca in general.

Varsator
Pe 20 soarele va intra Varsator, ceea ce înseamnă că o perioadă în care nu aţi văzut în mod clar asupra situaţiei dumneavoastră trebuie să se termine. Rutina normală poate fi anulată, deoarece lucruri ciudate se pot întâmpla în viaţa ta. În acest an, Jupiter te poate inspira pentru a vedea mult mai mult din lume. Înainte de a face aceste excursii, aţi putea dori aa curăţati o mizerie şi sa curatati mintea de unele gânduri rele. În timpul săptămânii, nu puteţi găsi un consens poate, dar veti clarifica in orice caz unele situatii.

Pesti
Jupiter ajunge in casa de auto-valoare şi vei deveni mai încrezător. Timp de şase luni, vei fi norocos în bani şi apar asemenea, oportunităţi de a investi. Cel mai mare câştig va avea loc în modul în care te vezi. Alte persoane sunt gata să vă ofere mai multe oportunităţi în carieră, salariu mai bun, şi te vei ocupa de problemele financiare cu mai multă încredere. Si viata amoroasa se imbunatateste. Deoarece te simti mai bine cu tine insati, vei atrage mai multa iubire. Puteţi cu alte cuvinte, sa va indragostiti si sa aveti admiratori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu