duminică, 10 octombrie 2010

Magicianul

Magicianul este o carte fantasttica. Este cartea care ne aduce aminte, ca ceea ce gandim, se materializeaza si devine realitate. Nu sumtem mereu constienti de asta, si ne intrebam: "Oare de ce ne merge atat de prost?"

Exista un proverb: "Ai grija ce-ti doresti, pentru ca s-ar putea sa devina realitate!" Si de multe ori, ceea ce gandim ca n-o sa se intample niciodata, sau ceea ce ne-am dorit mereu, apare de-odata in viata noastra. De acceea trebuie sa fim destul de atenti la ceea ce ne dorim, gandim sau in ce investim sentimentele. Si mai trebuie sa stim exact ceea ce vrem, pentru ca ne putea focusa gandul, intentia si sentimentele inspre ceea ce dorim.

Cartea nu are legatura numai cu gandirea, ci si cu actiunea, ceea ce facem pentru a ne atinge scopul. Cand apare, inseamna ca telul pe care-l avem, datorita dedicatiei pe care o avem, este pe cale de-a deveni realitate.

Cand este intoarsa, trebuie sa ne ferim de oameni manipulativi, care fac orice pentru a ne impiedica. La fel, poate indica si magie neagra sau altfel de influente negative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu