miercuri, 12 ianuarie 2011

11:11 Doreste-ti ceva!

Obisnuiesti sa te uiti la ceas si fara sa vrei, observi ca de multi ori ceasul arata 1:11 sau 11:11? Vezi des combinatii de cifre de 1 pe cladiri, numere de strazi, masini sau in alte locuri?
Conform scriitorilor Doreen Virtue si Lynette Brown, cifra 11, 111, si 1111 este chiar un mesaj de la Univers sau de la Ingeri. Cand ne intalnim cu aceste cifre, suntem avertizati ca visele si dorintele vor deveni realitate si este timpul sa ne dorim ceva din toata inima. Incet incet, dorintele vor deveni realitate.
Poate ca nu crezi, ca dorintele devin realitate doar pentru ca-ti doresti ceva din toata inima pentru un minut. Asa si este! Daca restul timpului te gandesti numai la ce nu ai, risti sa trimiti acest mesaj universului. De aceea, daca observi aceste cifre in jurul tau, trebuie sa te gandesti mereu la ce doresti in viata, si nu la ceea ce iti lipseste in viata.
11:11 este important si pentru oamenii care au trait in cultura Maya. Conform calendarului, lumea pe care o stim, se transforma pe 21 decembrie 2012, la ora 11:11.
Alti oameni care sunt convinsi ca aste cifre sunt importante si au un mesaj important in ele, obisnuiesc atunci cand se intalnesc cu combinatii alcatuite in cifra 1 sa faca fapte bune, sa mediteze pentru pace in lume, sau sa raspandeasca in jurul lor mesaje pozitive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu